Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    01. Rujan 2016. 16:24

Danas je super  ali zna imati dane kad je cijelo popodne budan, od 16h pa do navečer. Muči ga probava, napreže se a ne može se pokakati. Onda ga stalno stavljam na sisu, što za utjehu, što za glad ili žeđ i tako u krug. Nije oduševljen kolicima. Nosiljka ponekad upali ali paše mu da hodam dok je u njoj. Noći su relativno ok, budi se svaka 2, 3 sata cca. Najgore mi je kad se uspije toliko zapišati da mu probije pelenu pa mu bodic bude mokar pa ga moram prati. I to se redovito događa noću iako ga jednako često presvlačim kao i po danu. Pupak još nije otpao i neće tako skoro jer patronazna kaže da je pupčana bila jako debela.. Eto sad sam se raspisala  kad vidim što me tek čeka najradije se uopće ne uključujem u temu beba 

Mare dobro si ti rekla svima da će mala u rujnu, čak je i Ariela povjerovala 

mare1989
    01. Rujan 2016. 16:31

Ja rekla da me ne bi ispitivali da cu u rujnu na kraju mene kcer dobro zeznula i hoce u rujnu.

Ugolina
    01. Rujan 2016. 17:11

Hahahaha...

Vjeverice,i moja mrzi kolica svim srcem,nebi ju dole zavezo

deeka
    01. Rujan 2016. 17:38

Vjeverice i nasa pupcana je bila debela, pa je pupak otpa 10.dan. :)

bellaru
    01. Rujan 2016. 17:41

Mare stvarno ti si malu uvjerila u rujan! 
    Ni poni ti sad ne pomaze😁

Vjeverice tak i moj se muci sa kakanjem. Pa odjednim vrisne da se zaserem ko da sam mu ruku sfrkala al malo mu trbuscic trljam, dam dudu, pjjevam pa.se umiri. Ja svom dam i malo caja od komoraca kroz dan par gutljaja. 
    E meni se neki dan moj tako zapisao al sam to pripisala da je moja sestra stavila krivo pelenu😂😂😂 ubila bi me da cuje. Moj voli u svemu biti! I kolica i njihaljka i jaje i ruke i fotelja i kindac i krevet. Ma sve😁 

Ma sve su bebe razlicite. Ko zna sta te ceka il ne ceka. Al da malo se zbediras kad to sve citas😩😩😩😩😩

TPol
    01. Rujan 2016. 20:53

Bellar vjeverica jeste probali onaj mali topli jastukic za trbuh bebi ? Ja sam mojoj stavljala pomoglo je

TPol
    01. Rujan 2016. 20:54

A da pupak otpao 7 dan, samo sam ga drzala na suhom u bolnici su bili tri dana ga dezinficirali ja nisam nista

bellaru
    01. Rujan 2016. 21:03

Tpol ma rekla mami da mi nadje termofor pa cu to stavit. 

Mare gdje si mi

mare1989
    01. Rujan 2016. 21:05

bellaru evo zderem grozde,banane haha bit cu ko prasica 

bellaru
    01. Rujan 2016. 21:25

Bolje to nego cijelo pakovanje madjarice😄😄😄 
    Ovo je ipak malo zdravije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.