Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    29. Veljača 2016. 11:24

ejlc.............nadam se da će vam taj tko radi u hespu moći napraviti madrac....,mi isto imamo hespo madrac napravljen pod pultom....ali od kad im je bila kontrola više se ne usude...tako da se nadam da će mu uspjeti ideja, isplati se:-)

Aurelija
    29. Veljača 2016. 11:36

Peppe, sretno danas! Malamimi, ribi, kokolo sretno i vama ovaj tjedan! Ja također idem u petak na anomaly scan u harni, i mislim da bi bilo stvarno već vrijeme da saznam spol! 

Ejic, žao mi je što si se posvađala s mužem. Slažem se s tobom da za madrac ne treba štedjeti novaca, ali možda možete naći kompromis Ja bih ti savjetovala da si onda odeš u hespo odabrati madrac (ili si tamo vec bila, ne znam) i dogovorite s tim poznanikom isti takav. Moraš znati da ti je 50% cijene trošak poreza, marketinga, logistike, transporta itd, a nerijetko proizvodna cijena bude i manja od četvrtine kako ti kažeš, tako da ne mora značiti da će biti loš ako bude 4 puta jeftiniji. Sigurno taj vaš poznanik ima doma madrac odande, pa idite kod njega prije da se uvjeriš i budeš sigurna da je to to. Zašto ne uštedjeti par tisuća kn, ako možeš...

Aurelija
    29. Veljača 2016. 11:38

Vjeverica, super za triple i čestitam na curi!  Popravlja nam se statistika malo hehe

ejic
    29. Veljača 2016. 11:38

Inaj, neznam bas, nisam uvjerena u sve to. Malo mi je to sve skakljivo-tko ce mi dati garanciju i sl... Ono, narucis jedan madrac i neces ga odmah ispobavati vec prvo transportirati kuci, i onda dobijes sasvim nesto drugo i kome se mozes zaliti? Istina da je trgovina nesto skuplja, ali ako se nakon godinu-dvije nesto dogodi s njim imam garanciju i mogu ga reklamirati, ovako mogu ici po novi madrac.
    Prosli smo vec tako s nekim drugim stvarima koje smo radili jeftino-jeftino i sad ih nakon godinu i pol mozemo ici mjenjati.

baby♡girl
    29. Veljača 2016. 11:43

Pozdrav zene 😊
    Ovo za kanibalizam 😂😂😂 vidim da gadno zvuci kad se procita 😂
    Uglavnom ne dam se zezat 🙊
    Ejic normalno je da imas 100 vrsta raspolozenja. Proci ce. Ili nece. Ja tek kad rodim cu vjerovatno biti histericna. Jadan mm. 
    Vjeverica cestitke na momcicu 😊
    Sanjarka mm bosanac. Iz srednje Bosne. Zamisli te scene kad igraju Dinamo i Hajduk dok on radi. Jedino se on dere i navija za Hajduka 😂😂😂 
    Inaj znam kako ti je sto se tice zubara. Sto je najbolje bojim se anestezije u zub, ali u kicmu ne 😂😂😂
    Najjace mi je kad me pitaju pa kak sam se uspjela tetovirati? Kad se vec toliko bojim igle. Tetoviraju me aparaticem a ne igletinom od 10cm. 😂😂😂
    Ne dizem se na wc nocu, ali zato mi mala ne spava uopce. A jutros raspolozena kao da je spavala 15h u komadu. A ja 😢😢😢😢😫😫😫

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

vjeverica8
    29. Veljača 2016. 11:43

Aurelija možda sam se krivo izrazila, no moja cura se pretvorila u dečka  na prošlom pregledu je bila cura, a danas dečko 👦 vidjeti ćemo što će biti na idućem 
    Mm kaže da bolje da mu je pisonja narastao nego da mu je ispao 

baby♡girl
    29. Veljača 2016. 11:46

Hahah. Ja jos gledam kaj sam poludila pa vidim da je Vjeverica pisala da je vidjela pišu 😂😂😂
    A ono ipak Aurelija poludila 😂😂
    Salim se malo Aurelija i naravno sretno ti na pregleduuu 😘😘😘
    Starim, Nessah?? Gdje ste zene?? 
    Ty znam da citas. Utipkaj koje slovo da se ne brinem. Umjesto strija cu dobit bore 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Aurelija
    29. Veljača 2016. 11:52

hahaha, sorry :))) čitam nabrzaka! Ma i dečko je ok, glavno da bude s bebom sve ok! Ja iskreno nemam nikakve želje što se tiče spola, oboje mi je ok, samo molim Boga da bude sve s bebom ok na pregledu

Sanjarka88
    29. Veljača 2016. 11:52

Vjevericeeeeee hahahha da svakako bolje da pišo narastao nego ispao hoćemo minjat u tablici? ili čekaš daljnji ishod? 

Ivf bravo za tvoj curetak mali i ona je već velika samo kilica do sad? odlično! i ti Vjeverice super za kg.

Aurelija držimo i tebi fige za spol!

Baby što je curki pa ne spava?

Ty nas ignorišeeeeeeeeeee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.