Pixii, super za dečka :) Čestitam...
Bebacica, dobro došla..tipkaj :)
Sanjarka, svaka čast kako brineš da svaka od nas ima svoje mjesto na ljestvici i stalno ju obnavljaš
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bokic curke, evo da se ie i mi malo javimo. Vidim sve ste dobro, bas mi je drago.
Hvala na savjetima oko bazena da ili ne, al cini se da ce ipak samo dragi uzivat u kupanju, i ginekologica kaze da bolje da ne zbog infekcija i svega, cini se da cu brckat noge i citat knjigu 3 dana, a veselimo se i razgledavanju Međimurja..
Jucer sam prvi put osjetila tu žgaravicu o kojoj svi pricaju i nije ni malo ugodna pogotovo kad uhvati u 1 u noći, bas je neugodno..
Mi smo vikend proveli u slavlju, mama i tata slavili rockas u subotu, u nedjelju bili kod kumova tak da je stvarno proletil ovaj vikend.. Ja danas bila u shoppingu malcu kupila 2 bodica, hlacice, i majcu, i sebi kombinezon u lidlu, mogu rec da je stvarno super i i udoban je.
Pixie kolica mi se jako svidaju, obozavam zutu bojuuu
Ja danas planirala narucit tetre s Malog andela, koliko ste vi uzimale ovih sa tockicama, ziraficama, tj sminkerskih? Ove bijele cu kupit negdje drugdje jer sam cula da su dosta tanke.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Aurelija, ja zelim krevet koji je obuceni s tkaninom i ta tkanina punjena necim-nije bitno cime, bitno da je meko i da ja vise nema svaki tjedan novu modricu na nogama jer se bas uvijek moram udariti nogom u drveni krevet koji sad imamo . U trgovini nam je teta rekla da neki takvi kreveti niti ne trebaju podnice jer je ispod kao vec neki madrac i da se na to onda stavlja takav madrac ako krevet vec nema 2. svoj. Evo, nesto u ovom stilu:http: //www.xxxlesnina.hr/spavanje/kreveti/c3c3/xora/boxspring-krevet.produkt-002220008502
Znam da je to problem kod kupnje madraca, ali ima i trgovina koje daju madrace na 3mj na probu i ako ne pase, moze se mjenjati. Jedino nikad nisam isla u detalje ispitivati sta se dogada s onim madracima koji su bili 3mj koristeni i vraceni ili imaju za tu "probu" neke posebne madrace koji sluze samo tome-to mi isto nije bas idealno rijesenje jer nemam pojma tko je prije vec sve spavao na tim madracima, a ja bas i nebi spavala na madracima koji su promjenili mozda i nekoliko vlasnika...
Ah vidjet cemo sta cemo. Kao sto si rekla, prvo se pomiriti s dragim, a sve ostalo cemo rijesiti
Jos jednom-hvala na preporuci!
Sanjarka kolko si ih narucila? Ja mislim da bi 10 trebalo bit oke, jer ce mi te sminkerske sluzit samo za sminku.. Kad negdje idemo i tak..
E da i nove curke dobrodosle..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
curke jel koja od vas imala problema sa infekcijama mokraćnog puta? ja ih imam od početka i nikako se riješit :( prvi nalaz urinokulture e.coli, ajde to uspjela riješit sa antibioticima , ali nakon toga se pojavila Enterococcus (kao nije tako strašno kao od e.coli) .opet tura antibiotika , ali ponovljeni nalaz urinokulture pokazuje opet Enterococcus .nakon toga opet pijem 12 dana antibiotike i sada čekam ponovni nalaz urinokulture.. u međuvremenu mi se počelo događati da non stop moram na wc.. peckanje itd. nazovem dok prošli tj i on me šalje da opet dajem urin. danas dođe nalaz:Urin sa sedimentom Leukocita 25-30, masa bakterija. Nitriti 3, Leukocitna esteraza 2 . Znači opet masa bakterija.sad čekam šta će biti na nalazu od urinokulture... Dok mi kaže da pričekamo pa ćemo vidjeti koje antibiotike će mi dati i još dodaje da izgleda da ćemo cijelu trudnoću imati problema sa infekcijama kako stvari stoje. Luda sam već od toga. i još uz sve to čitam svakakve gluposti po netu šta može biti ako pređe na bubrege itd :(( trenutno se naljevam vodom jer više stvarno ne znam što da još napravim
Mi smo od njih uzeli madrac http://www.marionlatex.com/hr/
Spas za unistena leda poput mojih 😉
Sanjarka kasnije slikam baby stvarcice pa postavim sliku
Teja po mom iskustvu bolje da su tanje tetre,deblje kad se isflekaju to su muke za oprat a te bijele i sluze za flekanje
Ribi puno vode piti da bubrezi rade i da se to sve čisti i probaj mozda sa nekim prirodnim cajevima.....da i problem je kod urinarnih infekcija da ne dodu do bubrega...
ako koristiš dnevne uloške, nemoj i tak...tuširanje samo sa običnom vodom dolje....
Sortiraj odgovore
Najstariji