And then there were four
Cure, ja prešla na drugu stranu liste noćas u 00:40 nakon ekspresnog poroda. Vodenjak u 19h puknuo, otusirala se, trudovi na dvije minute, jedva osušila kosu. U bolnicu jurili, došla otvorena 8 cm. Izbjegla sve osim šivanja, puno sam pukla
Dok su me stavili na stol otvorena sam bila skroz. Mali se dugo spuštao i to je dosta bolilo. Napokon je stigao Simon u 00:40, dug 49cm i težak 3240. sad sam u sobi. Ujutro mi ga dofuraju. Detaljnije kad dođem k sebi
Vjeverice, cestitam!!!!
Sve idete preko reda, a ja nista!!!!
Ugolina, i ja sad govorim da je termin bio prije tjedan dana, a nitko mi ne vjeruje. I stalno sam u pokretu i negdje, a ne nosim torbu u autu.
Ja si uz chicco pripremila te mrezaste uloske jer za njih govore da su za rodilje. Nadam se da se nece bas mreza uhvatit za savove, ako ih bude. Jos sam u nadi da cu proci i bez toga.
Vise me brine jel se moze dogoditi ono da ti se ulozak primi za ranu kad se krv osusi?? Kao kad imas ranu negdje pa se zavoj zalijepi
I da, ako nije jasno zasto pisem u 4.30, ne mogu spavati. I to se javilo zadnja dva- tri dana.
Ostale jos Lucy i Tpol ispred mene,a kako je ova moja ribica krenula zezat docekat cu ja i mashin porod😁
Nekaaa bebicaa! Još malo pa očistili listu! Ajmo žene wuu huu! A za sve vas sa žgaravicom, znam kako vam je, ja sam spavala u sjedećem položaju :') U početku mi pomogao donat mg i jabuke al zadnja dva tjedna-nema spasa, rigala vatru
Mislila sam samo kako će sve brzo proć i izdržala nekako et'
Mare moja mene boli sve. Sinoc me sorale i kontrakcije i grcevi i kao da cu kakat..strasno. ja se tog ne sjecam s malom. Jutros opet skrsena! Bome nas je malo ostalo
Ajde lucyyy
Sortiraj odgovore
Najstariji