Cure, hvala puno svima na brizi 😘😘 uzv je uredu, ali i dalje je mala pa ih to kao malo brine. Moram pratiti pokrete i ako se opet smanje, opet u bolnici. Boje se da nije nesto s pupcanom vrpcom jer je manja i eto manje pokreta je bilo.
Iako ja vjerujem da ce sve biti uredu do kraja, da je ona samo tvrdoglava i zeza mamu svoju 🤗
Jutros se javljala i lupala, valjda da nadoknadi za jucer 😄😄
Plodne vode ima dosta 😊
mmamma ja sam dobila ovu knjigu na preporuku 😊 i pokusavam ju nabaviti.
Cure, hvala puno svima na brizi 😘😘 uzv je uredu, ali i dalje je mala pa ih to kao malo brine. Moram pratiti pokrete i ako se opet smanje, opet u bolnici. Boje se da nije nesto s pupcanom vrpcom jer je manja i eto manje pokreta je bilo.
Iako ja vjerujem da ce sve biti uredu do kraja, da je ona samo tvrdoglava i zeza mamu svoju 🤗
Jutros se javljala i lupala, valjda da nadoknadi za jucer 😄😄
Plodne vode ima dosta 😊
Bas mi je drago da je sve ok🙂😍😍 Bit ce to sve super!🤗
Malo me brine to jer je na svakom uzvu dosta manja, gestacijska dob je za 5-7 dana manja od ZM i mjere su za tu dob male 😣 iako mama puno jede i deblja se ona bas i ne 😂 vjerujem da je ona uredu samo ce biti mrva mala 😍😍
ms_3197 bitno da je uzv ok i da se malena javlja 🤗
Hvala na preporuci za knjigu, pokušat ću ju nabaviti... 🙂
Malo me brine to jer je na svakom uzvu dosta manja, gestacijska dob je za 5-7 dana manja od ZM i mjere su za tu dob male 😣 iako mama puno jede i deblja se ona bas i ne 😂 vjerujem da je ona uredu samo ce biti mrva mala 😍😍
Ms, ako je ona od početka manja za gestacijsku dob, onda je vjerojatno bila kasnija oplodnja...mislim da mjere trebaju biti ujednačene, dakle ne bi bilo dobro da nije bila manja a sad jede. Sto se ostalog tiče, držim fige, vjerujem da su sve na UZV provjerili sto su mogli. Koliko si sad trudna?
Ms tek sam sad vidila da si isla doktoru. Drago mi je da ke sve ok. Dobro da si otisla.
❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji