Meni nije preko ušća ali je dosta nisko. Doktor mi je rekao da ako se ne podigne do 28. tjedna, praksa je da se ide u bolnicu na ležanje
Meni zasad nije spominjala gdje se nalazi posteljica al nije spominjala ni mirovanje ni da nesto ne smijem pa pretpostavljam da onda nije nisko ... Budem vidla 16.4 na pregledu, u svakom slucaju izbjegavam cucanje jer mi je bas nesto u zadnjih par dana postalo tesko cucat kad brisem pod pa izbjegavam od tada e sad jel to povezano s necim ne znam. Jel imate nekakve simptome niske posteljice ? Dali oni postoje uopce ?
Mislim da ne postoje nikakvi simptomi niske posteljice. Jedino što kod takvih slučajeva u kasnijoj trudnoći može doći do krvarenja, i ako je preko ušća i ne podigne se, onda ide carski, barem je meni tako rekao moj doktor. Vjerujem da bi ti ginekolog rekao da je i kod tebe takva situacija.
Meni zasad nije spominjala gdje se nalazi posteljica al nije spominjala ni mirovanje ni da nesto ne smijem pa pretpostavljam da onda nije nisko … Budem vidla 16.4 na pregledu, u svakom slucaju izbjegavam cucanje jer mi je bas nesto u zadnjih par dana postalo tesko cucat kad brisem pod pa izbjegavam od tada e sad jel to povezano s necim ne znam. Jel imate nekakve simptome niske posteljice ? Dali oni postoje uopce ?
Onda je vjerojatno sve ok.
Ja osobno nemam simptome koje bi povezala s posteljicom.. Kad sam joj spominjala bolove i pritisak nisko, rekla je da je to jednostavno od trudnoće i tijela. Bitno je ne naprezati da ne dođe do krvarenja, zato je mirovanje ključ.
Idući tjedan sam na pregledu pa se nadam dobrim vijestima! Da malo odahnuti.
Meni zasad nije spominjala gdje se nalazi posteljica al nije spominjala ni mirovanje ni da nesto ne smijem pa pretpostavljam da onda nije nisko … Budem vidla 16.4 na pregledu, u svakom slucaju izbjegavam cucanje jer mi je bas nesto u zadnjih par dana postalo tesko cucat kad brisem pod pa izbjegavam od tada e sad jel to povezano s necim ne znam. Jel imate nekakve simptome niske posteljice ? Dali oni postoje uopce ?
Ja osobno nemam simptome koje bi povezala s posteljicom.. Kad sam joj spominjala bolove i pritisak nisko, rekla je da je to jednostavno od trudnoće i tijela. Bitno je ne naprezati da ne dođe do krvarenja, zato je mirovanje ključ.
Idući tjedan sam na pregledu pa se nadam dobrim vijestima!Da malo odahnuti.
Joj vjerujem ti 😊 ja jedva čkam 16. da čujem da je sve ok da mogu dalje 2 tjedna uživat se i onda opet 2 tjedna prije pregleda se sekirat 😁
Curke dali je koja koristila ili zna dali se mogu koristiti kapi maxitrol za usi/oci?
Upadam slučajno, ali možeš koristiti. Meni je u 32.tjednu prepisala doktorica njih jer me nešto uho zezalo,one se smiju. Usput sam još i pitala frendicu koja je dr. isto i ona je rekla da ih je ona koristila u trudnoći, a i prepisivala svojim trudnicama.
Joj vjerujem ti 😊 ja jedva čkam 16. da čujem da je sve ok da mogu dalje 2 tjedna uživat se i onda opet 2 tjedna prije pregleda se sekirat 😁
Hahha, daaa! upravo tako! A ja sam mislila da sam luda kad me počne hvatati panika tjedan prije pregleda! A nakon pregleda letim i sve je super
Da podjelim s vama što sad dobila jučer. Radosnicu, vodič kroz prehranu kroz prvu godinu i igre i uspavanke za djetetove prve tri godine. Sve je od bebimila i besplatno je. Knjižice su mi super, toliko je sve lijepo i detaljno opisano
Hahha, daaa!upravo tako! A ja sam mislila da sam luda kad me počne hvatati panika tjedan prije pregleda! A nakon pregleda letim i sve je super
Sve smo iste 😍😁 Al glumim coolera pred mužem da ne vidi da se sekiram 😂 al vidi taj dan kad je pregled rucak bude brzinski i nemoj me dirat ma nemoj me ni gledat a poslije da lebdim 😂😁
Da podjelim s vama što sad dobila jučer. Radosnicu, vodič kroz prehranu kroz prvu godinu i igre i uspavanke za djetetove prve tri godine. Sve je od bebimila i besplatno je. Knjižice su mi super, toliko je sve lijepo i detaljno opisano
Stiglo sve osim la roche posay , obavezno posaljite multi-mam
Sortiraj odgovore
Najstariji