Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Rujan 2016. 11:09

Sanjarka meni menga traje 3-4 dana,a ne znam kako su to oni skuzili da sam odma 27 zatrudnila.Ma ja njih vise ne slusam,jucer sam popizdila na ctg-u 45 min sam lezala na ledima i lijevom boku,jer cura spava i nece da se mrdne,nema mjesta,mene svaki njen pokret boli

TPol
    01. Rujan 2016. 11:47

Neznam probaj ti to sama jos proracunat hihi, meni je bilo tako da sam ja kupila test za ovulaciju gledala akd je, onda smo imali odnos, i par dana posle sam primjetila mali iscjedak sto je ozancavalo da se plod smjestio, ja sma sve to u datumima dala doktoru i on je rekao 20.08 po ultrazvuku je bilo 21.08 i eto dosla je na 20 kazem totalno isplanirana beba hahhaha ....

mare1989
    01. Rujan 2016. 12:27

ma bit ce kad bude,ja tu nista ne mogu.

ja sam cure kupila robice u lidlu i rasplakala sam se koliko je medeno😍

Ugolina
    01. Rujan 2016. 12:50

Danas sve klokanice opustosile lidl..ja necu niti ic gledat jer ste vec sve pokupovale

Ugolina
    01. Rujan 2016. 12:50

Danas sve klokanice opustosile lidl..ja necu niti ic gledat jer ste vec sve pokupovale

vjeverica8
    01. Rujan 2016. 13:32

Bellaru ne znam što bih ti rekla. Emocionalni rollercoaster svaki dan  moj bebač ima po duge faze budnosti pa se onda samo njime bavim. Kad zaspi onda brže bolje nešto po kući napravim jer se inače osjećam beskorisno. Svekrva kuha pa sam tog dijela pošteđena. Mm je na poslu do 17h pa kad dođe onda se i on bavi malim. Ali samo mama ima mlijeka pa ne mogu dugo njih dvoje sami. A i okućnicu imamo veliku pa i nju treba održavati pa onda on još malo i vani nešto napravi. Fizički sam dosta dobro, šavovi više ne bole jako tako da relativno normalno hodam, krećem se i sl. Jedino sam na porodu zaradila onu dijastazu trbušnih mišića pa moram nositi steznik i raditi neke vježbe. Čitam i ovu i drugu temu svaki dan ali nekako nemam volje pisati. Valjda će me i ta faza proći 

Navijam za zadnju ljetnicu da ne gnjavi više toliko mamu i da nas počasti dolaskom 

mare1989
    01. Rujan 2016. 13:41

vjeverica  ona bas odlucila cekati kumu.  Zeza mene sveki ceka ona tetku i kumu s bmw-om da dodu i da poklone donesu

bellaru
    01. Rujan 2016. 15:45

Vjeverice ma tako ni ja nisam imala volje ni za pisat na drugu temu i to sta kazes emocionalni rollercoaster. Nisam imala volje ni za pricat sa nikim. Al prodje to. I sad mi dodje na momente da se sa nikim ne razgovaram😕 
    Super da se fizicki brzo oporavljas. To puno znaci! Kako beba?

Mare dobro to je sutra jel? Sutra kuma dolazi?

Abies
    01. Rujan 2016. 16:07

Mare rekla si da je termin u 9mj? Ti bi htjels proć bolje od nas s onim jesi još u komadu? E pa ariela solidarna s nama. A možda čeka pon i početak škole 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.