Danas ja panicarim, znam da je normalno da su mirnije bebe ponekad, ali ovo danas cijeli dan je cista suprotnost nego inace, jedva tu i tamo neki pomak osjetim, a inace bas jako lupa.. nisam pametna sta da radim 😓
Tako je meni mali bio za vikend.. izludilo me to. Onda se jucer popodne poceo jako ritati. Imas baby watcher? To ti je suuuuuper stvar u ovakvim situacijama. Na baby watcheru cujem bebu skroz nisko a udararce do ispod pupka. Jel to znaci da nosim nisko? I vec dva tri dana imam blage menstrualne bolove, ali ne kao grceve nego me povremeno steze ali skroz lagano. Tako mi je bilo u pocetku kad se maternica sirila i kasnije pobekad. Jel se sad sirimo ili su to kontrakcije? Ali nisu grcevi, ne znam kako da objasnim.. samo lagana menstrualna bol.
Stize nam Mihael ♡
Lina28 vazno je dok lezis u sat ili dva vremena nabrojati 10 udaraca/pokreta.
Lavandice, Tenci i ja se borimo isto s tim pritiskom dolje, ni ja ne kontam jesu li to one kontrakcije ili bebino guranje ili sirenje maternice.
Lavandice, Tencii ja se borimo isto s tim pritiskom dolje, ni ja ne kontam jesu li to one kontrakcije ili bebino guranje ili sirenje maternice.
Stvarno? Nisam citala unazad.. jesu te kontrakcije opasne?
Stize nam Mihael ♡
nemam ti pojma iskreno, stvarno znam imati taj pritisak skroz dolje nisko, ko u rodnici i nije ni malo ugodno! mislim da je sve to normalno. u tim situacijama samo legnem i mirujem kolko god je moguće i popusti.. možda su to one BH kontrakcije, ne znam, to se javlja u ovim tjednima u kojima smo mi sad.
I ja ne znam sta je to, znam da mi bude bas neugodno a nisam uvijek u prilici da legnem.
Tenci, lena.. jel vas taj pritisak podsjeca na menstrualnu bol? Pokusavam si docarati taj pritisak ..malo sam to igorirala ovih dana, ali sad me brine. Brine me taj prijevremeni porodjaj. Sve drugo cu izdrzati. A kriza me bole kao i inace i jos imam taj isijas ali to trpim, znam da je normalno
Stize nam Mihael ♡
Za to sam i ja bila pitala ovdje i mislim da vam je to rastezanje maternice. I meni se to javilo oko 25tjedna, tako lagani menstrualni grcevi, nisu bolni samo neugodni.
BH kontrakcije su skroz drugacije, nisam ih jos imala, ali cure su tu spominjale, da je to vise onako na 30 sec trbuh bude jako tvrd i nelagodno je i prepoznat cete da su BH kontrakcije jer je to nesto sasvim drugacije.
Ovi menstrualni grcevi kod rastezanja ipak dulje traju.
Ja se slazem da traju dulje od 30 sec i da zna biti bas neugodno. Malo podsjeca na menstrualnu bol ali ja nikada nisam imala neke bolne cikluse pa mi je teze uporediti. Ja isto nastojim ignorirati i vjerujem da kako trudnoca odmice, tijelo sve teze podnosi bilo kakvu nelagodu ali ako osjetim neku bol ili slicno provjerit cu s doktoricon.
Sortiraj odgovore
Najstariji