Danas je super ali zna imati dane kad je cijelo popodne budan, od 16h pa do navečer. Muči ga probava, napreže se a ne može se pokakati. Onda ga stalno stavljam na sisu, što za utjehu, što za glad ili žeđ i tako u krug. Nije oduševljen kolicima. Nosiljka ponekad upali ali paše mu da hodam dok je u njoj. Noći su relativno ok, budi se svaka 2, 3 sata cca. Najgore mi je kad se uspije toliko zapišati da mu probije pelenu pa mu bodic bude mokar pa ga moram prati. I to se redovito događa noću iako ga jednako često presvlačim kao i po danu. Pupak još nije otpao i neće tako skoro jer patronazna kaže da je pupčana bila jako debela.. Eto sad sam se raspisala
kad vidim što me tek čeka najradije se uopće ne uključujem u temu beba
Mare dobro si ti rekla svima da će mala u rujnu, čak je i Ariela povjerovala
Ja rekla da me ne bi ispitivali da cu u rujnu na kraju mene kcer dobro zeznula i hoce u rujnu.
Hahahaha...
Vjeverice,i moja mrzi kolica svim srcem,nebi ju dole zavezo
Mare stvarno ti si malu uvjerila u rujan!
Ni poni ti sad ne pomaze😁
Vjeverice tak i moj se muci sa kakanjem. Pa odjednim vrisne da se zaserem ko da sam mu ruku sfrkala al malo mu trbuscic trljam, dam dudu, pjjevam pa.se umiri. Ja svom dam i malo caja od komoraca kroz dan par gutljaja.
E meni se neki dan moj tako zapisao al sam to pripisala da je moja sestra stavila krivo pelenu😂😂😂 ubila bi me da cuje. Moj voli u svemu biti! I kolica i njihaljka i jaje i ruke i fotelja i kindac i krevet. Ma sve😁
Ma sve su bebe razlicite. Ko zna sta te ceka il ne ceka. Al da malo se zbediras kad to sve citas😩😩😩😩😩
Bellar vjeverica jeste probali onaj mali topli jastukic za trbuh bebi ? Ja sam mojoj stavljala pomoglo je
A da pupak otpao 7 dan, samo sam ga drzala na suhom u bolnici su bili tri dana ga dezinficirali ja nisam nista
Tpol ma rekla mami da mi nadje termofor pa cu to stavit.
Mare gdje si mi
Sortiraj odgovore
Najstariji