Vjeverica i ja bi nekad rado plakala,ali pored djece prosto ne mogu,jer oni sve ispituju sve ih zanima.
Bas jutros mm govorim da me panika hvata,da ja ne mogu roditi. Kao da nisam nikad rodila,bas me neki strah ulovio.
Jos dr.otisao na neki zahvat. Pitanje kad cu obavit pregled. Uzas. Sta ne mogu to bolje organizirati nego da cekamo 4-5 sati.
Lucy a da trazis uzv,meni je neki dan doktor preko uzv pustio bebino srce ocitavalo je kao na ctg-u.
Cekaj tebi trudove ne ocitava?
Mare meni kad krenu suze ne mogu ih zaustaviti ni da hoću, jednostavno idu inače se lako rasplačem iako realno jutros nije bilo razloga za plac. Kužim ja to ali eto, lakse mi se prepustiti trenutku, izbaciti koju suzu makar u wc-u u ručnik i poslije sam k'o nova
vjeverica znam i meni je tako nekad odem u wc i isplacem se. Bolje i to nego trpiti
kakvo je stanje kod tebe?
jos cetri ispred mene😤
Noć je bila najgora do sad a trenutno razmišljam čega ću se prije uhvatiti, pranja prozora ili usisavanja znaci sad je dosta dobro
hodam k'o bakica i reže me dolje, ali ne kao tebe. Mene nekako vise unutra boli, ali oguglalm na to dok me ne presujece. Mom tati je danas rođendan pa navija za danas
meni je sad vec svejedno, neću vise ni datume izbjegavati
Bas me zanima koliko si sad otvorena nakon druženja s muzem
Lucy otkucaji od 130, 140 su dobri, a ova druga sonda je vjerojatno u kvaru pa se nemoj uopće živcirati. Ravna crta ne može nikako biti jer čim se pomaknes ctg to mora očitati.. Je li im to jedini ctg?
vjeverica ja hodam kao sumo borac,kaze meni mm sinoc gdje si moja debela trudnica😈 reko sram te bilo napumpo me i onda zove debelom.
i mene zanima da li ce se sta pokrenuti
lucy otkucaji bebe su super,a oni taj ctg sebi nek zabiju u d... Samo zezaju da panicaris
E cure moja ja se sa kcerkom i sinom igram barbikama i betmenima😊😂😁
Sortiraj odgovore
Najstariji