Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2018. 11:12

Majda23

Drage moje, evo i mene. Trebalo mi je vremena sve pročitati, uz obaveze i sve ostalo, ali mi je drago da ste sve dobro, i vi i vaše bebe. Vidim ima lijepih vijesti, a tebi ena šaljem 😘😘 jer si sve izdržala i zaslužila si protegnuti noge 😉 od petka sam udana žena hahha još se trebam naviknuti. Čudim se što sam izdržala sve, stalno sam bila na plesnom podiju i svi me zezaju kako su mislili da ću se tamo i poroditi. Sad odmaramo, dok je muž na godišnjem pa ću polako početi s pripremama za bolnicu i spavaću sobu. Što se tiće životinja, ja imam kunića, koji je nažalost još kod mojih, jako sam vezana za nju jer je bila sa mnom u dobrim i lošim trenucima, ček je i lizala suze kad bih plakala, hjooj rasplakat ću se. Ugl, pravimo joj ogradicu da moze trčkarati u jednom kutu sobe pa ću je onda dovesti. Danas smo ušli u 29.tt i stiže slika 😊

Ispričavam se na malo dužem postu, ipak me nije dugo bilo hahahah ljubim vas sve 😘😘😘

Draga Majda,  iskrene cestitke na vjencanju! Sad uzivajte i posveti se pripremi za bebicu 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

17. Travanj 2018. 11:18

Majda23

Drage moje, evo i mene. Trebalo mi je vremena sve pročitati, uz obaveze i sve ostalo, ali mi je drago da ste sve dobro, i vi i vaše bebe. Vidim ima lijepih vijesti, a tebi ena šaljem 😘😘 jer si sve izdržala i zaslužila si protegnuti noge 😉 od petka sam udana žena hahha još se trebam naviknuti. Čudim se što sam izdržala sve, stalno sam bila na plesnom podiju i svi me zezaju kako su mislili da ću se tamo i poroditi. Sad odmaramo, dok je muž na godišnjem pa ću polako početi s pripremama za bolnicu i spavaću sobu. Što se tiće životinja, ja imam kunića, koji je nažalost još kod mojih, jako sam vezana za nju jer je bila sa mnom u dobrim i lošim trenucima, ček je i lizala suze kad bih plakala, hjooj rasplakat ću se. Ugl, pravimo joj ogradicu da moze trčkarati u jednom kutu sobe pa ću je onda dovesti. Danas smo ušli u 29.tt i stiže slika 😊

Ispričavam se na malo dužem postu, ipak me nije dugo bilo hahahah ljubim vas sve 😘😘😘

Čestitam gospođo😍😍😘😘, dobrodošla u klub gospođa😂😂😂..ma sve je to isto😂😂, bar meni...a vjenčani prsten mi trenutno visi oko vrata jer su mi prstići počeli bit ko čevapčići od soje, samo bubre😂😂😂.
    Evo doručkujem duugo čekani ručak skuhan mojom rukom..i takoo sam ga zasolila😂😂😂, zeznuo me špek domaći, al nema veze, i m i ja volimo slano, a dobro mi i ha tlak, jučer je bio 100/60 na pregledu😂

17. Travanj 2018. 11:21

Ena31

Majda23

Čestitam gospođo😍😍😘😘, dobrodošla u klub gospođa😂😂😂..ma sve je to isto😂😂, bar meni…a vjenčani prsten mi trenutno visi oko vrata jer su mi prstići počeli bit ko čevapčići od soje, samo bubre😂😂😂.
    Evo doručkujem duugo čekani ručak skuhan mojom rukom..i takoo sam ga zasolila😂😂😂, zeznuo me špek domaći, al nema veze, i m i ja volimo slano, a dobro mi i ha tlak, jučer je bio 100/60 na pregledu😂

Hahahahahahaha nek si ti sebi skuhala,  nema veze kaj je slano,  i muzu ce sigurno biti fino s obzirom na to kad si mu zadnji put skuhala. 😉
    Dobar tek! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

17. Travanj 2018. 11:27

Hvala Proudy😘😘, sad mogu samo ležat jer sam se prenajela😂😂😂, a beba se veselo rasteže u bušici i razvaljuje mi pupak😂😂.
    Majda zaboravila sam reći divna bušica😍😍😘😘😘🤗🤗.
    I meni puni tj danas al preskačem fotkanje(stavila sam prekjucer, da nebum predosadna😂😂). Idem mužu speglat veš za sprovod pa opet leći😘

Noemi
    17. Travanj 2018. 11:27

Čestitke Majda, jako si vitka trudnica, samo trbuh narastao 
    Ugodan dan želim, bez trudničkih boljki 😘😘

Yvone
    17. Travanj 2018. 11:28

Danas sve dobre vijesti, bas lijepi početak dana.Super za preglede i sistematski. Mateya super da je sve ok i da si zadovoljna pregledom i curka je bombon😃Pahuljica, super da je sve ok. U prvoj trudnoci mi je sin u 30 tjednu imao 2 kg, a rodio se 38+4 s 3620. I uvijek je bio veći za tjedan do tj. I pol. Tak da ne brini, mislim da je to sve ok.
    Majda23 čestitke!!! I super je trbuščić!!!! Mamica1985 sad laganini i uživancija u trudnoci. Pridružujem se klubu sutrašnjih pregleda i graha za ručak 😀

Yvone
    17. Travanj 2018. 11:42

I da, sretno s pregledima danas. Kad sam malo pogledala sve smo skoro blizu 30 - tog tjedna ili preko 30. Pa se scimam i služim Kak vrijeme leti. Ne znam da li bi htjela da sto sporije prođe i da sto dulje uživam u trudnoci (iako ima boljki ali nisu strasne)ili da proleti da mi curka za čas u rukama 😀

17. Travanj 2018. 11:45

Ja sad kako smo sve blize ovim sigurnim tjednima sve vise naginjem misljenju da bi da je jos duuuuugo unutra. Muka mi kad se sjetim poroda. Do sad nisam mislila na to,  ali pocela me panika loviti uzasno! A kad se sjetim borbe s dojenjem uh uh!
    Neka njega jos unutra,  mogu i lezat jos,  nije mi tesko 🤣🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

17. Travanj 2018. 11:49

ProudMomy

Ja sad kako smo sve blize ovim sigurnim tjednima sve vise naginjem misljenju da bi da je jos duuuuugo unutra. Muka mi kad se sjetim poroda. Do sad nisam mislila na to, ali pocela me panika loviti uzasno! A kad se sjetim borbe s dojenjem uh uh!
    Neka njega jos unutra, mogu i lezat jos, nije mi tesko 🤣🤣🤣🤣

A miiicicaaa, al nebude još tak duugoo😂😂, ispod teksta ti piše 44 DAYS TO GO 😍😍😂😂😘😘, začas će to😂

17. Travanj 2018. 11:50

Ena31

ProudMomy

Ja sad kako smo sve blize ovim sigurnim tjednima sve vise naginjem misljenju da bi da je jos duuuuugo unutra. Muka mi kad se sjetim poroda. Do sad nisam mislila na to, ali pocela me panika loviti uzasno! A kad se sjetim borbe s dojenjem uh uh!
    Neka njega jos unutra, mogu i lezat jos, nije mi tesko 🤣🤣🤣🤣

A miiicicaaa, al nebude još tak duugoo😂😂, ispod teksta ti piše 44 DAYS TO GO 😍😍😂😂😘😘, začas će to😂

Aaaa..a vidi moj bebač na ticketu se okrenuo naglavačke😂😂😂😂, sad sam to skužila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI