Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2018. 22:57

Bome opasno su krenule proljetnice!
    Al ima ih jos puuuuno prije mene,  mogu ja i prek reda pustit nije probelm hahahahaha.
    Sve procitala,  sve zaboravila.
    Puse svima 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    16. Travanj 2018. 23:59

vecer koke 
    jos mi se ne spava a ustajem u 6,sutra vodim maloga na sistematski za upis u prvi razred i bas me trema hvsta strasno...valjda ce biti sve ok

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    17. Travanj 2018. 07:21

Jutro dame :) Super za dobre stvari , za manje dobre sve smo mi zene sve mi to mozemo :D sta se kila tice ja cu odbit stat na vagu krajem mj jer mislim da cu +3 bit najmanje 😆 , sve mi je teze stajat , ko tenk sam , a dosadno uzasno 😑😑 , i jako jako sam tuzna , mama mi ode radit na sezonu 🙈 

pharmamma
    17. Travanj 2018. 07:26

Jutro 😘😘😘 za kile,meni je sad čudno jer nemam svoju vagu svako jutro hahahah inače sam usput stala na vagu i znala kak se mijenja situacija 😁

mamica1985
    17. Travanj 2018. 07:29

Jutro curke! Meni danas zadnji radni dan, sad lijepo mjesec i pol godisnji pa porodiljni od 5.6. 😁
    Sutra se moja mala podstanarka i ja druzimo na pregledu, jedva cekam.😀
    Pozdravi svima! 😉

bojana27
    17. Travanj 2018. 07:58

Ja imam vagu al nema sanse da stanem od straha 😂😂

17. Travanj 2018. 08:58

Dobro jutro drage trudničice😀😘. Nadam se da ste se naspavale i da će ovo biti jedan suupeer dan😀. Pharmama😘, još malo pa će četvrtak😘, Bojana😘.
    Franovamamita sretno na sistemstskom s juniorom😍😘🤗, ma bit će sve ok.
    Idem skuhati kavicu i doručkati jer me ovo moje dijete već gurka u bušici😘😊..a onda stavim kuhati grah😀(iako mi je m zabranio da radim išta😂, onako prstom priprijetio, ljubav jedna, brine😘)

pharmamma
    17. Travanj 2018. 09:01

Ena31

Dobro jutro drage trudničice😀😘. Nadam se da ste se naspavale i da će ovo biti jedan suupeer dan😀. Pharmama😘, još malo pa će četvrtak😘, Bojana😘.
    Franovamamita sretno na sistemstskom s juniorom😍😘🤗, ma bit će sve ok.
    Idem skuhati kavicu i doručkati jer me ovo moje dijete već gurka u bušici😘😊..a onda stavim kuhati grah😀(iako mi je m zabranio da radim išta😂, onako prstom priprijetio, ljubav jedna, brine😘)

Već me sad nervoza počinje loviti 🙈

Marijaa30
    17. Travanj 2018. 09:06

Jutro cure 😃
    Sve zeljno iscekujemo preglede ovaj tjedan! Sretno nam svima!
    Franova, bit ce sve ok, ne brini!
    Ena, grah stavi kuhat i natrag legni 😋

26.8. Ivan 💙💙

• tinanema00
    17. Travanj 2018. 09:38

mamica1985

Jutro curke! Meni danas zadnji radni dan, sad lijepo mjesec i pol godisnji pa porodiljni od 5.6. 😁
    Sutra se moja mala podstanarka i ja druzimo na pregledu, jedva cekam.😀
    Pozdravi svima! 😉

Hehe...također i ja sutra idem na pregled...jedva čekam...sretno svima ovaj tjedan koje idu 😁😁😘😘

💕💕💜💜👶😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.