I ja planiram dojit, al bogme i izdajat se, namjeravam i izać iz kuće ponekad bez juniora
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ah cure, hvala vam na vasim misljenjima oko mog problema. Vidjet cu sta cemo na kraju. Vrlo vjerojatno nece ispasti taj madrac koji smo u subotu isprobali jer sad vise nema te akcije a nije mi za cekati novu akciju jer ce mi do onda leda otpasti. Tako da cemo vrlo vjerojatno u potragu za nekom alternativom. Dali cemo ga dati tamo raditi ili ipak kupiti negdje u trgovini na racun i garanciju, vidjet cemo. Prvo se moram sad s dragim pomiriti i poceti razgovarati s njim Onda cemo valjda naci neko rijesenje
Vidim, vi ste vec sve na veliko u shopingu za bebe. Ja vec jedva cekam da pocnem s tim djelom Sad me jos malo "sram" doci u trgovinu po stvarcice za bebu, a jos nemam niti trbuha
Ali nasli smo kolica i ovaj tjedan ih narucujemo http://malazvijezda.hr/proizvod/oprema/kolica/peg-perego/kolica-3u1/book-plus-modular-sportivo
Boja ce biti perla-neutralno tako da pase i za curicu i za decka
Ajde dodi na strudle
Pa da,tu i tamo kupim nesto od robice ako mi se svidi ali ovo osnovno sve imam sad. Posteljina mi nije trebala jer imam od malog 4 al eto nek se nade. Dudu sam kupila nukovu cini mi se na miki mausa😊
Ja sam odlucila tako od starta,svaki mjesec po malo i eto i meni ostaje 4 mjesec za starijeg klinca kad bude trebalo obnovit kompletnu garderobu
Vi koje ste blizu granice sa BIH ne kuzim zasto tamo ne odete
Mi smo otisli u subotu,sat vremena voznje i pokupovala sam sve i dobila jos povrat poreza
Primjer ustede na samo jednom atrtiklu-rucnik jedan sam platila 20 kn 😀
Ako hocete stavit cu vam kasnije slikicu kako izgledaju sve stvarcice
Jel netko od mama koristio babyfon?
Nama će trebati, ali neznam na kaj trebam paziti kod kupnje?
Šogorica je bila dobila neki na poklon ali se nije baš usrećila sa njime:-)
Ejic super su kolica i pronać će te ti i dragi neko dobro rješenje, ne sumnjam
Starim ajde nabaci slikicu bogme jeftin ulov
Sanjarka, hvala! Ja sam odusevljena s ovim kolicima. Bili smo u trgovini i vec isprobali njihu prakticnost i cak je i dragi reko da mu se svidaju i da su prakticna
Ma znam da cemo naci rijesenje-uvijek smo do sad nasli. I znam da sam vrlo vjerojatno preburno reagirala na nejga oko svega ali me ljute ti neki njegovi stavovi oko investicija, a sad mi ne treba puno da planem oko nekih za mene osjetljivih tema, a losi san mi je trenutno jedna od osjetljivijih tema
ejlc nazovi ducan gdje si vidjela taj madrac možda su produžili sniženje, ili ga imaju u nekom drugom dučanu sa manjom cijenom ili isto na sniženju....uvijek se negdje ukaže neka prilika:-)
Pozdrav!
kika, o kičmi mi nikaj ne govori. Mene jako boli zajedno s križima i lopaticama (imam skoliozu). Jučer nisam mogla ustati s kauča, jaukala sam ko bakica. Onda se nisam mogla sagnuti do tenisica, sve me rezalo. Najvjerojatnije mi je uklješteni živac koji ide prema guzici u noge. Samo propadnem.
Crazy, ja sam danas potegla do 8:30 što mi je jako čudno. Vikend kao i svaki..ništa posebno.
ejic, ja ti hvala Bogu nemam nikakve podivljale hormone. Ponašam se skroz normalno kroz cijelu T.
Kolica su ti odlična, boja mi je super...
Dunja, cipelice su premedene :)
Sanjarka, svaka ti čast na tolikom shoppingu...ja još nisam ni krenula :) Ja ću uzeti tomme tippe bočice, a dude varalica valjda Avent...vidjet ću još.
vjeverica, koliko je bebica velika?
I ja već jedva čekam sunce, iako se sve više u šetnji jako umorim.
Anomaly scan se radi svakome ili treba to posebno i plaća se? nisam upućena još.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice anomaly scan se u pravilu radi svakome, osim ako ginić nije neki idiot usudila bi se reć. Radi se oko 20tj
Inaj, pitala sam vec u subotu jel mi mogu napraviti ponudu s onom cijenom ali je teta rekla da da to na zalost nejde. Samo u subotu su imali otvorenu tu opciju sa takvim popustom i od danas im se ta opcija u kompjuteru zatvorila. A osim toga bi se opet dogodilo isto - njemu je to preskupo, a ja ne zelim o nekim takvim vecim investicijama sama odlucivati jer i on mene uvijek pita za misljenje prije nego kupi nesto samo sto sam ja takva da mi novac nije na 1.mjestu vec njegova sreca. On je jednostavno takav-sve mu je skupo i svugdje se oko svega cijenka. Ne mogu se zaliti, u jako puno situacija smo tako znali puno novca ustedjeti, ali polako me vec iscrpljuje to cijenkanje i navlacenje za svaku kn, posebno kad mi nesto treba brzo kao sad taj madrac-da ga vec imam doma bi bilo prekasno a sad se moramo tek baciti u potragu za necim kvalitetnim (od toga ne odustajem) i (za njega) po prihatljivoj cijeni.
Ali, ako smo uspjeli sagraditi kucu od kupnje gradilista pa do zadnjeg detalja zajedno onda cemo naci i taj jedan madrac koji ce zadovoljavati sve uvjete
Cure uspjele ste me smiriti! Sad vise nisam toliko zivcana kao ujutro i cijeli vikend!! Hvala vam!! Vidjet cemo kakva cu biti na vecer
Sortiraj odgovore
Najstariji