Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    29. Kolovoz 2016. 17:26

Bellaru, nismo ni mi kod kuce u tisini. Kad on spava ja usisavam, pospremam sude, tv mu non stop radi iznad glave, sa mm pricam u normalnom tonu, pas zna poceti iz cista mira lajati i on dalje spava. Ali kombinacija visesatne voznje u autu, hodanje okolo zbog rjesavanja papira i onda jos kod rodbine gdje po 2-3 osobe istovremeno pricaju i jos se nadglasavaju kako bi bas nju/njega slusali, to mu je previse bilo. Ali svaka beba je drugacija. Ja sad znam da njemu to smeta i radi ga nervoznim pa cu s sljedecim takvim posjetama jos malo pricekati. 😉

Abies
    29. Kolovoz 2016. 18:11

Mare?! 😘

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 19:08

Abies jos sam doma sad su poceli jace bolovi i cesci,sad cu vidjet da li cu ici u bolnicu ili ne.

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 20:41

ejla cure mene moja cura zeza pravo,trudovi stali,bili jaki i cesti i sad prestalo. Mogu mislit kakav ce mi porod biti 😁

TPol
    29. Kolovoz 2016. 21:03

E Mare mare bas te zeza Ariela 

Bellar mi smo išli 6 dan doktorici o bilo je lijepo vrijeme pa reko jako sa kolicima , a danas joj je bilo previše jer se vizulanu autu pa je vadi van pa bilo vruće tako da mi nekako cijeli dan nervozna a onako kući je bas dobrica pa sam pomislila reko ajmo malo , 
    Ejic mogu mislit kako je tebi bilo jos kad rodbina navali uhh

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 21:33

tpol bas me zeza,ovo je kao vojna vjezba.
    a sreca da sam veceras doma jer kcer sad jedva isla kakati sve je vristala koliko je bolilo😭😢 bas se zapeklo bilo.

Sanjarka88
    29. Kolovoz 2016. 21:57

Mogla bi Mare ti nocas u rodiliste 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    29. Kolovoz 2016. 22:58

A moja mare....nece li te nece. Ova tvoja princeza te sad namucila da ce ti cijeli zivot bit dobra.

bellaru
    29. Kolovoz 2016. 23:00

Cure ja se nadam da cu do cetvrtka  bit bolje da odem kod svekrve na rucak jer sogorica ide nazad doma iz hr pa ju necu vidjet godinu dana pa bi da mi to bude prvi izlazak sa bebom. Al necu se previse nadat😩

Sanjarka88
    30. Kolovoz 2016. 08:11

Mare???

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.