Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    06. Ožujak 2016. 10:23

Da kod jukica. Tj mađorice. Ti?

Cro262
    06. Ožujak 2016. 12:14

Ma da? I ja sam isto kod njega! :) ok je on lik, spaljen malo. :)

Abies
    06. Ožujak 2016. 13:14

Da bas je tip osvjezenje. Jednom mi je rekao da ocekuje kroz god dana da se madorica vrati i da napokon ode doma. Iako mi je i ona bila ok. A i ruza je nekako dovela u red stvari zadnjih mjeseci. Dobra je ona samo kaoticna.

Mama3put
    06. Ožujak 2016. 14:20

Evo i mog "malog" trbuha

uykmyjh
    06. Ožujak 2016. 14:43

Prekrasne su vam buše 

sarlina
    06. Ožujak 2016. 16:13

Starim.........pa suuuuper stomaaačić .....
    Jučer u Sl. Brodu Sajam.....MM i ja i obje buduće bake....pa raspametili se....kupili hrpu svega: bodije, kpl haljinica, jastuk za nošenje bebe lagani (za MMa hhhh), hranilicu, gaze....baš sam vesela...

vjeverica8
    06. Ožujak 2016. 16:52

Starim trbuh ti je savršen, pravi trudnicki!! 
    Sarlina bravo za uspješan shopping!!  je li ima što popusta na sajmu? Kako se otprilike kreću popusti, 10%, 20% ili više? Najviše me zanima za kolica...

Cro262
    06. Ožujak 2016. 16:57

Starim, buša super izgleda! Mislim i ti isto :)

Sarlina, znači isplatio se shopping na sajmu? Ono kad je bio u 11mj u zg ja sam iskreno gledala samo kolica, tako da nemam pojma kakvi su popusti na ostalo. 

Abies, ne znam kakva je mador jer sam se upisala tu prije nekih god i pol. A ruža je draga žena, ali mi iskreno ide na živce što se nikad je javi na telefon, a nije da ju zovem bezveze i uvijek si natrpa ženske unutra i onda ne zna što kome treba i izadem od doktora i čekam da mi isprintan povijest bolesti još 20min...ako se ne varam ona je i patronazna?

Bruna257
    06. Ožujak 2016. 17:11

Starim bas si zgodnicka, totalno :) lijepa busica,taman :)

Sarlina da kako se krecu popusti? Mi planiramo u WG sada u 4.mj pa da vidim na koje popuste mozemo racunat... Doduse,dobila sam savjet da najbolje najprije sebi kupit sve kaj mi treba i pripremit si za torbu,za bolnicu.... Za bebu ne brinem,imat ce sve na vrijeme :) nitko oko mene za svoje bebe nije zurio sa kupovinama, sve se stiglo u zadnjih mjesec dana... Brijem da cu i sama tako,samo ce moja torba biti slozena od 1.6.

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    06. Ožujak 2016. 17:46

Starim aaaw slatko. Ma sve ste mi bomboncici. A zacas ce to proci.

Sajam u wg. Mene jedino peru pelene (mpp) pa da vidim kak to klapa. 99% imam. Bit ce curka u plavom :) Ako odem znam da necu odolit i bezveze potrosit novce. 
    Prvo mi je bila uzasna pomisao kupnje preko njuskala. Kad sam shvatila da su mi neke stvari bile par mj u upotrebi i da su nove... a za bebu sam cistila 5* vise nego bilo sto. Prvo sam putnu hranilicu uzela. Premija. Bilo mi zao da sam pljunula lovu na klasicnu. Pa as onu vecu. Sad kolica- rastavila max oprala navlake. Neke stvari ipak mi je bas da mora biti novo: tetre, madrac flasice....
    A u babinjama se dobije dosta robice do god dana. Br 56 bebe prerastu za 15-20dana pa bolje tek bodic dva (preklop naprijed je jako praktican) i vise kom 62.
    Mozda se neke koje su vec mame nece sloziti popljuvat me, nekima je razmisljanje ok , eto to je moje razmisljanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.