Danas je super ali zna imati dane kad je cijelo popodne budan, od 16h pa do navečer. Muči ga probava, napreže se a ne može se pokakati. Onda ga stalno stavljam na sisu, što za utjehu, što za glad ili žeđ i tako u krug. Nije oduševljen kolicima. Nosiljka ponekad upali ali paše mu da hodam dok je u njoj. Noći su relativno ok, budi se svaka 2, 3 sata cca. Najgore mi je kad se uspije toliko zapišati da mu probije pelenu pa mu bodic bude mokar pa ga moram prati. I to se redovito događa noću iako ga jednako često presvlačim kao i po danu. Pupak još nije otpao i neće tako skoro jer patronazna kaže da je pupčana bila jako debela.. Eto sad sam se raspisala
kad vidim što me tek čeka najradije se uopće ne uključujem u temu beba
Mare dobro si ti rekla svima da će mala u rujnu, čak je i Ariela povjerovala
Ja rekla da me ne bi ispitivali da cu u rujnu na kraju mene kcer dobro zeznula i hoce u rujnu.

Hahahaha...
Vjeverice,i moja mrzi kolica svim srcem,nebi ju dole zavezo

Mare stvarno ti si malu uvjerila u rujan!
Ni poni ti sad ne pomaze😁
Vjeverice tak i moj se muci sa kakanjem. Pa odjednim vrisne da se zaserem ko da sam mu ruku sfrkala al malo mu trbuscic trljam, dam dudu, pjjevam pa.se umiri. Ja svom dam i malo caja od komoraca kroz dan par gutljaja.
E meni se neki dan moj tako zapisao al sam to pripisala da je moja sestra stavila krivo pelenu😂😂😂 ubila bi me da cuje. Moj voli u svemu biti! I kolica i njihaljka i jaje i ruke i fotelja i kindac i krevet. Ma sve😁
Ma sve su bebe razlicite. Ko zna sta te ceka il ne ceka. Al da malo se zbediras kad to sve citas😩😩😩😩😩
Bellar vjeverica jeste probali onaj mali topli jastukic za trbuh bebi ? Ja sam mojoj stavljala pomoglo je

A da pupak otpao 7 dan, samo sam ga drzala na suhom u bolnici su bili tri dana ga dezinficirali ja nisam nista

Tpol ma rekla mami da mi nadje termofor pa cu to stavit.
Mare gdje si mi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji