Evo brzinski da vam se javim,trudovi na svako 3-4 min,5 cm otvorena,dobila klizmu,sad setam i kazu da cu brzo 😁
Sretno kokice 🍿 nasa i ubrzo cekamo jos jednog pilica!! 🐣😚😚😚😚😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo brzinski da vam se javim,trudovi na svako 3-4 min,5 cm otvorena,dobila klizmu,sad setam i kazu da cu brzo 😁
Sretno!!!! Stize bebica 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sretno i da princeza stigne što prije 😘😘💕💕
Sreeeetno! Da bebac sto prije stigne 😘
💗Baby E💗
Evo cure danas sam napokon stala i na neprijatelja broj 1, gospodju Vagu!
Kaze ostala mi kila i pol!
U moju obranu, vagala se navecer, nakon sto sam za rucak pojela porciju rebrica od pola kile 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nisam vas hvatala zadnje dane, ne stignem nazalost. Nadam se da bude bolje narednih dana. I da se nista bitno nije promjenilo otkad vas slabije pratim.
Saljem puse klokanice moje 😘
💗Baby E💗
Evo cure danas sam napokon stala i na neprijatelja broj 1, gospodju Vagu!
Kaze ostala mi kila i pol!
U moju obranu, vagala se navecer, nakon sto sam za rucak pojela porciju rebrica od pola kile 😂😂😂
Izgovori izgovori.. 😂😂😂😂 ma Proud svaka čast! Mislim za rebrica ne za kile 😝😄😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Laku noć klokani.
Sredena lučica za pregled sutra. Više ne znam kak trebam uć na pregled sa ili bez gaća. Inače uvijek fulam dodem obućena skidaju me dodem spremna oblače me 😂.
Mia ima kakvih novosti ili se družimo.
Ja zasad na kojoj bolnoj kontrakciji ali mislim da sam se prejela mahuna ova dva dana pa da je to samo nadutost.
Idalje vibram za našu novu ljetnu bebicu koju jedva čekam upoznati.
Držte fige da me neće inducirati 🤞🤞🤞🤞 odnosno da kad tad samo krene (hvala 💕)
Ljubim sve po redu pogotovo one koje sutra gledaju Mr C-a (ima da se ne smanjuje).
Noćica 😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused, evo tvoje bebice brzo, sretnooo😍😍
Ivy, nista nema, tu i tamo kad sjedim koja bezbolna kontrakcija i to je to. Imam osjecaj kao da cu zauvijek biti trudna, nikakvih naznaka🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji