Moram naci u moru stranica opis vjevericinog poroda. Isla citat svoje i ne vjerujem🙈🙈🙈🙈
Ma vjeverice ovaj me oporavak ubija. Osjecam se kao invalid. Ne mogu ustat, hodat, stajat a kamoli sjedit. Pa me to ubija da placem non stop. Place karlo, placem ja pa place i muz jer mi ne moze pomoc. A jadan sve radi. I sprema i kuha, i brine za malog. Hrani mene..doslovno me hrani..rikta malog na cicu. Bas me jako jako iznenadio. ❤
E iz mojih cica vodopad mlijeka😨😨😨. Samo curiiiii al imam malo ranice pogotov na lijevoj cici na koju se slabo prikapcamo. Netko je rekao jel imam sliku kako radjam. Mislite sa nije sestra okidala selfije dok smo bile u boxu?🙈🙈🙈🙈
Evo od pocetka do kraja najvise mi pada ovaj oporavak. Ne znam kako vama
Mene je nakon poroda bolilo samo sidit, nista drugo. Sad kad sam kuci osjecam se ko da je proslo 100 godina od tog dana.
Osjecam se poletno skroz. Iako iskoristavam da me drugi tetose :)
Deeka zavidim ti😩😩😩 iskreno mislila sam da sa porodom zavrsavaju muke i da cu najvise problema imat sa dojenjem i ne prospavanim nocima.
A ono najvise problema imam sama sa sobom.
Ja se sjecam da sam najon poroda znala toliko se isplakat od muje. Tri tjedna nisam smjela sjest, unutarnji savovi, cice buknule, malu ne mogu prikopcat. Muz me izdajao. Sreca bila i mama koja je je veseljak pa me malo vracala u zivot.
Jel lucy javila sta?
Moj mali se tak umirio...mslo promigolji pa opet nist. Mrzim to.
lucy nista ne javlja
masha moja je bas aktivna i osjecam je cak u gospodicinoj dole kako se gura i vrti
A kad sam rodila sam jos "osjecala" da se karlo mice.
Znaci jos samo vas dvije.
Mare jel jos naskaces muza il ni to vise ne?😀
Dok ti rodis nova bolnica ce bit gotova😝
bellaru mm bjezi od mene ko vrag od krsta
a bolnica ce biti gotova tek za 2god
masha nek stignu bez puno muke i za njih i za nas. Ali ja bi da stigne sto prije😊 danas mi je vec jako tesko se kretat. Kao slon hodam
Sortiraj odgovore
Najstariji