Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    20. Kolovoz 2016. 17:59

Moram naci u moru stranica opis vjevericinog poroda. Isla citat svoje i ne vjerujem🙈🙈🙈🙈 

Ma vjeverice ovaj me oporavak ubija. Osjecam se kao invalid. Ne mogu ustat, hodat, stajat a kamoli sjedit. Pa me to ubija da placem non stop. Place karlo, placem ja pa place i muz jer mi ne moze pomoc. A jadan sve radi. I sprema i kuha, i brine za malog. Hrani mene..doslovno me hrani..rikta malog na cicu. Bas me jako jako iznenadio. ❤
    E iz mojih cica vodopad mlijeka😨😨😨. Samo curiiiii al imam malo ranice pogotov na lijevoj cici na koju se slabo prikapcamo. Netko je rekao jel imam sliku kako radjam. Mislite sa nije sestra okidala selfije dok smo bile u boxu?🙈🙈🙈🙈 
    Evo od pocetka do kraja najvise mi pada  ovaj oporavak. Ne znam kako vama

deeka
    20. Kolovoz 2016. 18:18

Mene je nakon poroda bolilo samo sidit, nista drugo. Sad kad sam kuci osjecam se ko da je proslo 100 godina od tog dana. 
    Osjecam se poletno skroz. Iako iskoristavam da me drugi tetose :)

bellaru
    20. Kolovoz 2016. 18:47

Deeka zavidim ti😩😩😩 iskreno mislila sam da sa porodom zavrsavaju muke i da cu najvise problema imat sa dojenjem i ne prospavanim nocima. 
    A ono najvise problema imam sama sa sobom.

Masha
    20. Kolovoz 2016. 18:56

Ja se sjecam da sam najon poroda znala toliko se isplakat od muje. Tri tjedna nisam smjela sjest, unutarnji savovi, cice buknule, malu ne mogu prikopcat. Muz me izdajao. Sreca bila i mama koja je je veseljak pa me malo vracala u zivot. 
    Jel lucy javila sta?
    Moj mali se tak umirio...mslo promigolji pa opet nist. Mrzim to.

mare1989
    20. Kolovoz 2016. 19:18

lucy nista ne javlja

masha moja je bas aktivna i osjecam je cak u gospodicinoj dole kako se gura i vrti

bellaru
    20. Kolovoz 2016. 19:26

A kad sam rodila sam jos  "osjecala" da se karlo mice. 
    Znaci jos samo vas dvije. 
    Mare jel jos naskaces muza il ni to vise ne?😀 
    Dok ti rodis nova bolnica ce bit gotova😝

mare1989
    20. Kolovoz 2016. 19:34

bellaru mm bjezi od mene ko vrag od krsta
    a bolnica ce biti gotova tek za 2god

mare1989
    20. Kolovoz 2016. 19:36

Masha tvoja i moja beba ce da dodu kad se najmanje budemo nadale

Masha
    20. Kolovoz 2016. 19:55

Samo nek oni stignu kad trebaju ;)

mare1989
    20. Kolovoz 2016. 20:17

masha nek stignu bez puno muke i za njih i za nas. Ali ja bi da stigne sto prije😊 danas mi je vec jako tesko se kretat. Kao slon hodam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.