Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    28. Kolovoz 2016. 16:08

Cekat cu do veceras,sad prvo da se dobro najedem😁 ,pa cemo laganu kupku.

jedino sta ce se pokrenuti su moji crazy hormoni i zivci😊

Lucy16
    28. Kolovoz 2016. 18:13

Cure, vi jos 2u1??

Ja danas isla izvaditi konce. Rekao dr.da dobro zacjeljuje. Napravio i uzv. Kao na uzv vidi moj neprirodan polozaj zdjelice zbog cega dijete nije moglo van. I ako budem isla na drugo, morat ce opet carski.

Imam temp.cijelo vrijeme od poroda. Krece se od 37 do 38. On kaze da je zbog grudi. Ali nemam problema s njima. Kad je doslo mlijeko masirala sam i izdajala. Sad mali posisa i ne budu tvrde ni nista. 

Kod otpusta rekla dr da sam imala prometnu 2013. I sad tvrdi da je i to razlog sto mi zdjelica nema prirodni polozaj. Tvrdi da me pitao imam li skoliozu ili kakva ostecenja ali da ga ja nisam dozivjela. Mislim, ako me to pitao pred izgon ne cudim se sto ga nisam dozivjela.

Do sad me ni fizijatri ni ginekolozi nisu  upozorili da bi to mogao biti problem jer nisam imala teze povrede kraljeznice. Od kud da ja znam da je "samo" nagnjecenje kraljeznice moglo dovesti do ovoga. 

Taman me rana malo popustila i sad dosli hemeroidi. Izbili na porodu ali nisu boljeli do sad. Sad me boli vise nego kakvo rezanje.

Abies
    28. Kolovoz 2016. 18:54

Lucy ak jako krvariš ugrušci i smrdi nazad jer bi mogao bit ostatak posteljice. Sanjarki je tako nekako bilo.
    Imala sam i ja temp iza prvog cr al jedan dan. 
    Nadam se da nije tako.

Mare navali ti na tm😀

mare1989
    28. Kolovoz 2016. 19:11

Abies nemam volje za skakanje po mm😊

mare1989
    28. Kolovoz 2016. 19:30

Zvala sam bolnicu i rekli su mi da posto nisu u pravilnom razmaku bolovi da budem doma ,ako tokom noci krenu pravilno i cesto da dodem.
    pa bolje doma da lezim nego dole u bolnici

Najvise mi je mm smijesan pita me jel moze igrat igricu dok se Ariela ne odluci hocel izaci ili ne😁 jadan sav je kao uplasen ne zna da li da me vozi ili ne

kleopatra1606
    28. Kolovoz 2016. 22:23

Mare draga sretno, izdrzi jos malo i stize tvoja ljepotica! S tobom smo do kraja! 😘

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

curicax3
    28. Kolovoz 2016. 22:37

Mare,uz tebe smo svi.drz se jos malo pa ce ti bit ko meni

curicax3
    28. Kolovoz 2016. 22:40

Masha i ostale curke kojima jos nisam cestitala cestitke od srcauzivajte s malim smotuljcima

Masha
    29. Kolovoz 2016. 07:19

Ciao! Ovaj rooming in je koma. Mali je non stop sa mnom. Ko zvjer ranjena sam puzala jucer po sobi.

Ugl. U noci 27., u 23.15 pukne vodenjak. Ko da je netko sampanjac otvorio. Lije. Mi u auto dobijem trudove. Trudovi sve jaci i jaci..dodhem u bolnicu i otvorena 5 prstiju. Pravac radjaona poslhe ctg. U radjaoni otvorena 8cm. Pa onda 10cm. Trudovi moji al siju...i tiskanje i eto ga u 2,15. Malo zarezana ...pa sivanje. Ne usudim se pogledat..
    Micek naravno preeedivan.

Sta je s Mare?

mare1989
    29. Kolovoz 2016. 07:31

Masha cestitam jos jednom😍
    A porod ti je bio brz 👍 to je super. Brz oporavak ti zelim i velika pusa tvom smotuljku

Cure ja sam noc provela u bolovima,najgore nisu pravilni neki su na 7min,pa 5min,pa opet na 7min. Cijelu noc sam kao vampir po kuci,vidjet cemo sta ce biti u 11h na pregledu. Nocas sam od muke mm probudila i plakala kao kisna godina,jer sam bas iscrpljena,boli me,a ona nece van

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.