Mare na ovo i bez trudnickih hormona moras puknut. Bitno da je krenulo kako treba. Sretno i cekamo puno lijepih vijesti.
Sanjarka ime ok?! Nama je to ime jedini kompromis. A dida se brzo slozio, treba se rodit u petrovom mjesecu i neka bude petra...meni ni na kraj pameti. Inace ne patim od takvih obicaja. A sad prolazim isto kao sa sinom - sto vise trudna to mi se vise imena mota po glavi :@
Žene sretan nam naš dan. 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Abies i nama je Petar jedini kompromis hahahha! meni se ima i sviđa, no ubijaju me izvedenice tog imena, a ljudi samo provociraju namjerno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy čestitke na obljetnici diplome
Malakoza nek ste se vi družili i uživali malo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, sretan vam dan zena!!
Vidim sve ste dobro. I ja sam svakim danom sve bolje posto se termin za sljedeci pregled sve vise priblizava, a trbuscic na ocigled raste (ne samo od hrane ). Da jos osjetim svoje malo cudo-bilo bi idealno, ali ocito cu se morati malo jos strpiti. Imam neko mirno djete-na mamu je
Mare, super sto si konacno nasla ginekologa koji te razumije. Bas mi je drago za tebe! Uzivaj u svojoj bebici
Ostale cure koje ste stavile slike-trbuscici su vam preslatki!!
Moja kcer se rodila 29.6 na Petrov dan i taj dan takoder muzu rodendan.Tako da sad muz i kcer slave isti dan rodendan 29.6
ejic ti si samo tjedan vise od mene trudna,ja mislim i da osjetim bebaca ponekad,a mozda su samo i crijeva
Sortiraj odgovore
Najstariji