Evo cure danas sam napokon stala i na neprijatelja broj 1, gospodju Vagu!
Kaze ostala mi kila i pol!
U moju obranu, vagala se navecer, nakon sto sam za rucak pojela porciju rebrica od pola kile 😂😂😂
Izgovori izgovori.. 😂😂😂😂 ma Proud svaka čast! Mislim za rebrica ne za kile 😝😄😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Laku noć klokani.
Sredena lučica za pregled sutra. Više ne znam kak trebam uć na pregled sa ili bez gaća. Inače uvijek fulam dodem obućena skidaju me dodem spremna oblače me 😂.
Mia ima kakvih novosti ili se družimo.
Ja zasad na kojoj bolnoj kontrakciji ali mislim da sam se prejela mahuna ova dva dana pa da je to samo nadutost.
Idalje vibram za našu novu ljetnu bebicu koju jedva čekam upoznati.
Držte fige da me neće inducirati 🤞🤞🤞🤞 odnosno da kad tad samo krene (hvala 💕)
Ljubim sve po redu pogotovo one koje sutra gledaju Mr C-a (ima da se ne smanjuje).
Noćica 😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused, evo tvoje bebice brzo, sretnooo😍😍
Ivy, nista nema, tu i tamo kad sjedim koja bezbolna kontrakcija i to je to. Imam osjecaj kao da cu zauvijek biti trudna, nikakvih naznaka🙈😂

Confused,e tako,sad mi je kost na mjestu ,neka tebe tamo pod nadzorom i sretno!!
Do jutra da nam maše Veronika tu .
Proud,ne vadi nam mast sa svojom kilicom viška i još jede ko smuk.Hebote,ja ne bi mogla kroz vrata da tolko jedem .
Sretno nam svima,ko sutra pregled ima !
Laku noć,klokančice!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sretno na pregledima sutra svima!
Ivy nemoj mo ni ti strajkat, ja se kladila na tebe, jebemu! 😂😂😂😂
E da, i ja veceras prvi put sama sa svoje dvoje djece. M otisao u kino. Ne vjerujem da su mi tak dobro bili. Veliki bez pogovora otisao na spavanje, inace je uvijek rat. A i mali posisao i spava. Ja vec cuku i pol LEZIM i gledam telku u miru. Ne mogu sebi doci.
Cekam muza da se idem otusirat, toliko hrabra nisam da to odradim bez backupa. Hahahahaha
Confused, dok budem dojila prvi put nocas ocekujem vidjeti da je Veronika stigla!
Puse svima i laku noc 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo me tete,stigla u 23 i 30.Sve proslo savrseno na kraju.Sutra vam tipkam detaljnije 😘😘

Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Cestitke i tu draga! 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
confused cestitam malena je predivna 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji