Confused,e tako,sad mi je kost na mjestu ,neka tebe tamo pod nadzorom i sretno!!
Do jutra da nam maše Veronika tu .
Proud,ne vadi nam mast sa svojom kilicom viška i još jede ko smuk.Hebote,ja ne bi mogla kroz vrata da tolko jedem .
Sretno nam svima,ko sutra pregled ima !
Laku noć,klokančice!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno na pregledima sutra svima!
Ivy nemoj mo ni ti strajkat, ja se kladila na tebe, jebemu! 😂😂😂😂
E da, i ja veceras prvi put sama sa svoje dvoje djece. M otisao u kino. Ne vjerujem da su mi tak dobro bili. Veliki bez pogovora otisao na spavanje, inace je uvijek rat. A i mali posisao i spava. Ja vec cuku i pol LEZIM i gledam telku u miru. Ne mogu sebi doci.
Cekam muza da se idem otusirat, toliko hrabra nisam da to odradim bez backupa. Hahahahaha
Confused, dok budem dojila prvi put nocas ocekujem vidjeti da je Veronika stigla!
Puse svima i laku noc 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo me tete,stigla u 23 i 30.Sve proslo savrseno na kraju.Sutra vam tipkam detaljnije 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Cestitke i tu draga! 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
confused cestitam malena je predivna 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nadam se da kuzite sve,predugacko je pa mi nije dalo objavit ko tekst.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused čestitam ti (i mužu i curkama) na malom smotuljku sreće. Neka si ti odradila taj porod kao prava kraljica. Ponosna na tebe pto si slušala svoje tijelo! Najbolji mogući vrhunski prirodni porod!!!
Još jednom BRAVO!!!!
Veronika je pre pre pre predivna. Čista i savršena 😍.
Eto ja budna od pola 5 ne zbog kontrakcija nego razmišljm kako će biti danas na pregledu. Frkam oko indukcije i kada ih odbiti... Idem još malo žmiriti pa možda zaspim iako čudo ima tulum i upravo štuca.
Javim se iz TA 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me tete,stigla u 23 i 30.Sve proslo savrseno na kraju.Sutra vam tipkam detaljnije 😘😘
Confused iskrene čestitke 😁😍😍
Cure nisam vam mogla jučer odg koliko me to sve psihički i fizički izmorilo pa sam sve prespavala popodne. Idem sada ujutro na pregled ponovno pa se javim..ljubim vas sve 😘😘
💕💕💜💜👶😍
Cunfused čestitam na maloj srećici! Veronika je prekrasna beba 😍 🤗 Brzo si ti to obavila. Super da nisi uzela drip. Sigurno bi te više boljelo i tko zna jel bi imala snage ko sad u dva truda roditi! Čuvajte se, mazite i pusajte! 😘
Ja se spremam za pregled. Idem riješit čuču pa pičim u bolnicu. Sretno svima ostalima danas na pregledu!
Mia nadam se da će i tebi ubrzo krenuti trudovi. Vrijeme je 😊🤞🏻
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji