Blago vama mršavicama, vi koliko god dobijete bit će taman 😀
Ja sam se udebljala prije trudnoće, na svojih 168 cm natukla sam 70 kg i stalno kukam da moram smršavit, bila sam dosadila i samoj sebi 🙈
Na zadnjem pregledu u 13.tt vaga je pokazala 0,5 kg više 😁
Ja sam se isto udebljala par kg prije T, tako da sam krenula sa 69kg (170cm sam visoka)... Tu smo negdje prije trudnoće bile... Sad sam na 72kg... Vidjet ćemo koliko će biti do kraja, nadam se da neće preko 80 😂
Ja necu da se opterecujem kilama, gdje god citam i 16 kila dobiti je skroz ok, zenama koje su mrsavije ok je i preko 20 jer su krenule sa manjkom. Meni je glavno da nemam povisen secer i da tlak ostane ok, kile ce otici.
Danas ja panicarim, znam da je normalno da su mirnije bebe ponekad, ali ovo danas cijeli dan je cista suprotnost nego inace, jedva tu i tamo neki pomak osjetim, a inace bas jako lupa.. nisam pametna sta da radim 😓
mmamma takoder udebljala se prije trudnoce 3 kg. Krenula sa 66kg, visoka 172, nisam ni onda bila mrsavica neka🤣 sad sam na nekih +8-9kg u 27om tjednu i ja sam prezadovoljna, a i doktori 😄 da ne bude vise od +15kg do kraja ja bi bila sretna.
Ofnica imas pravo, sad sam bas pogledala tada se radi :)
Iako mi je cudno u hrv kad se radi hormony odmah se zna i spol djeteta npr ako se radio u 11 tjednu cim dodu nalazi sve pise, a meni je rekla da tek kad mi prode 14ti tjedan trudnoce moze dati nalaze za spol da ranije ne mogu znati 🤪
Opet mama ovo je prva trudnoca i posto sam tek 14ti tjedan jos toliko ne razmisljam o tome, ali vjerujem kad se bude blizio termim da ce me biti bas panika 😔😔
Pozdrav curke :D
zivi li koja od vas u Frankfurtu?
Ne ali ja sam Stuttgart 😅
Da li muzevi idu s vama na porod? :))))))
Sa mnom da. Prije nekako nisam bila za to ali promjenila sam mišljenje 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji