Cure evo da se javim, ipak sam zvala ginica i moram ostati u bolnici. Srceko kuca, ali ni na uzvu se ne mrda i premirna je, pa ujutro moramo na neki detaljan uzv jer se boje da ima mozda malo manje vode ili slab dotok kisika iz pupcane vrpce 😞 pa je mozda zato mirna.
Andreaampredivna ti je busica 😍😍
Čuvaj se, sve ce bit dobro 🙏🙏😘
Cao trudnice,da se i ja javim.Maloprije procitam kako za iphone postoji aplikacija za slusanje otkucaja srca,i ja ukucam za android i neku mi izbaci,slusalice ukljucis i prislonis,probala sam prisloniti na svoje srce i stvarno kuca,trazila po stomaku i na jednom mjestu kuca,e sad mozda i nije,mozda je sve neki trik.Da li je neka sa vecom trudnocom to probala?
Ja sam naisla na ovu neku i kad stavim lijevo dole blizu pupka pise 113 a tu negdje i osjetim miganje bebe pa je mozda i tocno nezz.
Ms_3197 javi nam novosti, cijelo vrijeme mislim na tebe🙏 nisam nista spavala preged danas u pola 11a ja spavala od 2-5:30 ne mogu dočekati 🙄cure sretno svima koje imaju pregede🙏🤗
Cure evo da se javim, ipak sam zvala ginica i moram ostati u bolnici. Srceko kuca, ali ni na uzvu se ne mrda i premirna je, pa ujutro moramo na neki detaljan uzv jer se boje da ima mozda malo manje vode ili slab dotok kisika iz pupcane vrpce 😞 pa je mozda zato mirna.
Sve će biti dobro, javi nam se da znamo kako ste ❤️
Drži se i misli pozitivno... Sve će bit ok... 😙
ms, super da si na kraju ipak otišla doktoru! Sve će bit ok, bitno da si reagirala na vrijeme Javljaj nam se čim nešto saznaš!
Ja danas na vadjenju krvi za ogtt. Nije toliko bilo strasno ni za popiti. Jedino sad dok cekam mi mucno od toga slatkog. Kako ste vi? Mene prehlada neka uhvatila
Sortiraj odgovore
Najstariji