cure ja i moja Ariela smo jos 2u1 :) nece ona van iz mene nikako.
Nocas sam imala uzasnu zgaravicu od koje sam sve zivo izrigala.
odluvila sam da se necu opterecivat sa porodom jer ocito ona nije spremna za izlazak,kad bude bice. Samo nek bude brz i lijep porod
Slazem se mare sa tobom. Kad ona bude spremna. I samo ti opusteno..
Mineralna ne pomaze za zgaravicu?
Hehehe,ta ariela, ista ko ona iz crtica,samovoljna nece nikog slusat..
Bellaru,kaj vec dva tjedna malac,ajme meni
Ugolina vec dva tj. Meni vec djeluje tako velik😔 kad vidim necaka vidim kako to vrijeme brzo ide i kako brzo narastu. Kad bi bili ovako mali bar jedno 5 mjeseci😁
Da covjece,moja za tjedan dana tri mjeseca, proletilo sam tak.. I stalno nes... Prvo se mucili s grcevima,protutnjali,onda problemi sa zacepljenjem,po pet dana nije kakala i uzas kak ju mucilo,protutnjalo, sad pak zubici cini mi se, stalno ju nes pati,mene skupa s njom i vrijeme leti.. Taj porodiljni sve kraci i kraci.. Uopce ne znam kako se vratit radit nakon skoro dve godine doma,nju vuc sa sobom al o tom kad bude vrijeme..
bellaru nista mi mineralna ne pomaze😩
ja sam doma vec 6god od kad sam ostala s kcerkom trudna. Sad cu jos 3god imati porodiljni na trece dijete.
Nisam trazila posao jer nije bilo potrebe mm dobro ima posla,ali nakon sto sve prode cu obavezno pocet raditi.Dosta sam doma bila😊
E pa bas to i stalno nesto i nisi se ni okrenuo vec ides radit nazad pa se mora razdvojit od djeteta😕 imam srece ( ajmo rec srece) da imam svoj posao na dvoristu pa se necu morat odvajat od njega i ic radit negdje cijeli dan. Ali zato sam radila vec iz bolnice i sad iz kreveta. A cim se malo oporavim cu morat i u ured i ponovo u pogon ko da nisam rodila al eto bar sam na dvoristu.
Ja sam jos u soku kako je moja mama 2 i po tjedna nakon sta je rodila isla radit. Znam joj rec kako se mogla odvojit od mene tak male ( zezam ju da sam dobro onda i ispala) a ona kaze nisam imala izbora😕😕😕 doduse u americi porodiljni traje koliko? Dva il 3 mjeseca. Zamisli da sad bebu moras ostavit i ic radit😨
Mare ako nije bilo potrebe zasto bi i radila. Nebi ni ja. Jedino kad djeca odrastu ne znam jel onda postane dosadno il kako😁 moja tetka je cijeli zivot domacica al ona svima doma njima sve radi sprema pegla i kuha po zeljama😩 sluhala bi im govno po zelji
Al znas kaj,da sam stalno tak doma peri peglaj kuhaj cisti pa ispizdila bi..ovak posao ipak te podigne,popricas malo s kolegicama,ak si dobra s njima popis kavu i kaj ja znam..bed mi odvojit se od djeteta..ali imam srece da radim u gradskom vrticu..radno vrijeme mi je rasporedeno na efektivu i ostale poslove..ova efektiva iliti rad s djecom u skupini mi je kojih pet,sest sati,ovisi koju dob djece imam tak da nisam osam sati tamo,plus put,deset..ostali poslovi su rod.sastanci,strucna usavrsavanja tak te pizdarije kaj nemam svaki dan.. A i dijete cu tamo upisati tako da cu ipak biti detaljno upucena u njen zivot u vrticu iako cu se morat skrivati od nje
bellaru iduce godine mala ide u predskolski,dok beba naraste vec ce i ona i mali ici u skolu i bit ce onda lakse. Beba ce imati 3god,kcer 8god a sin ce imati 6god. Onda mogu u miru na posao.Nije lose biti doma,ali dosadi.
A ja da ispunjavam zelje nema sanse,ja vec sad kad skuham rucak a oni nece jesti samo sklonim.Kad ogladne da vidis sto jedu sve,a moja sveki meni pa djeca su gladna daj im nesto drugo,ja samo reknem nema nista,jest ce sto i mi,necu ja za njima letat i molit da jedu. Poslije je sveki skuzila da san u pravu,
Sortiraj odgovore
Najstariji