Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Kolovoz 2016. 13:26

Jeeej! 😃
    Svako koliko su? Jesi jos uvijek isto otvorena?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 13:27

vjeverica kuma stize sutra ili prekosutra😁

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 13:29

sanjarka isto sam otvorena😩 ali su trudovi svakih 7-10min. Kazu moglo bi biti nesto tokom dana

Littleladybug
    29. Kolovoz 2016. 13:42

Masha cestitaaam, extra brz porod..bravo bravo 😍 uzivaj sad sa svojim smotuljkom😀😀
    sto je dva tri dana rooming ina u bolnici naspram ovoga doma od par mjeseci 😂
    Maree eto male Ariele, sirenica hoce izac u velikom stilu 😍
    sretno i nadam se da se uskoro grlis sa svojom ljepoticom 😘

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 14:10

hvala baby
    sad sam doma sama s klincima,mm otisao po neki materijal. A i to ne bi on isao nego sam ga natjerala da to obavi sta ce pored mene cijeli dan,ne moze mi pomoci

TPol
    29. Kolovoz 2016. 14:12

Ma evo htjela sam u dm da si kupom stvari jer uvijek dobijem nešto pogrešno i reko odma do trgovine , dm smo lijepo obavili i onda vriska daj ciku u autu trgovinu zaboravi hahah .... Mislim da je ipak jos premala , iako smo išli već doktoru i sutra idemo na ulz kukova

vjeverica8
    29. Kolovoz 2016. 14:17

Oooo, pa možda zaključimo temu s 2250. stranom 
    Mare sretno ti!!! želim da čim prije krene i još brže završi  šećer na kraju 
    Babycoming baš to, ovaj rooming in nakon poroda doma je uhhh, bar prvo neko vrijeme. 

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 14:30

tpol pricekaj jos malo za izlazak u trgovine s njom,jos je malena😍

vjeverica nadam se da cemo zakljuciti sa 2250str 😊
    ja evo lezim i sad cekam kad ce poceti jace da boli,a bas se malo umirilo izgleda moja cura ce da expresno dode.

ejic
    29. Kolovoz 2016. 15:46

Masha, cestitam na expresnom porodu!! 💕💞💓🎉🎊 Sad samo uzivanje na veliko 😘

Mare, zelim to da sto prije krene i jos brze prode pa da se mazis sa svojom Arielom 😘

TPol, mi bili u petak i subotu prviput u hrv s malcem da mu rijesimo papire i bili kod obitelji gdje je dosta glasno. Sljedeci odlazak ce pricekati da malo poraste jer se tek danas malo smirio. Subotu cijelu vecer, noc na nedelju i jucer skoro cijeli dan mi je bio na rukama, toliko mu je to stresno bilo. Tako da i tebi preporucam da malo jos sacekas sa nekim bucnijim mjestima. Nama su u bolnici rekli da bebe tokom noci u snu preraduju sve ono sto su tokom dana prozivjele pa ako im je dan bio stresan, nece niti noc biti bolja.

Rooming in, sreca da kod nas ima obje varijante. Ima rooming in, a ima i djecja soba i bebu se moze dati da je sestre cuvaju tokom noci sto sam ja prve dvije noci i napravila jer nisam mogla sama ustati s kreveta i morala bi za svako zvati sestru da mi ga doda iz krevetica i opet vrati.

bellaru
    29. Kolovoz 2016. 16:23

Ajmooo mareeee!!! Prije ponoci😄 svi navijamooo! Ovo je bolje od utakmice😁

A mi smo glasni u kuci i necak uvijek vristi nesto i to mi je dobro da se mali navikne na  buku.  I spava bez problema dok se muz i ja razgovaramo ko da i ne spava. Meni sogorica pricala da joj je prvi budio se na sve zivo. Jednom je cucnula i koljeno joj vrcnulo mali se probudio😩 pa upucala bi se. Al ako ce ovaj moj spavat ko ja moci ce i topovi pucat oko njega😂
    Tpol ti si stvarno rano sa malim izasla al najbitnije i ti si se dosta brzo dala u pogon😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.