Da bas je tip osvjezenje. Jednom mi je rekao da ocekuje kroz god dana da se madorica vrati i da napokon ode doma. Iako mi je i ona bila ok. A i ruza je nekako dovela u red stvari zadnjih mjeseci. Dobra je ona samo kaoticna.
Starim.........pa suuuuper stomaaačić .....
Jučer u Sl. Brodu Sajam.....MM i ja i obje buduće bake....pa raspametili se....kupili hrpu svega: bodije, kpl haljinica, jastuk za nošenje bebe lagani (za MMa hhhh), hranilicu, gaze....baš sam vesela...
Starim trbuh ti je savršen, pravi trudnicki!!
Sarlina bravo za uspješan shopping!! je li ima što popusta na sajmu? Kako se otprilike kreću popusti, 10%, 20% ili više? Najviše me zanima za kolica...
Starim, buša super izgleda! Mislim i ti isto :)
Sarlina, znači isplatio se shopping na sajmu? Ono kad je bio u 11mj u zg ja sam iskreno gledala samo kolica, tako da nemam pojma kakvi su popusti na ostalo.
Abies, ne znam kakva je mador jer sam se upisala tu prije nekih god i pol. A ruža je draga žena, ali mi iskreno ide na živce što se nikad je javi na telefon, a nije da ju zovem bezveze i uvijek si natrpa ženske unutra i onda ne zna što kome treba i izadem od doktora i čekam da mi isprintan povijest bolesti još 20min...ako se ne varam ona je i patronazna?
Starim bas si zgodnicka, totalno :) lijepa busica,taman :)
Sarlina da kako se krecu popusti? Mi planiramo u WG sada u 4.mj pa da vidim na koje popuste mozemo racunat... Doduse,dobila sam savjet da najbolje najprije sebi kupit sve kaj mi treba i pripremit si za torbu,za bolnicu.... Za bebu ne brinem,imat ce sve na vrijeme :) nitko oko mene za svoje bebe nije zurio sa kupovinama, sve se stiglo u zadnjih mjesec dana... Brijem da cu i sama tako,samo ce moja torba biti slozena od 1.6.
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Starim aaaw slatko. Ma sve ste mi bomboncici. A zacas ce to proci.
Sajam u wg. Mene jedino peru pelene (mpp) pa da vidim kak to klapa. 99% imam. Bit ce curka u plavom :) Ako odem znam da necu odolit i bezveze potrosit novce.
Prvo mi je bila uzasna pomisao kupnje preko njuskala. Kad sam shvatila da su mi neke stvari bile par mj u upotrebi i da su nove... a za bebu sam cistila 5* vise nego bilo sto. Prvo sam putnu hranilicu uzela. Premija. Bilo mi zao da sam pljunula lovu na klasicnu. Pa as onu vecu. Sad kolica- rastavila max oprala navlake. Neke stvari ipak mi je bas da mora biti novo: tetre, madrac flasice....
A u babinjama se dobije dosta robice do god dana. Br 56 bebe prerastu za 15-20dana pa bolje tek bodic dva (preklop naprijed je jako praktican) i vise kom 62.
Mozda se neke koje su vec mame nece sloziti popljuvat me, nekima je razmisljanje ok , eto to je moje razmisljanje
Sortiraj odgovore
Najstariji