Evo brzinski da vam se javim,trudovi na svako 3-4 min,5 cm otvorena,dobila klizmu,sad setam i kazu da cu brzo 😁
sretno draga ❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo brzinski da vam se javim,trudovi na svako 3-4 min,5 cm otvorena,dobila klizmu,sad setam i kazu da cu brzo 😁
Sretnooo i bezbolno i brzoo ti želim 😘😘🤞🤞
Woohoooo čekamo lijepe vijesti. Bravo Confused čim ti tak pišeš znači da dobro dišeš i izdržavaš.. šaljem ti pozitivne vibrice i jedva čekamo 🎉🎉🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretno kokice 🍿 nasa i ubrzo cekamo jos jednog pilica!! 🐣😚😚😚😚😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sretno!!!! Stize bebica 😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sretno i da princeza stigne što prije 😘😘💕💕

Sreeeetno! Da bebac sto prije stigne 😘

💗Baby E💗
Evo cure danas sam napokon stala i na neprijatelja broj 1, gospodju Vagu!
Kaze ostala mi kila i pol!
U moju obranu, vagala se navecer, nakon sto sam za rucak pojela porciju rebrica od pola kile 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nisam vas hvatala zadnje dane, ne stignem nazalost. Nadam se da bude bolje narednih dana. I da se nista bitno nije promjenilo otkad vas slabije pratim.
Saljem puse klokanice moje 😘

💗Baby E💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji