Ja neznam, a pretpostavljam da nece ni gledat , sutra vjerojatno samo ultrazvuk jedino ako kazem da me boli pa ce gledat hihihi , vidit cu koji doktor bude obicno su sve doktorice jos ni jednom nije bio doktor !
Ejić čestitam ti od srca♡ želim ti brz oporavak a malom Marcelu puno sreće i zdravlja! Cijeli dan gledam topic kad ćeš se javit, imala sam osjećaj da si na kraju završila na carskom. HB da je sve dobro i da su te cure alarmirale za tlak. Sad se odmori a mali neka samo papa ♡♡♡
Sanjarka, ti mene stavi na listi zadnju. Mojoj se Hani nikamo ne žuri :)
ejic, čestitke od Očito je puno tjestenine u T pomoglo :) Glavno da je sve ok ispalo.
bellaru, FS označava duljinu trbuha mjereno od stidne kosti do mekanog dijela gornjeg trbuha.
TPol, sutra pregled? Super...javi nam se
Ja prije išla piškit i ugledala krv..al je to od pregleda, rekel mi dr da nije to strašno tak da se ne zamaram.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Mare, Sanjarka, u ponedjeljak sam bila samo prst i jos je napisao tijesno, lpp. Ovo lpp ne znam ni sto znaci?
Jedino ako se nije sto pomaklo posto je sluzni poceo ispadati. Jos sutra pa cu petak ujutro znati vise.
Ja sam tako zivcana. Samo se iskaljujem na muza. Rekao je da ce me odvest u bolnicu i ostaviti tamo. Svekrva ide s nama u to babinje i odlucuje sta cemo ponijet, sta kupiti, tko koliko,..... Luda sam!!! Pa hoce njoj tko dolaziti u babinje? Tako to ne volim. Al ona brine za drugog sina. Mora se za njega "zaraditi" kako je rekla kad smo istim tim ljudima isli u svatove.
Pocelo nesto malo bolit dolje gdje bi trebali biti jajnici. Sluzi i dalje ima.
bellaru ja sam stara koka u radanju zato i vodim sto se tice otvaranja😝😜
jos kad bi taj cep kreno da ispada pa da znam da nesto ide.
sad sam uspjela odspavat 30min pored ove moje bande😍 ljubi ih majka jedno 100 000puta su dosli nesto mamu pitat,a daba sto tata lezi u dnevnoj
Kad tata nista ne zna mare😁
Lucy i ti ce isto brzo proci
Moj je danas pitao kom treba novce dat da me ostave tamo u bolnici😂
I rekao je da me kao namjerno nervira jer mu je jedan lik rekao da ce time pozurit stvari a nista se ne pokrece a ja se samo ljutim😂
Sortiraj odgovore
Najstariji