Peppe i Malamimi oooooooooo sretno, i jedva čekamo izvještaje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj Joj ,sto su slatke cipelice:-))
Preživjela zubara, nije mi dobro prošli put stavila lijek pa se nije živac umrtvio do kraja,pa je zato i boljelo stalno sad je ponovo stavila i dala uputnicu za daljne liječenje....uh uh
mene hormoni ne pucaju toliko, plačljiva sam cijeli život na sve sretne ,tužne scene, sad još malo više
...moje raspoloženje se formira prema tome kak se naspavam, a to je rijetko uspješno tokom trudnoće tak da...odkad su prestale mučnine i od kad mi peptoran pomaže bolje sam...samo još da spavanje usavršim i bit će još bolje:-)
jutro curke! pozdrav svima :) Sanjarka88 evo i ja prijavljujem ovaj tj pregled u sri! nadam se da će biti sve ok i da ćemo ovaj put uspjet vidjet spol :)
Dobro jutro cure!
Ja sam totalno nenaspavana, ali sretna-Leo napokon dobio Oscara, jeeej da...gledala sam dodjelu...nisam planirala ali kad je krenulo, nisam mogla ugasit tv. Kako je nocas puhalooo, svu robu mi je razbacalo po balkonu! Oko 4 ure jutros sam to kupila...vesela noc
Baby hahaha, genijalna si s tim "pojest cu te"-mogu li posudit to od tebe? Ja cu pocet odgovarat-pojest cu te pa ce bit veci
Hormoni...ah, dosta mi je procitat poruke sto saljem muzu preko vibera, kad me ulovi zuta minuta...kad dođem sebi, cudim se kako jos nije zatrazio razvod sve je drugacije kad je tu...ipak i razdvojenost djeluje na moje (ne)raspolozenje.
Dunya premedene su cipelice!!! Ti i Sanjarka mislim da drzite rekord sto se tice sopingiranja robice ja se jos uvijek suzdrzavam...moram napravit prvo inventuru, vidit sta sve imam i onda slozit popis sto mi jos treba...s malim nisam prije 27og tt nista htjela kupit (osim kolica, zato sto smo naletili na dobar popust)...mislim da ce tako i sada bit.
I ja prijavljujem ovaj tjedan pregled-narucila sam se kod Mimice, na anomaly scan...iskreno ne znam da li mi je moj dr to napravio. Samo je rekao sve je ok, ali pregled nije bio nista duzi nego inace. Plus toga, znatizeljna sam kako svi hvale Mimicu, stvarno zelim jedan pregled kod njega obavit.
Inaj, upravo dobar odnosno losi san je bio kod nas ovaj vikend krivi za nesuglasice. Moramo kupiti novi krevet jer ovaj jos nece dugo drzati (prezivio do sad 3 selidbe i sav se raspada), a uz to zelim i nove madrace jer su mi ovi tvrdi i stvarno se vise ne mogu naspavati. Ujutro me sve boli-kriza, ramena-ma cijela kraljeznica i bas sam neodmorena. U subotu smo isli u trgovinu (ja s namjerom da kupimo madrace, on ocito s namjerom da ih samo pogledamo) i nademo jedan koji je preeeedivan-da sam mogla odmah bi ga nosila sobom kuci ili se preselila u trgovinu spavati. Problem bio u cijeni. Stvarno nije jeftini ali sam rekla jednom se kupuje kvalitetan madrac i onda se ima za par godina. I jos bila akcija koja je trajala samo jos do subote pa bi dosta i ustediti. Ali ne-on mora to sve provjeriti dvostruko i trostruko dali ima negdje nesto jos jeftinij. I dode on meni jucer s idejom da nam neko tko radi u hespo napravi madrac. Cijena 1/4 od onog madraca pa si mislim koja li je to onda kvaliteta ako je po toj cijeni. Ja vec luda jer se ne mogu smjestiti na taj tvrdi madrac na boku ili ledima, a on bi kupio neki madrac samo toliko da zadovolji moju zelju za novim.
Cijeli problem zapravo i nije u tom jednom madracu vec u tome sto on na neke svoje zelje/prohtjeve daje te novce koliko je bio ovaj madrac, a ja uvijek slozna i kazem ako zelis-kupi, iako onda to stoji tamo negdje ili se ne koriste sve funkcije koje bi se mogle, a za dobar san je njemu zao dati te novce. Onda uz to opet losi san + trudnicki hormoni i evo problema
Oprostite na jadanju, moram ispuhati negdje tu negativnu energiju, a boksacke vrece trenutno nemam pri ruci
Sanjarka88 nisam jos borim se,al ja sam sad najmanje bitna kad je sinoc sin dobio temp i cijelu noc smo dezurali ja i muz i evo cijelo jutro oko malog. Jos sam jucer opet pocela povracat da me stomak boli vise od svega
bit ce bolje
Dobar dan trudnice!!
Bila jutros na triple u Petrovoj i na uzv se pokazao veliki stršeći pišo!!! 😂😂 toliko o mojoj curici.. mali će imati psihičkih problema jer sam mu se do sad stalno obracala u ženskom rodu 😜 uglavnom veći smo za tjedan dana i teški smo 140gr već!!
Mislim da sam u trudnoći dobila bipolarni poremećaj od svih tih hormona trenutno sam u manicnoj fazi. Prošli tjedan bila je depresivna (tako da te Ejic skroz razumijem) no nakon pregleda uvijek manicna nastupa
zato preporučam pregled, makar privatno ili na hitnoj da si smiris emocije i strahove. A inače i moj trbuh mijenja veličinu tokom dana a kako ne bi kroz nekoliko.. No redovito ga slikam i svaki put je bar mrvicu veći
a kilaza konstantna, sveukupno dobila 1 kg iako mirujem od početka...
Dobro jutro!
Ja se nisam javila nakon pregleda prošli tjedan jer nisam imala Internet, a sa mobitela mi je grozno tipkat.
Uglavnom radio mi je anomaly scan. Cura je teška 430 grama. Po svim mjerama je malo veća pa mi je dr dao da do idućeg pregleda napravim i ogtt.. Ja sam još uvijek na +1 kg i to sam dobila za Božić..
Tlak i urin super.
Kod mene je noćas bilo užasno.. puhalo je grozno tako da sam bila budna od 2 do skoro 7 jutros.. Sreća pa ne radim pa sam mogla produžit do 11 spavati
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Sortiraj odgovore
Najstariji