Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    22. Siječanj 2016. 10:55

Sandrich dobro došla:-)

Ja sam htjela kujicu stavit malo u kolica da se provoza,heheh, muž mi je rekao da sam luda, ali meni su moji psi sve:-)

Ovak iz kreveta će morati nažalost van i to počnite već sada da se ne osjeti ugroženo ako počnete to raditi kad beba stigne...ali nemojte ju izbaciti u treću sobu nego recimo na jastuk ili deku pokraj tvoje strane kreveta...jer ako ponoći staviš i bebu u krevet pa kud budete svi stali....

I ako ide na kauč i odonuda je maknite jer znam da svi volite svoje pse ali pas je pas i njemu treba vođa..kad ti nju staviš u krevet i kauč ona sebe smatra ravna ljudima..i sebe smatra dominatnim i nekad može doci do problema izmedu djeteta i psa jer pas misli da je iznad djeteta i misli da može djetetu pokazat gdje mu je mjesto...kao što rade psi među sobom a neka piramida mora postojat....

Moja kujica ne tolerira mog mlađem  nečaka nekad...tj dok je bio manji bio je glasniji i smetao joj je jer je bio napasan i kuja ga je znala čvaknut...i svi su na psa krenuli a onda sam ja pitala njega što je on njoj napravio ...samo se nasmijao odmah smo znali tko je kriv..on..

Kako vam se psi ponašaju dok ste trudne? se ponašaju zaštitnički ili ?
    Frendica mi je trudna i imaju kuju koja spava s njima u krevetu, ide po kauču i tako dalje i od kad je cura trudna,pas se počeo pomalo zaletavat na ljude i neke pse...brani ih...znači ona sebe smatra glavnom u tom čoporu.

Tynchy
    22. Siječanj 2016. 11:00

Inaj, ona stane pored kreveta, gleda me, i ako joj dvaput lupim po krevetu i kažem: dođi, onda skoči gore...
    MM joj ne da na svoju stranu, pa uvijek dođe meni. A na kauč ide bez pitanja :) Nikad ju nismo tjerali, sklupča se na kauč i umiri...
    Ne znam da li kuži da sam trudna, ne ponaša se ništa drugačije nego inače :)

Mama3put
    22. Siječanj 2016. 11:02

Sandrich dobro dosla  sad imas nas

Betty kako nisi,pupoljak  

Sta ste u horoskopu cure? Znam da je Sanjarka kao i ja blizanac  nije da vjerujem u horoskop ali mislim da svaki znak ima neke posebne karakteristike i bas me zanima

Zumbul
    22. Siječanj 2016. 11:02

Jutro ljetniceee 😊
    Ja sam danas isla vadit kks, urin, i glukozu .. Jedva sam cekala da iskocim iz laboratorija u Mlinar po neku pizzu 😂😂

Sad sam kod mame, pijemo kavicu i tako :) 
    Sutra MM ide sa mojim tatom gledat namjestaj jer smo uzeli namjestaj od tatinog prijatelja.. Trosjed, dvosjed, blagavaonski stol od trešnjinog drveta 190 cm i 6 stolica isto od trešnjinog drveta, sve za 3800 kuna... Sve je novo, covjek kupio ali se ženi njegovoj ne sviđa ( jako su imučni ) 
    Garnitura je prava koža ona Alkantara ili kako se vec zove... Bež boje 😊😀

Što se tiče psa.  Mi živimo u kući,tako da je naš staford vani.. Ali svakako će imati pristup u kuću nakon odvajanja, jer ja cijeli život spavam sa psima..  Pa mi sad to fali..Voli djecu ,  s nama je 2 godine isao na more, a toliko je i star 😊 a i planiramo svakako i ove godine na more, tako sredinom / krajem 9 mj, i nas Tyson svakako ide s nama.. 
    A što se tice SVEKRVE- već me maltretira da prodam psa jer dolazi djete.. pa sam joj bas bezobrazno odbrusila jer mi je dosadila.. sta nju btiga, nit ga šeta, nit hrani nit financira.. 
    A i imam uzgajivačnicu američkih staforda tako da imamo ponrkad i legla 😊 planitali  smo na ljeto, ali smo odgodili zbog mog poroda za na jesen 😊

Tynchy
    22. Siječanj 2016. 11:07

Zumbul, da prodaš psa?? da prodaš svog psa?? AJme, svaka čast ženo kak ju već nisi zveknula! Šokirana sam!
    prvo, za djecu je DOBRO da se druže sa životinjama, zbog imuniteta, a i zbog razvijanja osjećaja odgovornosti i brige.. to kasnije naravno...
    Šokirana sam!

Super za namještaj... blago tebi... neka, samo da se što prije odvojite...

inaj
    22. Siječanj 2016. 11:08

Neznam zkj ljudi krenu odmah da što čemo napraviti sa psom/psima?

Ja im kažem biti ćemo obitelj kao i do sada, naši su psi, naše će dijete biti pa eto....

uykmyjh
    22. Siječanj 2016. 11:15

Ja ću svog psa morati ostaviti kod roditelja, pa kad se oporavim od svega i kad uzmemo svoj stan, možda jednog dana i dođe... Jako je zaštitnički nastrojena i ne želim uopće riskirat za bebu... Pseto već 6 godina spava samnom i sad mi je baš žao :( Al et, događa se :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.