Meni je jucer svekrva uzela dvije majice duge,pamucne za trudnice u konzumu,na 50%snizene,nije mogla izdrzat..za početak
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ja jos nista nisam pocela kupovati, niti sam kome rekla. Sutra se nalazim s prijateljicom s kojom inace bas pricam o takvim stvarima pa razmisljam da li da njoj kazem.
Confused kako ti je danas?
Iscjedka nema,bolova nema.Ginekologica mi radi popodne,svakako cu je nazvat da vidim sta ce mi reci.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja jos nista nisam pocela kupovati, niti sam kome rekla. Sutra se nalazim s prijateljicom s kojom inace bas pricam o takvim stvarima pa razmisljam da li da njoj kazem.
Ni ja nisam nikome rekla niti cu iduca tri mjeseca. Zna samo MM, ni roditelji ne znaju :D
Iscjedka nema,bolova nema.Ginekologica mi radi popodne,svakako cu je nazvat da vidim sta ce mi reci.
Držim fige da sve bude ok.
Ja sam u kukiju jer ne znam koliko je moj ginekolog sklon otvaranju komplikacija i davanja bolovanja ovako rano u trudnoći. Naime, firma u kojoj radim se prenamjenjuje (da pojednostavim) i svi zaposleni će dobiti otkaz. Šefica mi jer rekla da otvorim bolovanje ASAP, jer posla za mene u budućnosti jednostavno nema (od 31.12.).
Ona je suglasna, otkaz mi ne mogu znati, ali opet ne znam što da radim ako on ne bude htio surađivati.
27.6. 💙
Držim fige da sve budeok.
Ja sam u kukiju jer ne znam kolikoje moj ginekolog sklon otvaranju komplikacija i davanja bolovanja ovako rano u trudnoći. Naime, firma u kojoj radim se prenamjenjuje (da pojednostavim) i svi zaposleni će dobiti otkaz. Šefica mi jer rekla da otvorim bolovanje ASAP, jer posla za mene u budućnosti jednostavno nema (od 31.12.).
Ona je suglasna, otkaz mi ne mogu znati, ali opet ne znam što da radim ako on ne bude htio surađivati.
Mislim da bi trebalo bit dovoljno da ginu kazes da imas ili jako stresan posao ili fizicki naporan...
Ha čuj, činjenica je da je stresan, posebno sada pred otkaze. Radim s međunarodnim klijentima u raznim vremenskim zonama na području financija i dostupna sam više manje stalno, s tim da imam i međunarodni tim koji koordiniram na dnevnoj bazi.
Valjda je to dosta
27.6. 💙
I mene to brine za ginekologa, makar ja ne bi vec sad isla na bolovanje, nego tamo nekad iza nove godine. Isto radi stresa 😔
Mi smi samo svojima rekli posto sam ja fizicki drukcija,vide da ne jedem,rano zaspim,rani se budim,totalno drukcija ja,nema smisla lagati,a sta ae tice posla poslodavac zna s obzirom da ja radim u lokalu u sklopu ogromnog trgovačkog centra pa vam je jasno kakav je tempo i da nema stajanja osam sati,dizanje neceg konstantno i leti po sve strane tako da htjela ja ili ne mislim da necu moci dugo radit
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
I mene to brine za ginekologa, makar ja ne bi vec sad isla na bolovanje, nego tamo nekad iza nove godine. Isto radi stresa 😔
Što je najbolje (ili najgore) zagovornica sam aktivne trudnoće dok god ide... Iako sam umorna i svašta nešto, smatram se sposobnom za rad. S druge strane - nisam u poziciji tražiti novi posao, a oni me ne trebaju i moram na bolovanje. Bolje mi je dobivati naknadu za zaposlene nego za nezaposlene trudnice.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji