Natar divni 😍😍😍. Predivni ste mi i tako sjatka loptica 😍.
Honey honey samo hrabro! Super ćeš ti to odraditi vidjet ćeš! Javi nam se sa lijepim vjestima.
Bojana jesi uzbuđena????

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honeyhoney sreeeeetnoooooo!!! Nek bude sto brze i bezbolnije, da sto prije imas svoju srecicu u rukama 😍😍
Hvala cure 😘😘😘,i ja sam bas primijetila da je narastao trbuh. 😀😀 Samo neka oni rastu, ja im lagano odbrojavam tjedne 😊😊

Franova samo hrabro, možeš ti to. Kad si preživjela 2 bušenja čira na trtici možeš i porod 😘
Lanac dobro došla još malo i u sigurnoj zoni si
Cokica lijepo od frendice što se ponudila pomoći treba prihvatiti svu pomoć na početku
Tinchyca predivna si samo loptica narasla čestitam na ulasku u termin
Majda super za pregled
Honey sretno želim ti brz i što bezbolniji porod
Natar čestitke na ulasku u termin a buša i nije tako velika s obzirom na dupliće baš se lijepo zaokružila
Bojana sretno sutra
6xmamica imaš puno razloga za bit ponosna

Honey sretno i da nam se što prije javiš s lijepim vijestima 😘😘🤞🤞
Natar odličnooo izgledaš, ne bi nikad rekla da ih je dvoje unutra 😁❤️❤️
Bojana sretno sutra 😘🤞
Honey sretno! Da ti sve prođe brzo i u najboljem redu! 😊🙄❤
Natar lijepa i ti i buša velika baš kako i treba! 😊👍
Bojana držimo fige za sutra!🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤❤❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pozdrav, drage žene!
Nova sam članica, prvorotkinja, trudnoća je došla nenadano i izazvala razne emocije, sada sam zbilja sretna i veselim se. Termin mi je za desetak dana :) Vidjela sam temu "Ljetne bebe" i odlučih prijaviti i svoju curicu Doris. Svima držim fige, a sa nekima se možda i sretnem u rađaonici :*
ivy drzim fige da idete sutra domeka 😙😙😙
tinchy divna i cestitam na 37 😙😙
majda znaci mirni do ponedjeljka osim ako se nesto ne pokrene 😙 a trudim se ja uvijek biti pozitivna☺
natar slatki buso lijepo rastete ☺😙
honey sretno draga drzim fige da bude brzo gotovo,cekamo lijepe vijesti😙
mare242 dobro nam dosla 😙😙 odakle si?
confused,ivy,ena,proud,pahuljica puse za vas i vase bebice 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Iz Zagreba sam :)
PS-još uvijek ne znam kako odgovoriti osobi (da se zacrni ime tako :D). Možda sam i uspjela
Oooo pa puna klokanica novosti 😀😀😀
Nove cure dobrodošle!!! Neka vam je ugodno druženje i razmjena smijeha i suza s nama.Franova,bit ce to u stvarnosti puno bolje od scenarija koje sad imas u glavi.Nadam se da ce strah popustiti pred porod.6xmama bravo za dječicu!!! Jama i Majda super za ctg i pregled!Tincy prekrasna ti i nova haljina,Natar takoder, i dalje fit!!! Ivy,Ena,Confused,Pahuljica super da se javite i da znamo da ste dobro, nadam se za Proud isto da je sve super.Puse vama i bebicama! Puse i svima ostalima 😘😘😘😘
Honey sret

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji