Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    05. Prosinac 2018. 16:11

Ksilofon.. Nas ima poprilicno pogotovo s muzeve strane... Ne bi ih sve zajedno mogli okupit tek tako.. Tako da smo kako i ja i on imamo grupu obitelji na viberu u isto vrijeme smo poslali sliku s ultrazvuka i napisali slika sve govori i u tom smislu da se ne svadjaju ko je prvi saznao...
    Nisam ni ja cestitala na dobrim rezultatima testica.. Drago mi je da vam je sve ok... Nisam pohvatala imena jer sam na brzinu proletila sve ..

Bulbi91
    05. Prosinac 2018. 16:12

ksilofon

Vi koje ste rekle obitelji za trudnocu… kako je to izgledalo? Jeste samo izravno rekli ili kako ste to izveli? Cijelo vrijeme mi to visi nad glavom i sad kad je dosao trenutak za reci nemam pojma kad i kako to formulirati

Ja nisam komplicirala jednostavno sam rekla od sutra sam doma jer sam trudna😆...muz je javio mami da cekamo malog nasljednika i toe to...

Župčica
    05. Prosinac 2018. 16:13

Mame ja polako osjecam pokrete bebaca... Jos je to lagano i njezno ali javi se sve cesce... Osjeca li jos koja ? 

tratinčica_maslačak
    05. Prosinac 2018. 16:23

Jao zupcica, pa to je prekrasno  
    Jedva cekam da i ja nesto osjetim 

Babyq
    05. Prosinac 2018. 16:26

Župčica

Mame ja polako osjecam pokrete bebaca… Jos je to lagano i njezno ali javi se sve cesce… Osjeca li jos koja ?

Ja jos ne osjećam niš al jedva čekam.
    Kada ti he termin poroda?

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

05. Prosinac 2018. 16:47

ksilofon

Vi koje ste rekle obitelji za trudnocu… kako je to izgledalo? Jeste samo izravno rekli ili kako ste to izveli? Cijelo vrijeme mi to visi nad glavom i sad kad je dosao trenutak za reci nemam pojma kad i kako to formulirati

mi smo se poslikali sa sličicom ultrazvuka i razvili dvije slike. taj dan smo imali ručak jer je mm-u bio rođendan pa su bili i moji i njegovi na ručku. zamotala sam te slike i zavezala mašnicom i dali smo mamama i rekli da imamo za njih diplome za najbolje mame. mužev šogor je snimao i vidi se točno na snimci kak je mojoj mami trebalo 20-ak sec da skuži kaj ej na slici, ona je nas gledala, nije primijetila sliku s uzv, i onda je tek upitala dal sam trudna, a svekrva nije uopće skužila. ugl, mama moja se rasplakala, i baš je bilo emotivno. rekli smo tek nakon što je prošlo 12 tt.

05. Prosinac 2018. 16:48

Župčica

Mame ja polako osjecam pokrete bebaca… Jos je to lagano i njezno ali javi se sve cesce… Osjeca li jos koja ?

aaaaaaaaaaaaa, ja još ništ ne osjećam  jedva čekam da počnem osjećati bebača, baš se veselim tome. 
    baš mi je drago da ga osjećaš (mislim da sam dobro zapamtila da si rekla da je dečko) 

Župčica
    05. Prosinac 2018. 16:55

Da Tenci deckic je.. Ma ovo je meni treca trudnoca i sasvim je normalno da osjetim malo ranije bebicu nego prvorotkinje.. Ali stvarno je caroban osjecaj 😃

Nina187
    05. Prosinac 2018. 17:12

Župčica

I ja sam pocela osjecati prije nekoliko dana. Sad jedva cekam svaki pokret i bas uzivam ☺️💞

VolimJesen
    05. Prosinac 2018. 17:38

Kako je to divno, osjetit pokrete <3
    Ja sam tek u 5. tjednu, tako da ćemo reć mojima kad pođemo kod njih za Božić, nisu mi baš blizu. Al to tek nakon uzv u 7. tj, kad vidimo da je sve gdje treba bit i srce kako kuca. 
    Ne znam ko će mi to dočekat.. Kad ste bile na prvom pregledu??
    Tek me naručila na 6+2. Prvi put me, koliko se sječam naručio u 5. tjednu i vidila se žumanjčana i gestacijska, pa nakon 10-15 dana da vidimo srce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.