Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    noisette
    02. Travanj 2019. 13:10

Ja sam svoje spavaćice kupila u Pepcu, jako su slatke, a jeftine... A torbu imam od kolica, jako je velika, a imam mali kofer na kotačiće, dovoljno je za spakirati sve..

• Donna43
    02. Travanj 2019. 14:00

Pozdrav, koji je to model stola za previjanje, nisam ga uspjela naci online na Ikei? gdje ste kupili podlogu za prematanje? :)

kzeli
    02. Travanj 2019. 14:09

noisette

Ja sam svoje spavaćice kupila u Pepcu, jako su slatke, a jeftine… A torbu imam od kolica, jako je velika, a imam mali kofer na kotačiće, dovoljno je za spakirati sve..

Pa da preslatke su ja sam kao mislila zbog dojenja da uzmem neke na kopcanje tamo takve nisam vidjela... Al otom potom oce htjet sikat uopce... Dobra ideja idem vidjet jedan dan bas bilo bi zgodno da ih ima na bretelice

02. Travanj 2019. 15:29

Donna43

Pozdrav, koji je to model stola za previjanje, nisam ga uspjela naci online na Ikei? gdje ste kupili podlogu za prematanje? :)

https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S09267269/
    evo to je taj, samo smo mi uzeli bijeli, ima još svakakvih boja 
    a podloga za prematanje je iz baby centera, ali vidla sam da ima takvih većih i u lesnini isto, a vjerojatno i u drugim dječjim dućanima. baš sam htjela tu veću da prekrije cijelu ovu površinu za prematanje, makar se može i manja staviti gore pa se ima mjesta pokraj za neke stvari.

TonkicaPrrr
    02. Travanj 2019. 17:37

Drage mame, sadašnje i buduće :) 
    Recite mi kad ste počele osjećati baš prave udarce bebe? Mi smo sad napunili 22 tjedna i uglavnom osjećam neko lagano plivanje, dodire iznutra, koprcanje i to ne prečesto.. Ne želim se brinuti, a brinem već, pa me zanimaju i vaša iskustva.. 

02. Travanj 2019. 18:13

TonkicaPrrr

Recite mi kad ste počele osjećati baš prave udarce bebe? Mi smo sad napunili 22 tjedna i uglavnom osjećam neko lagano plivanje, dodire iznutra, koprcanje i to ne prečesto.. Ne želim se brinuti, a brinem već, pa me zanimaju i vaša iskustva..

Sad ce te pocet udarat uskoro :)
    Ja sam rano osjetila bebu, negdje oko 16og tj, a udarce oko 20og... Sad me vec posteno udara u 25om tj... Beba je sve aktivnija... Prije sam osjecala samo kad sam legla i umirila se, a sada osjecam i tokom dana kad nesto radim... Podsjeti me svako malo da je tu 🤗

kzeli
    02. Travanj 2019. 18:47

TonkicaPrrr

Ja sam u 17 +5 osjetila blago i njezno a sad sam 23 +5 bome udara , ima dana kad se javi par puta kao da je uspavan al navecer kad legnem onda sat vremena bude šou. Ako nesto puno radim onda mu bas i ne stima pa kad stanem onda bas jako udara i bude vesel 😁 do prije 2 tjedna sam ga osjetila samo kad se smirim sad i kad vozim i kad hodam i kad stojim svakako. Vidjela sam da su spominjali polozaj posteljice pa mozda zato slabije osjetis bebu mozda je ona naprijed 😊 nemoj brinut ma sve je uredu 😍

TonkicaPrrr
    02. Travanj 2019. 19:56

kzeli

TonkicaPrrr

Ja sam u 17 +5 osjetila blago i njezno a sad sam 23 +5 bome udara , ima dana kad se javi par puta kao da je uspavan al navecer kad legnem onda sat vremena bude šou. Ako nesto puno radim onda mu bas i ne stima pa kad stanem onda bas jako udara i bude vesel 😁 do prije 2 tjedna sam ga osjetila samo kad se smirim sad i kad vozim i kad hodam i kad stojim svakako. Vidjela sam da su spominjali polozaj posteljice pa mozda zato slabije osjetis bebu mozda je ona naprijed 😊 nemoj brinut ma sve je uredu 😍

Ah hvala ti! Da, sprijeda mi je nisko posteljica.. onda ima i u tome nešto :) onda počinjem očekivati kroz naredne tjedne boksanje :) 

02. Travanj 2019. 22:18

Kad ste već spomenule posteljicu, ima li koja da joj je smještena nisko i što vaši ginekolozi kažu na to?

TonkicaPrrr
    03. Travanj 2019. 07:58

Meni je nisko bila na zadnjem pregledu, a ginekologica mi je rekla da se ne naprežem, ne dižem, ne čučim, ne sjedim i ne hodam previše i bez spolnih odnosa i da ćemo vidjet hoće li se pomaknuti s ušća. Ako s vremenom ne bude išla nikuda, onda je to mirovanje.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.