Jutro cure🤗...
Ja se cula na kraju s dr.dns pop cemo odradit pregled,jer mene nesto bas zabrinjava to stezanje,
vjerojatno stvarno nije nista...ali nakon onog sto sam prozivjela u prethodnoj trudnoci pusem i na hladno😐...
Sto se tice siptoma meni su cice bas buknule i pune su zila,ali ozilavila sam skroz do prema vratu🙈...
Ja prvi put u životu ne nosim grudnjak po kući.Tako me steze grudnjak a bradavice me bole.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Ja prvi put u životu ne nosim grudnjak po kući.Tako me steze grudnjak a bradavice me bole.
Ja ga ne nosim od kad sam saznala za trudnocu,muka mi ga je navuc kad idem van🙈..
Jel se kojoj desava da je svrbe bradavice?ja bi se sva izgrebala koliko svrbi,morat cu neku kremu ili ulje nabavit,vidim da sam vec dobila i koju frisku striju🙈...
Bulbi, svrbe i mene i to uzasno, ali vec neko neko vrijeme kad uljem mazem stomak namazem i bradavice pa mi je lakse malo. Strija jos nema ali ko zna do kraja.
Bulbi, svrbe i mene i to uzasno, ali vec neko neko vrijeme kad uljem mazem stomak namazem i bradavice pa mi je lakse malo. Strija jos nema ali ko zna do kraja.
A ti obicnim uljem protiv strija mazes?Probat cu i ja tako...
Razmisljala uzet nesto bas za bradavice ako ulje ne pomogne🤔...
U dmu kupujem ulje za mazanje protiv strija, mjesavina je nekih vise ulja i skroz mi dobro odgovara, ne svrbi me koza na stomaku i bokovima, prilicno brzo se upija i ne masti odjecu
U dmu kupujem ulje za mazanje protiv strija, mjesavina je nekih vise ulja i skroz mi dobro odgovara, ne svrbi me koza na stomaku i bokovima, prilicno brzo se upija i ne masti odjecu
To ono babylove?u prosloj trudnoci sam ga koristila...i isto mi je bilo ok...a sad sam nekako mislila da je prerano za mazanje,ali morat cu pocet...
Jeste to, prilicno povoljno a i dobro. Ja se mazem vec dugo, jer mislim da je vazno da koza bude spremna,vlazna i elasticna kada krene pravo rastezanje.
Ja se od pocetka mazem biobazom mame i super je inace sam sklona strijama al za sad nema ni jedne a dobila sam 6kg.slazem se s Lenom da treba pocet od pocetka da se koza pripremi i s obzirom da sam kozmeticarka reci cu vam samo memojte zaboravit unutarnju stranu bedara namazat jer sam kod cura ma depilaciji vidala strije i na tom dijelu jer se nisu mazale tu a ostatak koze im je bio super
Jeste to, prilicno povoljno a i dobro. Ja se mazem vec dugo, jer mislim da je vazno da koza bude spremna,vlazna i elasticna kada krene pravo rastezanje.
Ma je sve to stoji,ali opet to ovisi i o nekim drugim faktorima...iako sam ovako sitnije građe(49kg) jako sam sklona strijama,i u pubertetu kako se sve naglo razvilo koza je popucala,dok celulita nemam🙈...mozda ce mazanje eventualno malo umanjit to...
Sortiraj odgovore
Najstariji