Maya i Anchica dobrodošle i školska neka vam je trudnoća
Starim....stomačić je perfect...super..ja volim trudnice sa stomakom..ne volim one koje se štirkaju pa gladuju samo da se ne bi udebljale niti malo... a što se tiče da će me DR na dijetu - pa od početka sam na ADA 180 kcl dijeti ....sada sam na +4 i moram se skulirati malo....
Cure...što se tiče Bebetto kolica, imaju kretensko radno vrijeme u ZG - što je je - 3 dana u tjednu i to popodne -bljak - aliiiiii....kontaktirala sam Banja Luku Bebetto - kolica koja su kod nas 6500 - tamo su 3300 - minus 17% povrata poreza - cca 2800 kn - primaju kartice i cash i sve...tako da mene put nosi tamo...
Oh splitske trudnice, ali ste komplicirane. Mi Zg zenske se odmah dogovorile za mjesto, tj nijedna se nije htjela zamjeriti onoj koja je dala prijedlog, mislim da Dunya...
Sanjarka, ok, sad mi je lakse, mislila sam da je problem u meni, jer svaki dan pomislim da cu nekoga zadaviti...doslovno!
Starim, trbuh ti je WOW, predobro izgledate! A bogme i kosa!
Sarlina koja razlika u cijeni, nevjerovatno! go for it! Koja kolica si točno odlučila uzet?
+4? nije strašno uopće, ne brini
Cro a baš smo komplicirane ček da krenemo sat dogovarat ahahahhaha
svima nam treba jedna Dunya
i nije do tebe, meni svi idu na živce mislim ne svi, al većina
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ne volim kolace, ni torte, zapravo nista slatko.Al zato, mi nije problem doc di god ocete ( malo provociram) samo dogovorite misto i vrime
Komplicane smo nek netko preuzme organizaciju na sebe i kaže di i kad i voila!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji