Bome opasno su krenule proljetnice!
Al ima ih jos puuuuno prije mene, mogu ja i prek reda pustit nije probelm hahahahaha.
Sve procitala, sve zaboravila.
Puse svima 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
vecer koke
jos mi se ne spava a ustajem u 6,sutra vodim maloga na sistematski za upis u prvi razred i bas me trema hvsta strasno...valjda ce biti sve ok
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro dame :) Super za dobre stvari , za manje dobre sve smo mi zene sve mi to mozemo :D sta se kila tice ja cu odbit stat na vagu krajem mj jer mislim da cu +3 bit najmanje 😆 , sve mi je teze stajat , ko tenk sam , a dosadno uzasno 😑😑 , i jako jako sam tuzna , mama mi ode radit na sezonu 🙈
Jutro 😘😘😘 za kile,meni je sad čudno jer nemam svoju vagu svako jutro hahahah inače sam usput stala na vagu i znala kak se mijenja situacija 😁
Jutro curke! Meni danas zadnji radni dan, sad lijepo mjesec i pol godisnji pa porodiljni od 5.6. 😁
Sutra se moja mala podstanarka i ja druzimo na pregledu, jedva cekam.😀
Pozdravi svima! 😉
Dobro jutro drage trudničice😀😘. Nadam se da ste se naspavale i da će ovo biti jedan suupeer dan😀. Pharmama😘, još malo pa će četvrtak😘, Bojana😘.
Franovamamita sretno na sistemstskom s juniorom😍😘🤗, ma bit će sve ok.
Idem skuhati kavicu i doručkati jer me ovo moje dijete već gurka u bušici😘😊..a onda stavim kuhati grah😀(iako mi je m zabranio da radim išta😂, onako prstom priprijetio, ljubav jedna, brine😘)
Dobro jutro drage trudničice😀😘. Nadam se da ste se naspavale i da će ovo biti jedan suupeer dan😀. Pharmama😘, još malo pa će četvrtak😘, Bojana😘.
Franovamamita sretno na sistemstskom s juniorom😍😘🤗, ma bit će sve ok.
Idem skuhati kavicu i doručkati jer me ovo moje dijete već gurka u bušici😘😊..a onda stavim kuhati grah😀(iako mi je m zabranio da radim išta😂, onako prstom priprijetio, ljubav jedna, brine😘)
Već me sad nervoza počinje loviti 🙈
Jutro cure 😃
Sve zeljno iscekujemo preglede ovaj tjedan! Sretno nam svima!
Franova, bit ce sve ok, ne brini!
Ena, grah stavi kuhat i natrag legni 😋
26.8. Ivan 💙💙
Jutro curke! Meni danas zadnji radni dan, sad lijepo mjesec i pol godisnji pa porodiljni od 5.6. 😁
Sutra se moja mala podstanarka i ja druzimo na pregledu, jedva cekam.😀
Pozdravi svima! 😉
Hehe...također i ja sutra idem na pregled...jedva čekam...sretno svima ovaj tjedan koje idu 😁😁😘😘
💕💕💜💜👶😍
Sortiraj odgovore
Najstariji