I ja se prijavljujem na ljetne bebe,
testić pokazao plusić,
a prije neka 2tj naručila sam se na redovnu kontrolu 13.10. tako da će onda već biti 6tj, taman :)
Nadam se ugodnom tipkanju
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jana dobrodosla
Kad ti je termin po zadnjoj m?
To ti je 4.dijete? Wow predivno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tnx, da četvrto... ;)
Klinci su sad 9 , 7.5 i 5g
T je bila planirana (pokušavali tamo negdje od trećeg mjeseca) pa znam dan začeća, +/-, prema tome termin je 4.6.
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Cure bok. Evo i mene. Trudnoća nije planirana, ali nije ni neželjena. :)
Nakon prvotnog šoka od plusa, pa vađenje bete i sreće da se pravilno uduplala, pa panike pred uzv, pa smirenje jer je sve u redu, pa malo mučnina, pa prestanak uzimanja prenatala i prestanak mučnina, pa sad prehlada i pad imuniteta, umor i bezvoljnost za posao... Znači zadnjih par tjedana mi je kao neverending pms i emocionalni rollercoaster.
Paralelno se trudim ostati cool dok ne prođe prvo tromjesečje, pa da krenemo konkretno planirati u tom smjeru, za sad je sve na holdu.
Malo sam presretna i uzbuđena, a onda na momente prestravljena. Valjda je i to normalno.
Termin mi je 15.5. :)
Majadila - dobrodošla!
Sanjarka - moji klinci su cura 3.razred, dečko je 2. i najmlađi u vrtću :)
Već se nemogu dočekati odlaska kod gin, iako mi je ovo četvrta uzbuđenje jednako kao i prvi puta...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Majadila - dobrodošla!
Sanjarka - moji klinci su cura 3.razred, dečko je 2. i najmlađi u vrtću :)
Već se nemogu dočekati odlaska kod gin, iako mi je ovo četvrta uzbuđenje jednako kao i prvi puta...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Dobro jutro trudnice moje
Ja na poslu, lagano pijuckam kavu. Jučer sam krenula s folnom kiselinom, nadam se da nije kasno. Da li je vi pijete?
Ima li simptoma kod vas? Kod mene još uvijek samo bolne cice, češće mokrenje i umor i pospanost. Mučnina još nema neznam da li je rano ili će me zaobić kao i u prvoj trudnoći
Majadila dobro nam došla, i dugo se tipkale, čestitke na plusiću ti si pregled prvi već obavila, a nas to tek čeka, jesi vidila malo srce kako kuca? Koliko si onda bila trudna?
red straha, red sreće, red uzbuđenja mislim da je sve normalno, i meni je tako
Jana kod tebe onda veselo i ja nemogu dočekat prvi pregled, da mi je prespavat ovih 7 dana
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!
Ja pijem folnu već jedno vrijeme, par mjeseci (više manje neredovito, al od kad sam ugledala plusić ne zaboravljam popiti), isto tako pila sam i vitamine za trudnice/dojilje/i one koje planiraju T, a sad sam kupila Elevit....
da, veselo kod nas, al sve je stvar organizacije...
Ja na porodiljnom već 9,5godina
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji