Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2019. 10:16

Cure, jel čitate kakve knjige? Imate koju za preporučiti? 🙂

• Lanchi_Zg
    05. Veljača 2019. 10:29

Ms, držim fige da sve dobro prođe, javljan nam vijesti 🙏🙏

Lina28
    05. Veljača 2019. 10:54

Ms javi cim saznas nesto, stalno mislim na tebe.. 

ms_3197
    05. Veljača 2019. 10:59

Cure, hvala puno svima na brizi 😘😘 uzv je uredu, ali i dalje je mala pa ih to kao malo brine. Moram pratiti pokrete i ako se opet smanje, opet u bolnici. Boje se da nije nesto s pupcanom vrpcom jer je manja i eto manje pokreta je bilo. 
    Iako ja vjerujem da ce sve biti uredu do kraja, da je ona samo tvrdoglava i zeza mamu svoju 🤗 
    Jutros se javljala i lupala, valjda da nadoknadi za jucer 😄😄 
    Plodne vode ima dosta 😊

ms_3197
    05. Veljača 2019. 11:03

mmamma ja sam dobila ovu knjigu na preporuku 😊 i pokusavam ju nabaviti. 

Mom_to_be22
    05. Veljača 2019. 11:04

ms_3197

Cure, hvala puno svima na brizi 😘😘 uzv je uredu, ali i dalje je mala pa ih to kao malo brine. Moram pratiti pokrete i ako se opet smanje, opet u bolnici. Boje se da nije nesto s pupcanom vrpcom jer je manja i eto manje pokreta je bilo.
    Iako ja vjerujem da ce sve biti uredu do kraja, da je ona samo tvrdoglava i zeza mamu svoju 🤗
    Jutros se javljala i lupala, valjda da nadoknadi za jucer 😄😄
    Plodne vode ima dosta 😊

Bas mi je drago da je sve ok🙂😍😍 Bit ce to sve super!🤗

ms_3197
    05. Veljača 2019. 11:10

Malo me brine to jer je na svakom uzvu dosta manja, gestacijska dob je za 5-7 dana manja od ZM i mjere su za tu dob male 😣 iako mama puno jede i deblja se ona bas i ne 😂 vjerujem da je ona uredu samo ce biti mrva mala 😍😍 

05. Veljača 2019. 11:11

ms_3197 bitno da je uzv ok i da se malena javlja 🤗
    Hvala na preporuci za knjigu, pokušat ću ju nabaviti... 🙂

• Lanchi_Zg
    05. Veljača 2019. 11:17

ms_3197

Malo me brine to jer je na svakom uzvu dosta manja, gestacijska dob je za 5-7 dana manja od ZM i mjere su za tu dob male 😣 iako mama puno jede i deblja se ona bas i ne 😂 vjerujem da je ona uredu samo ce biti mrva mala 😍😍

Ms, ako je ona od početka manja za gestacijsku dob, onda je vjerojatno bila kasnija oplodnja...mislim da mjere trebaju biti ujednačene, dakle ne bi bilo dobro da nije bila manja a sad jede. Sto se ostalog tiče, držim fige, vjerujem da su sve na UZV provjerili sto su mogli. Koliko si sad trudna? 

Hipo
    05. Veljača 2019. 11:18

Ms tek sam sad vidila da si isla doktoru. Drago mi je da ke sve ok. Dobro da si otisla.
    ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.