Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    05. Ožujak 2016. 19:55

Heeeej curke  da se malo javim. Kod mene je strka zadnjih dana, al sve je super samnom i Androm .Tulumarenje na najjace, ono standardno Kod nas nista novo, osim opituranog stana, mog skakutanja sa jedne obaveze na drugu, itd.Reklo bi se zabavno, i aktivno Nema nikakvih tegoba, jos spavam na trbuhu, nema grceva, bas je ugodno i lipo.Ako malo pretjeram,odvjezbam jogu,ako bole ledja, i to je to.Nisam vas citala, ni pratila,al nadam se da ste sve dobro , da uzivate u vikendu i svojim bebicama.Puuuuno pozdrava 

Cro262
    05. Ožujak 2016. 23:32

Ej, da, ja neću doći, ipak ne bi htjela riskirati i sjediti par sati, još mi je rano za otvaranje :) uživajte u druženju! Btw, ležanje ouopce nije zabavno, sve me boli!

CrazyPuppet
    06. Ožujak 2016. 07:22

Jutro cure, evo mene mali probudio u 5 i po. Izgleda da je mali ono neki dan ipak imao neku crijevnu virozu, jer smo prošle noći muz i ja svako malo sprintali do wca i povracali. Izgubili smo puno vode i energije pa smo jucer malog poslali teti na cuvanje a mi bili na oporavku. Kasnije sam dezinficirala cijeli stan. Koji užas od dana. Bogu hvala smo svi sad puno bolje. 
    Ivalea krasna si trudnica :-)
    Maja, moj je pri rođenju imao 54cm i 4100g a ja imam 160cm. Baš sam bila trudna do zuba. 
    Ja cu isto ici na trudnicki tecaj, iako sam vec bila i manje vise znam sve, ali nekako da se posebno pripremim i za ovu bebicu, i malo ponovim gradivo. U zd nema nista nego onaj bolnicki. 
    Cro podlozi se jastucima da ti bude što udobnije. Ajme ja isto nisam tip za mirovat, drži se.

Bruna257
    06. Ožujak 2016. 08:12

Jutro cure...
    Cro, u potpunosti te razumijem, al naviknes se... Mene najvise kukovi i pubicna kost bole, tu i tamo kriza...al eto,trudim se zanemariti.... Bit ce sve ok 💓

Ostalim curama zelim ugodnu nedjelju i da uzivaju u danasnjem danu... Kod nas sunce pa mozda malo prosetam... Svima zagrljaji 🌞🌞🌞

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    06. Ožujak 2016. 08:15

Dobar jutar cure!
    Crazy puppet ovo s virozom je i mene ulovilo na pocetku trudnoce. Sin super prosao a ja i muz strava. I ja cu na t tecaj (ovog puta solo). Fora ponoviti, a sjecam se i da smo se vracali svaki put punih ruku (mustela flasica avent duda...). Jako bi me veselilo da je i sad tako

Cro262
    06. Ožujak 2016. 09:44

Crazy, koji uzas, sreca pa ste svi sad bolje.

Bruna, budem se navikla, jos neki dan sam samo zeljela da kisa stane, sad je prizivam jer ne mogu van pa da mi nije toliki bed lezati. :) 

Abies, ja imam u planu iduci mjesec na tecaj u siget.

Abies
    06. Ožujak 2016. 09:47

Cro ocemo zajedno?

Abies
    06. Ožujak 2016. 09:49

Sad je u cetvrtak (10 i 17.3.) A iduci mj valjda isto tako nesto

Cro262
    06. Ožujak 2016. 10:19

ma znam da je i ovaj mesec, samo kako mi je gin rekao mirovanje necu se zezati sa sjedenjem. jedino kaj ak ne odem, tj odemo jer planiran da m ide na porod, ne znam hoce li on moci na porod ili ne, ali budem pitala sutra kad cu zvati sestru. Kod kojeg si ti gin, isto u sigetu? i da, ako ne zavsim u bolnici naravno da idemo zajedno. 

tu su termini tecajeva:
    http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.