Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Kolovoz 2016. 08:15

Žabice Masha je rodila 😊

Mare šta ima?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    31. Kolovoz 2016. 08:52

Jutro cure

kod mene nista novo,nesto me opet boli ali vjerujete da nit mjerim nit obracam puno paznje na to.
    imam kontrolu danas u 13h pa cemo vidjet sta ce biti,ja znam da nece biti tiskaj tiskaj 😁😂

bellaru
    31. Kolovoz 2016. 09:39

Nikad ne znas!! 
    Lijep dan i mislim si idem na terasu sa malim. Kad drek. Rade mi drugu stranu ulice ne mogu ni prozor otvorit. Onda svako malo pale neki stroj od kojeg mi cijela kuca podrhtava ko da je potres. A imam stakleni luster, stakleni stol. Ne znam kako oni to tamo smiju?!

Ugolina
    31. Kolovoz 2016. 10:38

Da,haha,bella sram ih bilo,kako se usuduju.. E umrla sam mare od smijeha na ono dolje razvaljeno,cice zauzete.. Jucer sam zakrmila ko klada u deset.. Kaj je mojoj maloj bilo nocas,budila se u jedan,tri,pet, sedam, ko da je programirana na dva sata

mare1989
    31. Kolovoz 2016. 10:50

bellaru ja imam stolarsku radionu ispod cijelog stana😤
    Svako jutro u 7h se pale masine. A kompresor veliki mi ispod spavace sobe😊
    ugolina najgore sto je istina,dole bude kao da su prosli ragbisti od 200kg,sise jadne cure,vjese i naravno bole😝 ali sve za nase smrdljivce

bellaru
    31. Kolovoz 2016. 11:03

Onda ti je u spavacoj sobi vibrirajuce😁😁😁😁

Ugolina zivciraju me vise. Prvo nisu ni trebali radit cestu pa mi prekinuli telefonske vodove a onda plinske i onda kad su zbog plina sve razrovali onda ajd da i cestu naprave .

Ugolina
    31. Kolovoz 2016. 11:44

Hahahaha a zato mare toliko vremena provodi s muzem,hahahaha, vibrirajuceeee...haha

Ugolina
    31. Kolovoz 2016. 11:45

I opa troje djece

Bellaru,kak si ti zadovoljna, ili nezadovoljna petrovom?

bellaru
    31. Kolovoz 2016. 13:42

Ugolina uopce ne znam sta bi ti rekla. A u globalu sam zadovoljna. Nitko nije bio bezobrazan ( ne racunam sta se jedna glupa stara sestra derala na cimmericu jer je ova stisla krivo zvono i ono navlacenje cica) doktori su bili dobri i strpljivi. Sestre uglavnom dobre i strpljive. Hrana dobra, sobe ciste, imas svoju kupaonu, imas tv u sobi i klimu. I uzmu ti bebu premo noci. Mada meni nije htjela zadnju noc uzet bebu al nema veze. Ugl mislim da nebi bila tako zadovoljna na svetom duhu il vinogradskoj. A ti?

mare1989
    31. Kolovoz 2016. 15:34

Cure kod mene nista nema novo,cura uziva u meni i tacka ja vec luda od svega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.