Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2019. 12:20

minnie_me

ayla

kika28

ayla

Pa uzasno dns me tako pocelo boliti i evo vcrs, sve me strah te boli 🙄

Kad je tebi termin? Sad sam išla tražiti naš popis i nema te tamo, istina da mi je pamćenje ko zlatnoj ribici 😊 em mi sve ispada iz ruku pa se moram saginjati em ne pamtim

22.8, ja sam na jesenskima, men je muka kad se moram saginjati jer od trbuha nista nemogu 😂

Ayla ja sam 20.8 pratit cemo se.ti si u jesenskim bebama? Bila sam danas na pregledu. Otvorena jedan prst, ctg uredan nema naznaka, kontrola za dva tjedna

Da da ovdje sam kasno dosla kad su cure svasta nesta pricale a ja nisam bila u toku, i onda su osle na fb a ja sam osla u jesenske i supp mi tamo 😊 mene je prije tri tj dr gledo i bio mi samo cerviks skracen za pola al tako je zadnja 2mj pa sam mirovala, a u srijedu me doktorica nije htjela pregledati da kao nema potrebe da sam u terminu i da mogu roditi 🙄 mislim se tesko ti gurnut prst i viditi kao da je meni lako skidati se i siriti noge makar da znam kakvo je stanje cemu da se nadam 😵😵 na ctg bila isto u srijedu ni kod mene nema nikakvih trudova.. Al ja idem u srijedu kod svoga doktora ponovno na ctg i da me pregleda u njega imam nekako najvise povjerenja te zamjene me nerviraju, al mi bitno da on rijesi taj godisnji pa da bude meni na porodu 😊

kika28
    26. Srpanj 2019. 12:37

Ja isto imam osjećaj da bi mogla ranije, em bi htjela tako da to odvalim em jedva čekam da ga vidim 😍😍 mene moj ginic obavezno gledao zadnja 3 mjeseca na svakom pregledu da li sam otvorena, a ovaj u petrovoj nije htio, kao da ne pokrene prije vremena, e sad, da li mu se nije dalo ili stvarno to ima neke veze, ne znam. Ja se sva izmučim večer prije da ju dovedem u red barem malo a on nece gledati 🤣 Vidjet ću sad u ponedjeljak. Evo sutra smo punih 39 pa što se mene tiče najtaman 😎 dosta mi je slušanja kako su dečki lijeni i da se zna prenijeti po tjedan - dva obavezno, kad bude bit će, bitno da bude sve okej 😊

26. Srpanj 2019. 13:29

kika28

Ja isto imam osjećaj da bi mogla ranije, em bi htjela tako da to odvalim em jedva čekam da ga vidim 😍😍 mene moj ginic obavezno gledao zadnja 3 mjeseca na svakom pregledu da li sam otvorena, a ovaj u petrovoj nije htio, kao da ne pokrene prije vremena, e sad, da li mu se nije dalo ili stvarno to ima neke veze, ne znam. Ja se sva izmučim večer prije da ju dovedem u red barem malo a on nece gledati 🤣 Vidjet ću sad u ponedjeljak. Evo sutra smo punih 39 pa što se mene tiče najtaman 😎 dosta mi je slušanja kako su dečki lijeni i da se zna prenijeti po tjedan - dva obavezno, kad bude bit će, bitno da bude sve okej 😊

Da i mi smo u iscekivanju i nestrpljenju, a mene strah svega 🙈 al reko prezivit cu svi su pa cu i ja 😊 i mene moj gleda od 18tj obavezno do tada nikada nije čačko al zamjena nije htjela a nezz sta ima pokrenuti ako samo turne prst i vidi to 😂😂 meni muz to obavlja ja jedva noge brijem kamo li da jos nju uredivam taman posla on to skrati a men samo da nije suma striborova 😂😂😂 da to sam cula za deckice a curke kao urane a vidjet cemo kako ce biti pratimo se ☺️☺️

• kv2912
    26. Srpanj 2019. 14:09

ayla

kika28

Da i mi smo u iscekivanju i nestrpljenju, a mene strah svega 🙈 al reko prezivit cu svi su pa cu i ja 😊 i mene moj gleda od 18tj obavezno do tada nikada nije čačko al zamjena nije htjela a nezz sta ima pokrenuti ako samo turne prst i vidi to 😂😂 meni muz to obavlja ja jedva noge brijem kamo li da jos nju uredivam taman posla on to skrati a men samo da nije suma striborova 😂😂😂 da to sam cula za deckice a curke kao urane a vidjet cemo kako ce biti pratimo se ☺️☺️

Ma laže tko god kaže da curke urane 😂😂 mi smo danas 40+6, a moja djevojčica još uvijek ne planira van 🤭🤭

26. Srpanj 2019. 15:35

Aurora87

Sad upadam opet malo, ali evo citam da nikako da krenu porodi pa je netko spominjao prozore i sjetim se razgovora s mojim gin…hehehe, nesto bila prica o tome sto potice porod pa on rekao da bi se svi seksali da ih potaknu jer su culi da to potice, a nitko ne bi prozore prao🤣. Tako da, pranje prozora ostavite za kraj, hahaha! 🤣

Taman dok se natiram i bit ce kraj 😂😂 

26. Srpanj 2019. 15:36

kv2912

ayla

kika28

Ma laže tko god kaže da curke urane 😂😂 mi smo danas 40+6, a moja djevojčica još uvijek ne planira van 🤭🤭

Izgleda da je njoj ljepo unutra ☺️

26. Srpanj 2019. 17:24

Ja nemam problem sa podizanjem stvari s poda niti s brijanjem. Vjerovatno ne izgledam najreprezentativnije dok podižem nešto s poda ali nije mi problem 🙈 i za brijanje sam našla taktiku, sad pred kraj brijem se svaki drugi dan, poslije samo provjerim na ogledalu i popravim ako je što ostalo.
    I ja sam mislila da će porod krenuti ranije, počela sam se dosta rano otvarat i sve je izgledalo da će krenuti prije vremena, ali eto termin je sutra a ja još u komadu 🙂

26. Srpanj 2019. 17:26

Izgleda da rano otvaranje nas sviju zavarava da ce biti nesta prije 😂😂 

26. Srpanj 2019. 17:33

ayla

Pa eto ja tome nisam pridavala neku veliku važnost ali ginekolog je bio uvjeren da neću dočekati ni zadnji pregled kod njega. Sad kada bi me vidio, vjerovatno bi ostao u šoku 🙈😂😂

26. Srpanj 2019. 17:46

shell

ayla

Pa eto ja tome nisam pridavala neku veliku važnost ali ginekolog je bio uvjeren da neću dočekati ni zadnji pregled kod njega. Sad kada bi me vidio, vjerovatno bi ostao u šoku 🙈😂😂

Oni dramatiziraju skoro kao i mi, mi sto smo u neznanju i cekamo a oni da prode rizicni period 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.