Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sissi
    21. Siječanj 2019. 11:29

Je li se taj lilypie moze i urediti na mobitelu?

21. Siječanj 2019. 11:31

Evo i mene s pregleda, 14+3...
    Sve je okej, ovaj puta mi je radio uzv preko trbuha... Kaze da nije 100% siguran, ali misli da je curica... 😍
    Ovo je prvi puta da nije mjerio duzinu bebe, nego glavicu i bedrenu kost koliko vidim po tim kraticama... Bas sam se svaki put veselila kad sam vidla napredak, a sad ne znam zapravo nista...
    Jel tako i vama ili? 

Sto se tice odjece, temin mi je u 7.mj i ne zamaram se uopce odjecom... Mislim da je ljeto super period za roditi, bilo koje leprsave siroke hlace ili leprsave haljine ce nam pasati... I za pred kraj trudnoce i za poslije poroda... 

21. Siječanj 2019. 11:35

Curke koje koriste baby watcher,mislila sam uzeti rabljeni pa me zanima koliko je to higijenski od nekog drugog koristit,jel se on cisti poslije koristenja,ne znam mozda brijem bezveze

Bulbi91
    21. Siječanj 2019. 11:37

Norules

Curke koje koriste baby watcher,mislila sam uzeti rabljeni pa me zanima koliko je to higijenski od nekog drugog koristit,jel se on cisti poslije koristenja,ne znam mozda brijem bezveze

Ja kad sam kupovala,kupila sam od friske mame u pola cijene...pa to je slicno kao i uzv,dr.ga koriste na svima nama,mozes malo prebrisat alkoholom sondu naravno(tako sam ja)...a svaki put nakon uporabe ga treba obrisati od gela u principu...

• Semyzg31
    21. Siječanj 2019. 11:44

Cure drago mi je da su pregledi prošli dobro🤗sto se tiče novaca ni rba nije pustila. Da vas pitam kako vi stojite s raspolozenjem ja san dosta nervozna i svi mi idu na živce znam da nije dobro al najsretnija sam kad sam doma sama🙄uhvati me jednostavno nervoza njegove ne mogu ni vidjet, jucer moji kupili posteljinu za kinderbet u ljubičastoj boji a još nije potvrđeno da je cura pa sam se izvikala naravno da mi je kasnije bilo krivo i da sam bila na rubu plača😣😣al bas me hormoni ubijaju... Nadam se da nisam jedina takva 😥😥

Mom_to_be22
    21. Siječanj 2019. 11:53

Ajme cure ja jedva cekam da napravimo tablicu pa da bas vidimo kad su termini!🤩  Mene hormoni na dane pucaju itekako, sve mi smeta i nervira me, a na dane sve super.🙈😂

Do 12.tt po simptomima i svemu skoro pa kao da nisam ni trudna,a od 12. sam koma, umorna, samo bi spavala, decko mi kaze da se bas gegam dok hodam🤪🙈 Trudim se sto vise setati, ali isto volim kad je kisa pa se ne micem s kauca.😂

mjehuric
    21. Siječanj 2019. 11:56

Pozz curke !jesu li vama sjele komplikacije?.🤔

Bulbi91
    21. Siječanj 2019. 12:01

Semyzg31

Cure drago mi je da su pregledi prošli dobro🤗sto se tiče novaca ni rba nije pustila. Da vas pitam kako vi stojite s raspolozenjem ja san dosta nervozna i svi mi idu na živce znam da nije dobro al najsretnija sam kad sam doma sama🙄uhvati me jednostavno nervoza njegove ne mogu ni vidjet, jucer moji kupili posteljinu za kinderbet u ljubičastoj boji a još nije potvrđeno da je cura pa sam se izvikala naravno da mi je kasnije bilo krivo i da sam bila na rubu plača😣😣al bas me hormoni ubijaju… Nadam se da nisam jedina takva 😥😥

🙈🙈🙈🤣🤣🤣 ista sam....izvicem se na ljude oko seve radi gluposti i poslije mi tako bude krivo...
    Al svi znaju da sam ja i inace "zivac"🙈....

mmamma super zbog pregleda😍...
    Sto se tice mjera ne brini,sad na dalje koliko sam skuzila na taj nacin mjere bebice i po gramazi😍...
    mjehuric izgleda jos nikome,jer i po drugim grupama svi ispituju to😏

ms_3197
    21. Siječanj 2019. 12:03

Semyzg31 sto se tice hormona i kod mene je tako. Ima dana kada sam super, a ima dana kada sam jako razdrazljiva, nista mi se ne smije reci. Cak i meni bude krivo i osjecam se grozno, ali znam da su to sve hormoni pa ono proci ce 🙈😂

sissi
    21. Siječanj 2019. 12:24

Fairies- bas mi je krivo zbog svekrve, ali nemoj obracat paznju! Bitno da ste ti i tvoj muz/decko sretni. Tako i moja samo lupi glupost i istane ziva! Al cim se manje zamaras s tim tim ti je bolje :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.