Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    18. Lipanj 2018. 14:10

Natar divni 😍😍😍. Predivni ste mi i tako sjatka loptica 😍.
    Honey honey samo hrabro! Super ćeš ti to odraditi vidjet ćeš! Javi nam se sa lijepim vjestima.
    Bojana jesi uzbuđena????

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    18. Lipanj 2018. 14:14

Honey - sretno!!! Neka bude sto brze i skolsko!

natar
    18. Lipanj 2018. 14:15

Honeyhoney  sreeeeetnoooooo!!! Nek bude sto brze i bezbolnije, da sto prije imas svoju srecicu u rukama 😍😍
    Hvala cure 😘😘😘,i ja sam bas primijetila da je narastao trbuh. 😀😀 Samo neka oni rastu, ja im lagano odbrojavam tjedne 😊😊

nasdva
    18. Lipanj 2018. 14:21

Franova samo hrabro, možeš ti to. Kad si preživjela 2 bušenja čira na trtici možeš i porod 😘
    Lanac dobro došla još malo i u sigurnoj zoni si
    Cokica lijepo od frendice što se ponudila pomoći treba prihvatiti svu pomoć na početku
    Tinchyca predivna si samo loptica narasla čestitam na ulasku u termin
    Majda super za pregled
    Honey sretno želim ti brz i što bezbolniji porod
    Natar čestitke na ulasku u termin a buša i nije tako velika s obzirom na dupliće baš se lijepo zaokružila 
    Bojana sretno sutra
    6xmamica imaš puno razloga za bit ponosna

18. Lipanj 2018. 14:33

Honey sretno i da nam se što prije javiš s lijepim vijestima 😘😘🤞🤞
    Natar odličnooo izgledaš, ne bi nikad rekla da ih je dvoje unutra 😁❤️❤️
    Bojana sretno sutra 😘🤞

Tinchyca
    18. Lipanj 2018. 14:41

Honey sretno! Da ti sve prođe brzo i u najboljem redu! 😊🙄❤
    Natar lijepa  i ti i buša velika baš kako i treba! 😊👍
    Bojana držimo fige za sutra!🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤❤❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Mare242
    18. Lipanj 2018. 14:56

Pozdrav, drage žene!

Nova sam članica, prvorotkinja, trudnoća je došla nenadano i izazvala razne emocije, sada sam zbilja sretna i veselim se. Termin mi je za desetak dana :) Vidjela sam temu "Ljetne bebe" i odlučih prijaviti i svoju curicu Doris. Svima držim fige, a sa nekima se možda i sretnem u rađaonici :*

franovamamita
    18. Lipanj 2018. 15:13

ivy drzim fige da idete sutra domeka 😙😙😙 
    tinchy divna i cestitam na 37 😙😙
    majda znaci mirni do ponedjeljka osim ako se nesto ne pokrene 😙 a trudim se ja uvijek biti pozitivna☺
    natar slatki buso lijepo rastete ☺😙
    honey sretno draga drzim fige da bude brzo gotovo,cekamo lijepe vijesti😙
    mare242 dobro nam dosla 😙😙 odakle si?
    confused,ivy,ena,proud,pahuljica puse za vas i vase bebice 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Mare242
    18. Lipanj 2018. 15:29

Iz Zagreba sam :)
    PS-još uvijek ne znam kako odgovoriti osobi (da se zacrni ime tako :D). Možda sam i uspjela

Yvone
    18. Lipanj 2018. 15:33

Oooo pa puna klokanica novosti 😀😀😀
    Nove cure dobrodošle!!! Neka vam je ugodno druženje i razmjena smijeha i suza s nama.Franova,bit ce to u stvarnosti puno bolje od scenarija koje sad imas u glavi.Nadam se da ce strah popustiti pred porod.6xmama bravo za dječicu!!! Jama i Majda super za ctg i pregled!Tincy prekrasna ti i nova haljina,Natar takoder, i dalje fit!!! Ivy,Ena,Confused,Pahuljica super da se javite i da znamo da ste dobro, nadam se za Proud isto da je sve super.Puse vama i bebicama! Puse i svima ostalima 😘😘😘😘
    Honey sret

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI