Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    12. Kolovoz 2016. 09:29

Curke...zabica i deeka…cestitke od srca na vasim 'paketicima'...bravo bravo...hrabrice...zelim vam brze oporavke i uzivajte u bebicama..💕💕💕👶👶🍼🍼

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 09:38

Jutro cure

Ajme kako se lista smanjila😤 za par sati dvije manje
    Sad su cetri ispred mene😊

Mene dole uzasno reze,a moze biti zato sto sam mm iskoristila pa zbog toga me boli. Ja sam lijepo spavala osim ustajanje u wc ali nista strasno.bilo je prekrasno spavat kad je malo hladnije

Cure kakvo je stanje kod vas?

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 09:43

Zabice i Deeka cestitke od ❤👪 zelim vam brz oporavak i brzo uhodavanje sa bebicama😚😚😚

A joooj malo nas je 😨😨😨 

Slabo sam popamtila sta ste pisale, jelo se, gledalo zvijezde, i hladno je! 

Ja se danas osjecam usrano, uzasno spavala, zglob od ruke boli, noga boli, sve ostalo standardno boli. I jos sam tuzna i zivcana🙁 

Rekla sam ja jos cu istat tu zadnja pa docekat svoju godisnjicu 7.9😁
    Izbjegavam samo 21.8. Ostalo moze😁

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 09:49

Malo mi je Bellaru sumnjiva, dugo se ne javlja 
    Mare iskoristila muza?  Neka neka 
    Slažem se sa Sanjarkom, Baby lijepo te je i ovdje vidjeti  računam na tvoje savjete kad rodim. Ono hipnotiziranje mi se posebno sviđa 
    Tpol drago mi je da mu se svidjela pita! Ne polažem autorska prava na nju, samo sam ju pronašla  
    Lucy sretno na pregledu! 
    Je li nam i Masha na pregledu danas?

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 09:50

Ispred mene 2 😱 lucy prva si na listi😀

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 09:50

Hahahaha, kad god spomenem da nema Bellaru eto nje, šesto čulo 

bellaru
    12. Kolovoz 2016. 09:51

Vjeverice rodila pa skrivam od vas😛
    Ma sva sam u banani nekoj😩

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 09:52

Za one koje nisu na fejsu - Žabica je napisala da se u dva sata otvorila 8cm, tako da cure - čuda su moguća 

mare1989
    12. Kolovoz 2016. 09:53

bellaru ima tako dana da bi covjek samo lezao.

Ja sam jutros cak i raspolozena nakon mazenja s mm,prava doza opustanja😉
    ali jedina posljedica sto me reze od pi...do sup...😂

vjeverica8
    12. Kolovoz 2016. 09:56

Tko te rastužio i izivcirao? Ja sam plakala jutros u 6 kad sam skužila kakva je noć iza mene. Sad sam bolje. Bas me hoće ti hormoni zadnjih tjedan dana. Valjda znak da je sad to tu pred vratima... 
    Ne znam ako je netko od vas vjerski aktivan ili sl, ali jučer sam pročitala knjižicu Duhovni pristup rađanju i ima dobrih stvari unutra. Mene je malo smirila  mislim da ju je napisala jedna protetstankinja, ali primjenjiva je na sve kršćane..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.