Hahhaha, Vjeverice, nemoj se cuditi jednog dana kad mu das da odabere komad robe u ducanu, a on izabere rozu
Sanjarka, di si ti to kupila ručnike i dekicu po 69kn? To je i više nego ok cijena.
ejlc sve ti je stvar kako tko što voli ......nama je madrac radio poznata osoba i nismo imali dosada problema s njime...mi smo vidjeli i spavali na takvom madracu prije nego ga je nama napravio....a što se garancije tiče...nekad i kod skupljih stvari sam si mogla dupe, da oprostiš s njome obrisati....tak da........tvoj muž je htio samo dati dobronamjernu ideju da uštedite malo...(eto mene sad muža branit).....ježi ga dijete stiže to je samo po sebi i trošak i stres.........mi smo shvatili da osim što moramo kupiti stvari za bebača...moramo još kupit ormar i neke preinake u sobi/stanu napraviti...........nakupi se 1000 i jedna sitnica koja ti uzmu novce iz džepa a da se ni ne snađeš........
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/babys/baby-decken-textilien/alle-babydecken-textilien/baby-decke-170826-1.html dekica je ovako nešto, samo u sivo bijeloj kombinaciji, tanja taman za početak.
a ručnici ovako nešto s kaupljačom, samo u drugim bojama i kombinacijama http://www.c-and-a.com/de/de/shop/babys/bademaentel-badetuecher/alle-bademaentel-badetuecher/baby-badetuch-35862-1.html
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja isto kupila rucnik u c&a, sa sivim rubom i mislim da je magarac u pitanju...? U c&a imaju super ovu prvu robicu, bolju nego u hmu.. Hm je vec za sminku i malo vece bebe.
Vjeverice, cestitke na momku!! Koji dr te gledao? Jel dolje u podrumu? 😂😂
Meni sad otisli majstori koji ce, opet, doci popodne pa cemo sve dogovoriti..
Znaci adaptacija je uzas.. Uzas.. Cime se bavim, presmijesno.. Sanacija dimnjaka, bojleri, visoko/niskotlacne pipe... Ma jao, jao..
Ali ajde, sad krenuli, nadam se kroz mjesec i pol da smo gotovi sa svime!!
A onda oprema do kraja za micku nasu.
Ejic, za dobar madrac ne popustaj..tak i tak ce sad spavanje biti minimalno, pa da je barem kvalitetno!! A ovo da kad dobijes racun mozes reklamirati, u potpunosti se slazem!!!
Aurelija, nadam se da ces saznati spol!
Ivf, super za malu curku!! 💞💞💞💞
Jel Kokolo napisala da prednjacim u kupovini sa Sanjarkom? Buahahah, jos sam ja dobra kako se suzdrzavam.. Kupila za sad samo osnovno.. Ako popuste kocnice, ode sve k vragu.. A za cipelice si fkt nisam mogla pomoci!!! Imat ce za sminku. Samo jos nema neku pretjerano sminkersku robicu. 😂😂😂 To cemo za jesen nabavljati. A do tada, samo prakticnu robicu.
Cao trudnice😊
I ja obavila shoping,kupila rucnike,obicnih bijelih tetri jos,gaza,bocu,dudu,zlice,posteljinu... za necakinju roza baletanke...
Sad jos slijedeci mjesec torbu za rodiliste i ja gotova😊
E da,kolica promijenila boju u neku krem-bež😀
Sto se tice madraca,mi svoj platili 8000 kn a kompletna soba bila 4000😊
Malom krevetic,ne sjecam se tocno al oko 400 kn a hespo madrac 600-700 ,na tome se ne stedi ako mislite imat jos djece jer na jeftinom ce vam nastat udubljenja brzo i za drugo cete opet morat kupovat novi
Muz mi doneo nekih jabuka za strudlu,sad moram pravit i to uz rucak😑
Joj Dunya nebi ti volila bit u koži, no kad sve završite bit će te zadovoljni!
ni mi nemamo šminkeraj za ljeto... no za jesen ima već koji komad
Starim eto mene na štrudle o pa ti si finito skoro sa shopingom, ja imam još dosta toga... na rasporedit ću 3,4 i 5mj, bit će valjda ok.
Možda neću za 5mj ništa ostavljat, tada curku treba obuć za ljeto..... uh
Cure ste odlučile koje boce i dude će te koristit, ja bi tomme tippe, al što kad ću na posudbu dobit avent izadajalicu??
Ja sam dude kupila Aventovea bocice mislim da sad necu ni kupovati. Plan mi je dojenje, a ako cu se izdajati, imam bipu preko puta stana, pa odem po bocice. Ne znam, nisam pametna... I to bih uzela tommee teepee.. Kao, te su super protiv kolika...
Sortiraj odgovore
Najstariji