Ugolina nebi mogla radit tvoj posao😩 volim djecu al rad u vrticu il skoli 👧🔫
Eeee mare da su samnom tako za jelo mozda bi danas jela vise voca i povrca😁😁😁😁 al skroz si u pravu sa tim! Ja ne znam kako cu ja. Da tjeram svoje djete da jede brokulu a ja to nebi stavila u usta za 100 eura😱 mare jos dok su djeca mala je i dobro bit doma al kad odrastu...sta ces..bolje onda radit malo.
bellaru ja obozavam sve povrce,sin takoder samo mu daj i on ce jesti sve zivo,kcer je malo izbirljiva ali ako malo joj neobicno skuham i ukrasim tanjur onda jede.npr palentu nikako nije htjela,ja kupila kalup u obliku patke i onda joj svaki put palentu napravim u tom obliku,stavim kiselo vrhnje i naravno crveni luk i ona jede.
i da moja djeca jedu crveni luk kao cips😄
Meni je zao sta ja ne jedem to sve. A ni moj muz nije pretjerano bas od povrca i ono povrce koje ja jedem on ne voli il koje on jede ja ne volim. Njemu samo daj meso i ne treba mu ni prilog nikakav.
Al morat cemo se natjerat.
Dobra fora sa patkicom. Muz mi pricao kako mu je mama morala rezat kruh na nekakve brodice i autobuse inace nije htjeo jest😂
Luk??? A joj dobri su..jos im cevapi fale. E bas mi baka poslala pitu od mesa i sira u kutiji od cipela😁😁😁 sad imam sta tamanit tri dana😁 jos da mi je krumpirusa. Htjela mi poslat i užljevak ( znas sta je to?) Al sestri se nije dalo cekat da ispece
bellaru znam sta je to,ja to nedeljom ujutro za dorucak znam napraviti. Kad je i mm doma pa lijepo i toplo,jos jogurt s cesnjakom preko toga prelijem😋
ugolina da 😊
bellaru jesil ikad cula za maglice? To je specijalitet u mom kraju u Bosni,ja to obozavam,cak i moja djeca vole jesti
Eee ko zlevanka sam sta u uzljevak idu kockice krumpira i ne ide kukuruzno. Mislim da u zlevanku ide kukuruzno.Uh obozavam to!! Uz jogurt! 😍😍😍
Rijetko tko zna sta je to...
Nemam pojma sta je to. Sta je to?
Isto ko kad kazem siperak. Svi to kazu slincek al mi oduvijek kazemo siperak i ugl ljudi dole iz hervegovine jedini znaju sta je kad kazem siperak
bellaru maglice su kao tijesto za pitu,presavije se 4-5puta i sijece u baklava oblik. Zatim se ispece lagano u rerni,mozes jesti kad god hoces i stojat moze jako dugo. E sad kad hoces jesti uzmes saku ili dvije tih maglica,stavis u zdjelu poslis malo i prelijes prokuhanom vodom. Pustis 10min da se omeksaju,iscijedis vodu,stavis u tanjir prelijes sa maslacem i jogurtom. Predobro i zasitno.
Sortiraj odgovore
Najstariji