Znaci ethearl su zbilja dobre ? Koliko ste ih imale namjeru uzet ? Realno koliko bi bilo ok ? Paket pamucnih i paket bambus onaj od 3 komada je 140 kuna al ajd ok mislim da je to skroz dovoljno. Jel ?
Što se spavanja tiče, spavam na boku jer mi tako odgovara i oduvijek tako spavam. Navečer dok gledam tv često ležim na leđima i mislim da to ne može škoditi u mom stupnju trudnoće posebno ako je umjereno.
Vozim auto i nemam nikakav problem s tim niti s vožnjom općenito. Ja zapravo živim i ponašam se kao i prije trudnoće, osim što pazim da ne podižem teške stvari. Nemam nikakvih tegoba, stomak mi je još relativno mali.
Treba paziti, naravno, i biti umjeren u svemu. Ali ne treba pretjerivati ni sa brigom oko svega.
Ja imam osjecaj da je meni u zadnja 2 tjedna bas stomak ipao van dosta dosta do onda mi je bio onak majusan a sad mi se cini bas velik
Nego , jel planira netko uzimat djecje potrepstine u ikei ? Cjenovno mi se cine bas dostupne al nemam nekih povratnih informacija jesu dobre funkcionalne ? Volim ikeu jako da se razumijemo😁
Kadice ? Kakve imate u planu uzimat ? Ja sam nasla na napuhavanje Jane u baby centru i nemam pojma koliko je to funkcionalno i pametno uopce
Ej cure, nova sam ovdje pa da se predstavim!
Lijepo je doći u ovaj dio foruma, trudna sam 26 tj + 5 dana sada i nosim dečkića
Da se odmah nadovežem na IKEA temu, nedavno sam kupila kadicu za kupanje ali mi je prijateljica tek naknadno rekla da je bolje nešto smisliti za u kadu jer će biti vode posvuda
Dobro došla 😍 isto dečkić 😍 23 + 4. Previjalica ? Joj ta bijela kadica je bas divna 😉
Dobro došla 😍 isto dečkić 😍 23 + 4. Previjalica ? Joj ta bijela kadica je bas divna 😉
Ja sam uzela onu bijelu kadicu sa zelenim na dnu.. Pojma nemam, poslužit će za te novce
Da li ste razmisljale vec o pelenama? Koje planirate koristiti?
Bas ima puno proizvodjaca, svaki lanac ima svoje... Ne znam koje bi kupila za pocetak... Vjerojatno cemo isprobavati pa cemo vidjeti koje ce odgovarati...
I sto cete kupiti od kozmetike za pocetak?
Ja mislim da necu puno toga, vlazne maramice, krpice za ciscenje, kremica za guzu, za pupak ako ce sto trebati i mozda nesto za kupanje... I jos cu uzeti grickalicu za nokte, cesljic i neki bolji toplomjer... Mislite li da jos sto treba? 🙂
Da li ste razmisljale vec o pelenama? Koje planirate koristiti?
Bas ima puno proizvodjaca, svaki lanac ima svoje… Ne znam koje bi kupila za pocetak… Vjerojatno cemo isprobavati pa cemo vidjeti koje ce odgovarati…
I sto cete kupiti od kozmetike za pocetak?
Ja mislim da necu puno toga, vlazne maramice, krpice za ciscenje, kremica za guzu, za pupak ako ce sto trebati i mozda nesto za kupanje… I jos cu uzeti grickalicu za nokte, cesljic i neki bolji toplomjer… Mislite li da jos sto treba? 🙂
Ja sam razmisljala od dm ovim baby love jer vecina mojih bliznjih je te koristila.
Toplomjer mislim uzet kad se rodi citala sam da su braun dobri 300 tinjak kuna , kroz koji mjesec uzet i inhalator svakako.
Onaj nastavak za isisavanje iz nosa sto se spaja na usisivac to je oko 120 kn gore dolje ne znam jel bi uzela njega ili onaj na baterije sto ide jedino sto ej taj duplo skuplji pa ako ne valja bit ce mi zao novaca.
Za kozmetiku bih volila kad bi netko tko ima neke info podijelio s nama da nije puna kemije bas , citala sam za melem baby da su ok pa ako netko ima info nek podjeli s nama.
što se tiče potrepština za bebu, imamo sve doma, osim pelena koje planiram kupiti nakon pregleda u petak ili još kasnije dok doktor kaže kolko kg ima mali jer je dosta velik i težak pa da ne kupujem neke manje bezveze.
uzela sam blazinice za pranje, jednokratne podloge za previjanje dok idemo negdje, arianna aspirator za nos, vlažne maramice violeta ali one na bazi vode, mali paket pampersica od 22 kom za rodilište, sterilne komprese, octenisept i tyrosur prašak za pupak, čepiće za temperaturu, bademovo ulje za kupanje, uzeli u ikei male ručnikiće za lice/tijelo (pakiranje od 10 kom), jgl kremu za guzu, sudokrem. kupila i škarice sa zaobljenim vrhom, grickalicu za noktiće, četku i češalj.
trebam još kupiti toplomjer i to mislim onaj bezkontaktni za čelo/sljepoočnicu.
mi smo u ikei uzeli komodu za prematanje i oduševljena sam s njom koliko ima mjesta u njoj (slika u sljedećem postu) i jedva čekam da se prematamo tamo
Tenci baš je lijepa komodica. Nisam još vidjela komodu s tolikim prostorom za presvlačenje 👍 mi smo odustali od te klasične komode za presvlačenje jer su mi prijateljice rekle da su im postale nepraktične čim su se bebe krenule mrdati, a i zbog toga bočnog položaja bebe bilo im je nezgodno za presvlačenje. Tako da smo se odlučili za klasičnu komodu sa ladicama u kojima ćemo držati dječje stvari i kozmetiku a poslije ćemo ju koristiti kao običan komad namještaja. Kupit ću nepropusne podloge za presvlačenje i presvlačiti bebu na krevetu.
Kadu ćemo kupiti običnu, klasičnu. Za pelene još ne znam koje ću uzeti. Od kozmetike za početak sam planirala koristiti samo kremu za guzu, umjesto vlažnih maramica koristiti vodu i blazinice, a umjesto kupke čistu vodu i možda maslinovo ulje. I naravno sve što treba za njegu pupka. Kupit ćemo nekoliko velikih tetra pelena i 15ak onih malih. Uzela sam si od prijateljica popise stvari koje mi trebaju za rodilište i za bebu kući, i kada krenem u kupovinu, uzimat ću po njima. Ništa još nismo kupili 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji