Evo bas citam da su novci uplaceni u petak, pa ce nam vjerojatno danas isplatiti. Nadam se.. dug mjesec, blagdani. Imam vec cijeli popis sta mi treba
Stize nam Mihael ♡
Evo da se i ja javim taman s pregleda dosla! Bebica je suuper, ima odprilike vec 125gr. 😍 nevjerojatno mi je da vec ima sve organe i srce ima klijetke i pretklijetke i cula sam kako kuca 130/min 😍😍 ajme koji osjecaj!! ❤️ rekao mi je da ne moze vidjet spol jos, da se beba nezgodno namjestila 😂 morat cu jos cekat 🤗 ali sam zalosna jer sam izgubila jos 1kg, dosla sam na 60kg!! A zatrudnila sa 65!! 😭😭 a stvarno se trudim jest, prestale su mucnine i sad stvarno stalno jedem, ali zdravo. Ocito mi se nista ne prima.. ne razumijem.. 😩 ja se ne brinem za odjecu, imam milijun tih ljetnih sirokih leprsavih haljinica! Japanke na to i bok! 😉
sissi, super za pregled! bitno da je sve u redu, a za spol lako već! makar kažu ako su otkucaji manji od 140/ min da je dečko, a ako su viši od 140/min da je cura mislim da je to jedina "bapska" priča koja je meni pogodila spol, po ostalima nosim curu
koji si sad tt ako se smije znati? ne mogu popamtiti sve, pogotovo vi koje nemate lilypie dolje
sissi, super za pregled! bitno da je sve u redu, a za spol lako već! makar kažu ako su otkucaji manji od 140/ min da je dečko, a ako su viši od 140/min da je curamislim da je to jedina "bapska" priča koja je meni pogodila spol, po ostalima nosim curu
koji si sad tt ako se smije znati? ne mogu popamtiti sve, pogotovo vi koje nemate lilypie dolje
Mojoj bebici su otkicaji stalno oko 150 😍
Curka naravno..
Sako me uzasno npr zivcira sto svekrva se valjda jos nije pomirila s tim pa svima koji ju pitaju dal znamo sta nosim kaze da jos ne znamo i da cemo znat na drugom pregledu..
To mi je toliko ružno..i tolikomi je to prosli tjedan zivaca odnjelo...isplakala se skroz.. ah...
Pozdrav, ni ja nisam dobila novce od komplikacija.
Imam pitanje za cure koje su imale mucnine, da li je normalno da se one vrate? Ovo mi je druga trudnoca, u prvoj teske mucnine, ali prestale skroz sa nekih 16 tt. U ovoj trudnoci opet mucnine, infuzije, sve je stalo isto sa nekih 16 tt, da bi mi zadnjih par dana opet bilo slabo. Posebno mi je slabo od slatkoga (npr.zasladen caj, mlijeko). Ne povraca mi se, ali je prisutna kiselina i osjecaj mucnine.
Inace zadnjih mjesec dana sam prosla kroz kalvariju zvanu los nalaz anomaly scana, plakanja, ljutnje, straha, stres na milijon. Ne znam da li je to razlog povratku mucnina, a pogotovo ne znam kako taj silan stres utjece na bebu. Sada sam 25tt, beba se mice, aktivna je posebno predvecer.
Netko je pisao o kolicima, mi smo uzeli Maxi cosi Nova (problem je sto se sve 3 komponente kupuju odvojeno), ali za sad smo uzeli sportski dio/bazu, a onda cemo jaje i kosaru. Izabrali smo ih jer se lako sklapaju, premda uopce nisu lagana, lijepa su dizajnom i bojama tkanine, i nadam se da cemo biti zadovoljni.
Sissi super za pregled😍
Tenci babska prica,mom malcu su vecinom oko 140 🤭🙏💕
Nezz sto im je u zadnje vrijeme s tim uplatama komplikacija da svako malo kasne,gori su nego pojedini privatnici🙈
Sto se tice kila ja sam u prvoj trudnoci dobila ukupno 9 kila, sad sam 25 tt i vec sam na +8, ocekujem bar 15 do kraja. Kilama se uopce ne zamaram 😆.
Sissi, super za pregled.
Winter, ja cu sutra bit 20tt pa i dalje nekad povratim. Mislim da je to sve normalno. Nemam cjelodnevne mucnine kao sto sam imala do 16tt, ali i dalje bar 1 tjedno povratim ujutro
sissi, super za pregled! bitno da je sve u redu, a za spol lako već! makar kažu ako su otkucaji manji od 140/ min da je dečko, a ako su viši od 140/min da je curamislim da je to jedina "bapska" priča koja je meni pogodila spol, po ostalima nosim curu
Danas 16-2 tt. Je, i ja tesko pamtim koja je kad, treba nam tablica ☺️
Bitno da je zdravo naravno, ali isto sam znatiželjna 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji