Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    27. Kolovoz 2016. 14:27

Mare i Crazy, mali samo jede i spava. Stvarno nemam posla oko njega. Muz pomaze. Po noci je malo duze budan ali preguram.

Abies
    27. Kolovoz 2016. 14:52

Lucy čekamo te na forumu beba! Carski je sranje. Prvi rez oporavak cca 1mj. Sad sam za par dana bila ok. Ne sjajno al fleksibilna. Traži svu pomoć koju možeš. Mamu tatu sestru brata... 

Masha ja imam stepenice u kući, ne potiču porod, potiču lovljenje zraka, lupanje srca i teške noge 😁 Ti sutra nastupaš? Sretno

mare1989
    27. Kolovoz 2016. 15:22

Masha ja sam jutros prala stepenice nikakve koristi

Sad sam se vratila iz kupovine samo sam uspjela 1000kn bit laksa u novcaniku i 100kg teza u stomaku😂
    Cak mi se poceo svidat kraj trudnoce jer mm ispunjava zelje,kaze jedi sad a kad rodis ces na dijetu😂😜😝 bas me nasmijao

bellaru
    27. Kolovoz 2016. 15:44

Mare psihicki sam danas bolje. Muz mje tjesi cijelo vrijeme pa mi je bolje. Mazim se sa bebom pa meni to dize. Dosla mi moja seka pa mi kupila onu tortu od pelene sa velikom zabom i unutra svasta duda, sampon, ono sta zakkacis dudu, itd..i kupila mi aparat za kavu😍😍😍 sad cekam da muz sastavi da probam! 

E vidis dobra ti ideja..ic medju turiste to bi stvarno moglo potaknut 😁😁😁 probaj se vozit po autoputu kad je sezona. Zaustavila bi svakog ceha i poljaka i namlatila ga! 

Lucy oporavak je ocito zaseban svaki. Kazu teze se oporavit od carskog al eto meni se sad ovo zakompliciralo taman kad sam mislila da mi je bolje a ono meni gore. Tebi bitno da se psihicki sto prije oporavis od svega tog. I super da je bebac dobar . To sta cure kazu, prihvati svaku pomoc od svakog tko nudi . Pogotovo kad muz ide nazad na posao. Bar da ti se skuha i malo pocisti a ti se posveti malom.

bellaru
    27. Kolovoz 2016. 15:48

Tako sam i ja razmisljala. Zderi dok imas izgovor, kasnije si samo svinja😂 
    Znaci ni to nije potaklo nista. Mozda da te muz naljuti?😄

TPol
    27. Kolovoz 2016. 18:34

Evo mene samo da vas pozdravim vidim jos ste na broju al eto i vaših termina 😁😁 kod mene su krenuli posjeti pa imam posla a bebica samo spava i jede dobra je 😀
    I jos brljam po tim kutijama i spremam 

Sta se tiče rane dole mene to počelo svrbit , jel to normalno ? 😐

A Sto se tiče hrane ja navalila na sve sto nisam smjela zbog šećera 😬

mare1989
    27. Kolovoz 2016. 19:15

Tpol drago mi je da nas se sjetis 😚 kazu kad svrbi da prolazi. Pomalo se ti raspakiraj,ne zuri.

Masha
    27. Kolovoz 2016. 19:31

Hej cure. Ja sam danas dala sve od sebe. Hodala po shopping centru, isla na 4.kat, maloj napravila generalku u sobi, bila s malom na placu, u parkicu....s muzem na solo cugici i sladoledu...i ne ocekujem nist ;)
    Sutra u 11 pregled.
    Pa odluka o porodu. 

Skroz sam podvojena i ne znam sto da mislim....odlucila sam slusati doktora i pouzdati se u Boga i iskustvo doktora. Pa sta bude, bit ce...

mare1989
    27. Kolovoz 2016. 20:31

Masha sretno sutra

Ja sam sad ribala pecnicu,mm je dobio popizditis😂 kaze umjesto da lezis ti ribas pecnicu,stepenice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.