Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    24. Prosinac 2015. 09:31

Jutro :)

Opet one o kolačima :) ...

ja danas postim, ni k od kolača .. jučer se htjela ispovjediti, pa bio predugačak red, došlo mi da kažem: jel trudnice imaju prednost? :)

Moj bebo skakuće tek od maloprije, nevjerovatno kak se splašim kad ga par sati ne osjećam.

Dunyasha, ima kod tebe kakvih skakutanja?

Sanjarka88
    24. Prosinac 2015. 09:40

Ty hahahhaa a moramo malo, Božić je hhehehe
    bilo bi dobro da nam i na ispovjedi trudnička služi kao propusnica

Nemoj mi ništa govorit jučer se toliko malo i nimalo javljao da sam se isprepadala totalno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    24. Prosinac 2015. 11:02

Curee!!
    Hello!
    Mi kupili bor, sad dosli doma, zadnje pripreme se odraduju, onda kicenje i mali odmorko do navecer kad krece priprema vecere i druzenje s obitelji. Poklone jcr zamotala navecer i sad mir. Mislim da cemo ove god preskociti polnocku, pa sutra ujutro ma misu prije rucka.. 
    Mislim da se moja cura pocela javljati. Jcr bas jako osjetila ljuljuskanje i brborenje u trbuhu, a i dns se javila kad smo isli po bor. 
    Valjda je to to... 
    Inace, mene poceo loviti isijas i to gadni, u desnoj guzi.. Navecer me tak ulovi da se jesva okrecem u krevetu.
    Rekla sam jutros mm da se osjecam ko prase na raznju koje se okrece lijevo desno. S jednog na drugi bok. Moram kupiti kastuk sad vec.
    Nasla sam, mislim isti kakav je Ty kupila, u baby centru cini mi se. 350 kn, idem po njega nakon Bozica. 
    Pusa cure, uzivajte sa svojima, cujemo se!!

GrumpyCat
    24. Prosinac 2015. 11:13

Žene, majke, kraljice... :) Izgleda da će u mom slučaju biti jedno Božićno iznenađenje jer upravo sam dobila jednu tanku rozu liniju. Vidim po forumu da je i drugima bila tanka, ali to je pozitivan rezultat, jel da? Uglavnom, nisam još nikome rekla, baš nikome, malo sam van sebe pa ne vjerujem svojim očima, pa ga gledam na suncu, pa pod lampom, pa jednim okom, čas plačem, čas sam sretna. Uf, jel postaje ovo lakše ili da se pripremim na sva raspoloženja odjednom? :)

Zumbul
    24. Prosinac 2015. 11:13

Pozdrav drage.. Pisala sam na temi o smedem iscjetku u trudnoci.. ali vidim da ta tema nije aktivna od 10 mjeseca..
    Trudna sam 14+5 a od 13+2 mi se pojavio smedi iscjedak, zbog kojeg sam isla 2 puta u Petrovu na hitnu.. Rekli su mi da sam zatvorena i da je sa bebom sve i redu... Da mi je vrat maternice dosta prokrvljen i da moguce da pukne koja kapilarica...Dobila sam utrogestan tablete za vaginalnu primjenu 3x2.. 3 dana je sve ok pa 3 dana opet smedi iscjedak.. vise sam luda.. Mirujem i lezim stalno, ustanem samo na wc i da jedem.. ima li koja mama trudnica sa slicnim ili istim iskustvom da me utjesi ? Inace sam prije god dana isla na kiretazu zbog missed ab...
    Hvala Vam unaprijed na odgovorima

Majadila
    24. Prosinac 2015. 12:54

Ajde, lakše mi je kada znam da nisam razmažena i da je i vama forum loš. :D

Sanjarka, dogovoreno, nek bude dečko na listi, a onda se lako prešaltamo ako dođe do promjene. 

I ja se malo uznemirim kad skuzim da je prosao dobar dio dana, a da ga nisam osjetila. Ali fora je u tome da rijetko skuzim ako sam u muvingu. Moram se umiriti, i tek onda ako se potrefi da je budan, osjetim da se mrda. 

Dunya, išijas je jako čest u trudnoći. Jesi počela vježbati? 

Jastuk je mene preporodio, već sam pisala da sam ga uzela u Malom anđelu, savršen je. Pogotovo ovih dana to dolazi do izražaja, kad se već treba pametnije namjestiti. 
    http://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/
    Tih, ne gubi oblik, ima vezice na krajevima pa kasnije može poslužiti bebi kao support. I povoljniji. Tople preporuke. :)

zabica25
    24. Prosinac 2015. 14:12

GrumpyCat, da, da...ti si TRUDNA! Čestitam i dobro došla na naš razgovor  Uživaj u svom stanju :)
    Zumbul, glavno da je sve u redu s tobom i bebom. Ne bih znala ništa o tome jer je meni 7+5 i još nisam, na sreću, imala iscjedak smeđe boje. Bit će sve u redu!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    25. Prosinac 2015. 11:26

Drage moje trudnice, sretan i blagoslovljen Bozic, srece zdravlja i mira Vama,vasim bebolincima i obiteljima! :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    25. Prosinac 2015. 12:26

Drage moje, 
    Neka vas, vase bebice u trbusima, vase partnere i cijele obitelji ispuni obilje bozicnog blagoslova i mira.
    Neka vas u nastavku, ovog nama vaznog zivotnog putovanja, prati mir, sreca i sto manje tegobica.
    Zelim vam svima lijep, miran i blagoslovljen Bozic!
    🎊🎉🎄💑💝💖😘😘😘😘

Mama3put
    26. Prosinac 2015. 11:53

Drage moje zelim vam sretan i blagoslovljen Bozic! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.