Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Rujan 2016. 07:22

Jutro cure

Imala sam ugodno neprospavanu noc svako 1-2h u wc,dole me pece i svrbi a doktor jucer uopste nije obratio paznju kad sam mu rekla.Ovo je pocelo biti igra koliko jedna zena odjedanput moze podnijeti da je sve muci.

Ugolina
    01. Rujan 2016. 09:14

A jadnica,joj joj

mare1989
    01. Rujan 2016. 09:25

ugolina prezivit cu,samo da bude sve kako treba. koliko si ti prenijela?

Ugolina
    01. Rujan 2016. 09:30

Pocela ssm radat na 41+1,a rodila na 41+2  al inducirana sam zbog visokog tlaka 160/100 kad sam dosla na pregled..inace ko zna do kad bi jer nisam imala apsolutno nikakvih naznaka skorog poroda

bellaru
    01. Rujan 2016. 09:32

Mare ajd bar ce ti kuca puna gostiju odvratit pozornost na nesto drugo. A mozda ti otvoris vrata gostima i kazes dovidjenja ja idem za rodiliste, posluzite se sami😃

TPol
    01. Rujan 2016. 10:39

Evo mene napokon s internetom pa vas mogu popratit! 
    Mare pa jel moguce da zeznu termin, jesil ti sama izracunala ? 

Kod mene mm ima posljeporodajnu depresiju , umoran je jadan budi se svaka tri sata i doji 😂😂😂😂😂 joj ti muski, al zato sam se iznenafila da je na porodu bio dobar

mare1989
    01. Rujan 2016. 11:01

Tpol oni su izracunali jos kazu da posto sam zadnju mengu imala 22.11 da sam tocno zatrudnila 27.11 
    beba je velika koliko sam ja trudna

mogu mislit na sta ce mi gospodicina licit kad rodim,kolika ce beba biti

Sanjarka88
    01. Rujan 2016. 11:05

Mare kako zadnja manga 22 a trudnoća 27? Hm

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.