Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Travanj 2019. 08:51

Meni nije preko ušća ali je dosta nisko. Doktor mi je rekao da ako se ne podigne do 28. tjedna, praksa je da se ide u bolnicu na ležanje

kzeli
    03. Travanj 2019. 09:14

Meni zasad nije spominjala gdje se nalazi posteljica al nije spominjala ni mirovanje ni da nesto ne smijem pa pretpostavljam da onda nije nisko ... Budem vidla 16.4 na pregledu, u svakom slucaju izbjegavam cucanje jer mi je bas nesto u zadnjih par dana postalo tesko cucat kad brisem pod pa izbjegavam od tada e sad jel to povezano s necim ne znam. Jel imate nekakve simptome niske posteljice ? Dali oni postoje uopce ?

03. Travanj 2019. 09:21

Mislim da ne postoje nikakvi simptomi niske posteljice. Jedino što kod takvih slučajeva u kasnijoj trudnoći može doći do krvarenja, i ako je preko ušća i ne podigne se, onda ide carski, barem je meni tako rekao moj doktor. Vjerujem da bi ti ginekolog rekao da je i kod tebe takva situacija.

TonkicaPrrr
    03. Travanj 2019. 09:21

kzeli

Meni zasad nije spominjala gdje se nalazi posteljica al nije spominjala ni mirovanje ni da nesto ne smijem pa pretpostavljam da onda nije nisko … Budem vidla 16.4 na pregledu, u svakom slucaju izbjegavam cucanje jer mi je bas nesto u zadnjih par dana postalo tesko cucat kad brisem pod pa izbjegavam od tada e sad jel to povezano s necim ne znam. Jel imate nekakve simptome niske posteljice ? Dali oni postoje uopce ?

Onda je vjerojatno sve ok. 
    Ja osobno nemam simptome koje bi povezala s posteljicom.. Kad sam joj spominjala bolove i pritisak nisko, rekla je da je to jednostavno od trudnoće i tijela. Bitno je ne naprezati da ne dođe do krvarenja, zato je mirovanje ključ.
     Idući tjedan sam na pregledu pa se nadam dobrim vijestima!  Da malo odahnuti. 

kzeli
    03. Travanj 2019. 10:41

TonkicaPrrr

kzeli

Meni zasad nije spominjala gdje se nalazi posteljica al nije spominjala ni mirovanje ni da nesto ne smijem pa pretpostavljam da onda nije nisko … Budem vidla 16.4 na pregledu, u svakom slucaju izbjegavam cucanje jer mi je bas nesto u zadnjih par dana postalo tesko cucat kad brisem pod pa izbjegavam od tada e sad jel to povezano s necim ne znam. Jel imate nekakve simptome niske posteljice ? Dali oni postoje uopce ?

Ja osobno nemam simptome koje bi povezala s posteljicom.. Kad sam joj spominjala bolove i pritisak nisko, rekla je da je to jednostavno od trudnoće i tijela. Bitno je ne naprezati da ne dođe do krvarenja, zato je mirovanje ključ.
    Idući tjedan sam na pregledu pa se nadam dobrim vijestima!Da malo odahnuti.

Joj vjerujem ti 😊 ja jedva čkam 16. da čujem da je sve ok da mogu dalje 2 tjedna uživat se i onda opet 2 tjedna prije pregleda se sekirat 😁

Arsancres
    03. Travanj 2019. 11:19

ayla

Curke dali je koja koristila ili zna dali se mogu koristiti kapi maxitrol za usi/oci?

Upadam slučajno, ali možeš koristiti. Meni je u 32.tjednu prepisala doktorica njih jer me nešto uho zezalo,one se smiju. Usput sam još i pitala frendicu koja je dr. isto i ona je rekla da ih je ona koristila u trudnoći, a i prepisivala svojim trudnicama. 

TonkicaPrrr
    03. Travanj 2019. 12:44

kzeli

TonkicaPrrr

kzeli

Joj vjerujem ti 😊 ja jedva čkam 16. da čujem da je sve ok da mogu dalje 2 tjedna uživat se i onda opet 2 tjedna prije pregleda se sekirat 😁

Hahha, daaa!  upravo tako! A ja sam mislila da sam luda kad me počne hvatati panika tjedan prije pregleda! A nakon pregleda letim i sve je super 

03. Travanj 2019. 12:59

Da podjelim s vama što sad dobila jučer. Radosnicu, vodič kroz prehranu kroz prvu godinu i igre i uspavanke za djetetove prve tri godine. Sve je od bebimila i besplatno je. Knjižice su mi super, toliko je sve lijepo i detaljno opisano

kzeli
    03. Travanj 2019. 13:19

TonkicaPrrr

kzeli

TonkicaPrrr

kzeli

Hahha, daaa!upravo tako! A ja sam mislila da sam luda kad me počne hvatati panika tjedan prije pregleda! A nakon pregleda letim i sve je super

Sve smo iste 😍😁 Al glumim coolera pred mužem da ne vidi da se sekiram 😂 al vidi taj dan kad je pregled rucak bude brzinski i nemoj me dirat ma nemoj me ni gledat a poslije da lebdim 😂😁

shell

Da podjelim s vama što sad dobila jučer. Radosnicu, vodič kroz prehranu kroz prvu godinu i igre i uspavanke za djetetove prve tri godine. Sve je od bebimila i besplatno je. Knjižice su mi super, toliko je sve lijepo i detaljno opisano

Stiglo sve osim la roche posay , obavezno posaljite multi-mam 

kzeli
    03. Travanj 2019. 13:21
    Navodno super pomaze kod dojenja u paketu budu 3 komada i mislim da kosta nekih 110-130 kuna a super je sto ovdje u testeru se dobije jedna. E sad mislim da nisam za nista vise slala .
    Navodno super pomaze kod dojenja u paketu budu 3 komada i mislim da kosta nekih 110-130 kuna a super je sto ovdje u testeru se dobije jedna. E sad mislim da nisam za nista vise slala .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.