malo je lakse,a vjerujes osjetim da je dole jako suho. Ma izdrzat cu danas jos sutra cu na pregledu da se zalim.
Jutros govorim mami potpisala bi inducirani porod i to bez epice,i bilo kojeg sredstva protiv bolova. Jos ona onako mirna unutra,pa me i to ubija u psihu.
Mozda ti sutra sta pametno i kazu. Mozda se mala priprema za lansiranje pa se umirila.
Sestra imala rockas i dobila slatkisa i ostavila mi kutiju rafaela. Ima da se udavim sad😁 oces malo?
Bellaru seki sretan rođendan!
Mare tebi dosta?! Tako sam ja zadnji pregled rekla doktoru. Shvatio je to jako doslovno 😀 odmah me hospitalizirao.
Još malo i doći će Ariela. Uživaj s ovo dvoje ovih dana, znaš i sama da im se nećeš stići posvetit toliko zbog bebe. Ručak i igra!!! Na kraju ćeš reć mogla je još koji dan produžit 😊
Mare cijelu kutiju???😱 jel ti zlo??
Uh nema mi nista bolje od jako dobre madjarice! Ali mi je rjetko koja jako dobra.
Probaj iz kauflanda cupavce! Nisam inace ljubitelj al su ovi odlicni!
Abies hvalaa! Ode seka nazad za svedsku😔 vec joj gotov godisnji. Trebala doc opet u 10 mj kad bi bile krstitke al joj se ukazala prilika da ide sa vrhunskim timom ljecnika u irak tjedan dana operirat pa ide tamo😩 kao miran dio iraka al ti nije svejedno. Mama nam je presretna.
Abies najgore je sto me sve vec umara,od 7h ujutro sam budna do 11-12h navecer,ja znam da s bebom mi nista lakse nece biti,ali bi bila pokretnija
A nece mene hospitalizirat jer kazu nema potrebe,sve ce to samo krenuti.
Danas je dan za spavanje hehe,sutra ce biti bolje
bellaru kakvi zlo,ja bi jos a nema
Seki sve najbolje za rodendan,i sretan put u svedsku i Irak
Stvarno olis slatko onda😨
Na instagramu nadjem skec od nekog talent showa u srbiji gdje glupa karleusa govori sasi maticu za sljedeceg izvodjaca: sad ce sve da upropasti, gledaj!😂😂😂😂😂😂
Ako kuzite😀 ja mislim da svi znaju tko je karleusa i sasa matic😁
bellaru volim slatko,ali mogu bez slatkisa i mjesec dana ako treba.
curke mene pocelo boliti kao jajnici,cekat cu do veceras,ako ne popusti ici cu u bolnicu mozda nije nista a mozda je nesto. Vise ne mogu ni razlikovat lazne od pravih.nek me vrate kuci ako nije nista,sta me briga
Sortiraj odgovore
Najstariji