Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2018. 18:29

Primi se ti muza, pa tek onda prozora!

Ja sam probala svog zaskocit,  al kaze da ne zeli dijete lupat po glavi. Reko nemoj mi poslije onda kukat,  jer ni kad rodim ne bus tak skoro. Os,  nes,  banglades!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Svibanj 2018. 18:37

ProudMomy

Ja sam probala svog zaskocit, al kaze da ne zeli dijete lupat po glavi. Reko nemoj mi poslije onda kukat, jer ni kad rodim ne bus tak skoro. Os, nes, banglades!

😂😂😂😂Ma kakvi,prije mi je još rekao da nema šanse i da smijemo da se boji🤣,pomirila sam se s tim da mi ostaje čistiti i hodati po stepenicama 🙃

16. Svibanj 2018. 19:02

Imas loptu za pilates? Probaj po njoj skakat 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    16. Svibanj 2018. 19:04

ProudMomy

Ja sam probala svog zaskocit, al kaze da ne zeli dijete lupat po glavi. Reko nemoj mi poslije onda kukat, jer ni kad rodim ne bus tak skoro. Os, nes, banglades!

Hahahahha zaskocit 😂😂 ja da mog zaskocim on bi u bolnici ležao 😕
    Ali je skupio muda iako je isto panicario sa udaranjem po glavi ...i 2 dana za redom nista se nije pomaknulo i onda smo prekjucer skuzili da mu je istekla osobna a ja u brezice idem rodit 🤦‍♀️ ali je platio uzurbani postupak jer ja sama ne idem 😂 
    Ee da i sutra imam pregled, razgledvanje rodilista,biranje doktora i pisanje plana poroda sa njim i babicom u Brezicama u 13 h tako da drzite mi fige  da mi onaj nalaz za streptokok ne budu uzimali kako je proudy cula da se uzima odostraga 😂

16. Svibanj 2018. 19:10

Proudy nemam loptu😂😂, Mladamamica držimo fige za bris bez neugodnih iznenađenja😁

franovamamita
    16. Svibanj 2018. 19:12

ena onds stepenice,pranje prozora i probaj raditi cucnjeve 😂😂😂
    mladamamica  ahahahahahahaahahha drzim fige za sutra da ne luta dr dalje od cucice 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Pahuljica
    16. Svibanj 2018. 19:19

Mladamamica kak to da ides u brezice? Jeste tam negdje blizu ili si se bas zbog neceg posebno odlucila? Meni bas lijepo zvuci ovo razgledavanje, biranje doca i plan😊 nadam se da nece ceprkat di im nije mjesto🤣

💙 A.L.

Blackíe
    16. Svibanj 2018. 19:20

Ena masala kolika beba 😁 Prava buhtlica 😍
    Citam o porodima ali sve mi je to spansko selo jos. A i slabo pamtim 🙈
    Nervoza me pere, cekam da prodemo test sutra. Dotad se bavim proucavanjem parketa i plocica 🙈

17.7. 💝💝

16. Svibanj 2018. 19:20

Mladamamica,  sretno sutra i nadam se da tebe necw iznenadjivati s cackanjem! 😂😂😂 pandi je radila njena ginicka, nisu joj u bolnici uzimali bris. Pa mozda samo njena dokica ima taj sistem.

Ena onda ti ciscenje ne gine! Trazim ti ugodnije varijante,  al nista ne prolazi kod tebe 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Svibanj 2018. 19:25

😂😂a baš ste drage i sve mi hoćete dobro a ja se nedam😂😂😘😘🤗🤗😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI