Mia, ja ti svaki dan sebi i svom djetetu cestitam na jos jednom novom danu 😂😂😂😂
Tamo na 40+ nesto cu ga jos molit da izadje.
Vidim po sebi da mi je sve teze ovo sve, gotovo 24 tjedna sam ja vec u krevetu i pucam na najmanju sitnicu vec.
Danas mi je doslo da sama odem u DM kupit si sto mi treba, onda mi je M rekao da sam nenormalna i da cu zavrsit u novinama kao ludjakinja koja je rodila u DMu. 😂😂😂😂
Ivy puse saljem 😘
😂😂😂ajoojj micica, točno te mogu zamislit kak hodas po DM , jednom rukom vozaš kolica s pelenama, ulošcima i ostalim, drugom pridržavaš dole Aleksa a paparazzi trče za tobom😂😂🤣...daj nemoj se zekat, napravi popis i nek ti ode frendica kupiti😘
proud i ja tako cestitam svome bebacu svaku noc pred spavanje ☺
pahuljice ponovit cu se,prije ce nesto pokupiti djete od ljudi i zaraziti se nego od psa...fino kad ulazi sape joj operete i ok...pa sta smeta nece sliniti i oblizivati ju na pocetku naucite ju i ok...nemojte ju odbaciti...zastitite bebe od nepotrebnog ljubakanja i diranja baba u babinjama...eto to je moje misljenje 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sretno sutra na pregledima 😘😘 vi koje ste prešle brojku 30,pazite na sebe još malo i ne pretjerivati 😁
Mi se tu spremile za krevet (ono,nije da smo cijeli dan u njemu 😂😂😂),malo pogledamo House-a i polako spavanac 😊 samo nek mi se žgaravica smiri
Htjela sam vam staviti slikicu, ali mi je internet toliko spor da ju ne uspijevam učitati 😞
Sretno sutra na pregledima 😘😘 vi koje ste prešle brojku 30,pazite na sebe još malo i ne pretjerivati 😁
Mi se tu spremile za krevet (ono,nije da smo cijeli dan u njemu 😂😂😂),malo pogledamo House-a i polako spavanac 😊 samo nek mi se žgaravica smiri
Htjela sam vam staviti slikicu, ali mi je internet toliko spor da ju ne uspijevam učitati 😞
Pharma, ja kad pogledam Housea svaki put saznam simptome nekih groznih bolesti, tako da mi je draze gledati neke razbibriga stvari😁
Nadam se da ce se zgaravica smiriti i biti mirna noc💫
Uh..proljetnice se nešto zaredale danas s porodima😍😍😍. Proudy drži se ti nas😂😂, tu je još sigurno😘
Laku noć drage moje klokanice, svima želim mirnu, prospavanu noć bez boljki.
Ljepo pajkite i slatko sanjajte😍😘
Evo da vas malo pozdravim, puuunooo ste pisale i Kak sam čitala na rate, puno sam pozaboravljala. Ali sjećam se lijepih slikica i bušica pod br. 1😀 Nove Curke dobrodošle. Vidim iskre frcaju, ali meni to nije ništa čudno jer sam u ovoj trudnoci kao najkraći fitilj. Neznam jel jos nekome tako?? Inace uvijek šutim i trpim, aliii sad od početka trudnoce sam bez dlake na jeziku. I secer na kraju- Ennaaaaa, pa vijesti su ti fenomenalnee!! Stvarno mi je drago !!! Držite se sve Curke koje ste doma u krevetu ili u bolnici . 😘😘😘
Laku noć drage moje klokanice, svima želim mirnu, prospavanu noć bez boljki.
Ljepo pajkite i slatko sanjajte😍😘
Laku noć i lijepo spavajte. Sutra kuhaš ručak!! Hi hi hi i btw njam grah 😌.
😘😘😘😘🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sva sreća da sam danas oprala auto vani pada ko iz kabla 😱😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sva sreća da sam danas oprala auto vani pada ko iz kabla 😱😂
😂😂😂moj dragi je oprao 2 auta, svoj i tatin😂😂😂🙃🙃🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji