Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    04. Veljača 2019. 23:43

ms_3197

Cure evo da se javim, ipak sam zvala ginica i moram ostati u bolnici. Srceko kuca, ali ni na uzvu se ne mrda i premirna je, pa ujutro moramo na neki detaljan uzv jer se boje da ima mozda malo manje vode ili slab dotok kisika iz pupcane vrpce 😞 pa je mozda zato mirna.
    Andreaampredivna ti je busica 😍😍

Čuvaj se, sve ce bit dobro 🙏🙏😘

sissi
    05. Veljača 2019. 00:01

ms_3197 samo pozitivno! Sve ce bit u reci ☺️😘🙏

sissi
    05. Veljača 2019. 00:02

U redu* 

andreaam
    05. Veljača 2019. 00:21

samy_lo

Cao trudnice,da se i ja javim.Maloprije procitam kako za iphone postoji aplikacija za slusanje otkucaja srca,i ja ukucam za android i neku mi izbaci,slusalice ukljucis i prislonis,probala sam prisloniti na svoje srce i stvarno kuca,trazila po stomaku i na jednom mjestu kuca,e sad mozda i nije,mozda je sve neki trik.Da li je neka sa vecom trudnocom to probala?

Ja sam naisla na ovu neku i kad stavim lijevo dole blizu pupka pise 113 a tu negdje i osjetim miganje bebe pa je mozda i tocno nezz.

• Semyzg31
    05. Veljača 2019. 07:04

Ms_3197 javi nam novosti, cijelo vrijeme mislim na tebe🙏 nisam nista spavala preged danas u pola 11a ja spavala od 2-5:30 ne mogu dočekati 🙄cure sretno svima koje imaju pregede🙏🤗

Nina187
    05. Veljača 2019. 07:10

ms_3197

Cure evo da se javim, ipak sam zvala ginica i moram ostati u bolnici. Srceko kuca, ali ni na uzvu se ne mrda i premirna je, pa ujutro moramo na neki detaljan uzv jer se boje da ima mozda malo manje vode ili slab dotok kisika iz pupcane vrpce 😞 pa je mozda zato mirna.

Sve će biti dobro, javi nam se da znamo kako ste ❤️

05. Veljača 2019. 07:20

ms_3197

Drži se i misli pozitivno... Sve će bit ok... 😙

OhSoBoho
    05. Veljača 2019. 07:26

ms, super da si na kraju ipak otišla doktoru! Sve će bit ok, bitno da si reagirala na vrijeme  Javljaj nam se čim nešto saznaš! 

• marinica29
    05. Veljača 2019. 07:38

Ms sretno. Javi se sa lijepim vijestima 😘

• marinica29
    05. Veljača 2019. 07:40

Ja danas na vadjenju krvi za ogtt. Nije toliko bilo strasno ni za popiti. Jedino sad dok cekam mi mucno od toga slatkog. Kako ste vi? Mene prehlada neka uhvatila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.