Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    29. Srpanj 2016. 22:42

Aurelija nije bitno loviš li nas, mi smo toliko pisale ovih dana da požurimo Josipa  prvih mjesec dana je teško kad dobiješ bebu, kasnije se ulovi neki ritam i bude lakše  tako sam bar polovila na mamama  uzmi si odmora koliko ti treba i onda nam se vrati 

Elle827
    29. Srpanj 2016. 22:44

Go Crazy, Go Crazy, Go Crazy....

Ugolina, bome..dobar je taj kad je po sebi nazvao psa... a meksička smije uvijek prošetati do mog želuca...a i volim ljuto, samo sad ne smijem.. pa bi ta tvoja neljuta sad vjerojatno sjela ko budali šamar..

Mare, može i za Opatiju jedna ...samo pelati, sir i gljive (kod nas je po pizzerijama zovu funghi)

T-Pol, 1000 eura mjesečno za stan? ajme.. pa jel su bar plaće za pokrit to?..a bome nemamo ni mi love, bit će na kredu...

Aurelija, super da si uspjela nastaviti s dojenjem..nadam se da te ne boli više.,..mene još uvijek bebo malo jače gricne kad uhvati cicu, ali je već puno bolje i bradavice su se sad navikle...više nije patnja svaki podoj...

..nama je patronažna baš bila jučer s vagom i dobili smo već preko 1kg a nije još mjesec dana od dolaska doma.. to nam je novo..i baš sam happy . curka nam je pak uvijek dobivala na onoj doljnjoj granici...

'

bellaru
    29. Srpanj 2016. 22:46

Abies ja roknula hrenovke vec. Al sljedeci put eto me😊

Cure ti kao "menstrualni" bolovi..sta to znaci? Bila mi reklla ginicka u ranijem djelu trudnoce  to kao nesmijem osjecat. Al sad ocito smijem.sve osjecat al me zanima sta je to. 
    I kad kazete trbub ko kamen tvrd. Dal je apsolutno cijeliiii trbuh  tvrd ? Meni je danas bas napet al nisam sigurna jel se mali tak nastavio unutra il sta... 
    Imam osjecaj da sam teski debil za prepoznavanje ikakvih znakova

Abies
    29. Srpanj 2016. 22:53

Aurelija ulovit ces ritam pa se javit.  Eto i ja procitam brzinski pa fale segmenti. Velika je to prilagodba za obje. Mazite se, cuvajte se. 

Crazin muz ce nam bit zahvalan (ne znam tko je to rekao) 😂 he he

Sanjarka88
    29. Srpanj 2016. 23:25

Jbt ja mislila da je rodila kad sam vidila broj stranica! Kad ono samo vi laprdate 😂😂😂

Ja sam Tea, drago mi je 😉
    Djeca su mi Lana i Petar. S Lanom sam bila sama pa sam sama i ime birala, sad mi muz pomrsio racune 😂  inace bi Petar bio Noa, Leon ili Vito. Al to je nas Petar i prava je stijena ❤

I nisam trudna ali rado bi smazala onu pizzu 👍

Aurelija nadam se da ces nam se vratit. Uzivajte! 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    30. Srpanj 2016. 05:13

Evo nesto nista od spavanja 😆 Okreni vamo okreni tamo nista 
    Sanjarka eto kako smo se raspisale sve za Crazy hihi, lijepo ime Lana 👍🏻
    Bellaru rekla bi da su ti to kontrakcije , al ni ja nisam neki strucnjak hihi
    Elle pa da stanovi su postali jako skupi pogotovo u zadnje dvije godine, rekla bi da su za vecinu preskupi ako gledas da je prosjecna placa oko 1000-1100 za punoradno vrijeme za vecinu zanimanja. Ali zato ima dosta tih gratskih stanova koji su dosta jeftiniji mi smo dugo u takvom jednom i odlucili smo se dalje ostat, samo sto tu nema puno biranja nego sta ponude, imali smo srecu pa smo dobili bas lijep miran stan u lijepom dijelu grada ali zato nije prevelik , no bit ce dosta 56m2 samo da dobijemo kljuc prije neg se porodim 😬
    Aurelija uzivaj ti sa bebicom 

Odoh nesto prigrist haha

CrazyPuppet
    30. Srpanj 2016. 05:49

Jutro, evo nema spavanja ni kod mene... neki blagi laznjaci prisutni i to je to. Muz je pobjego sinu u sobu jer ja "hrčem" a od skakanja isto nije bilo nis jer mali mi u trbuhu toliko divljao da je to bilo strasno za vidit. Trbuh čas lijevo, čas desno, pa sve neke.kvrge izlaze... 
    TPol hvala na komplimentu, jedna si od rijetkih kojima se sviđa moje ime ;-) a stanovi su vam čudo preskupi, al kolko sam skuzila ti si u Beču, nadam se da je to tamo i bolje regulirano nego ovdje.
    Sanjarka bome prosla si ti kalvariju sa 18 biti samohrana majka. Sad je ipak ljepše, sve dođe na svoje ;-) 
    Meni bi se starci svaki čas trebali pojavit na vratima, pa čekam. 
    Puse za sve moje navijačice :-)

Abies
    30. Srpanj 2016. 06:49

Jutro!
    Eto Crazy sad kad tvoji dodju nek krene da vec danas uzivaju u unucima
    Sanjarka bravo. Ja s 18 nisam ni rit znala obrisat, a ne brinut se o bebi. Nadam se da se tvoja mudrica bez problema prilagodila tm i junioru.
    Ugolina oprosti na zezanju, nisam vidjela tvoj post s imenom

Ugolina
    30. Srpanj 2016. 06:59

Ma kaj se ispricavas,abies..

Bas sam htjela bit nepristojna i zabit nos u sanjarkin zivot..kako si muzu rekla da imas dijete vec i kako ju je prihvatio,postupno? I koliko je trebalo da ona njega prihvati i to.. I kako su tvoji reagirali sto si ostala tako rano trudna?? Sto se dogodilo? Oprosti sto sam tak jako znatizeljna, ti naravno ne moras na tak osobna pitanja uopce odgovoriti, niti na jedno,nije bed..

bellaru
    30. Srpanj 2016. 07:55

Jutro

Jutros se bas osjecam ko drek💩💩💩💩💩 
    Vi se budete ko pijevci! U cik zore.

Prestala sam pit magnezijn ( ne znam dal zbog tog) al sad imam kao te menstrualne bolove. Al po noci me zna jako bolit ali kad zaspem  nista ne osjetim. Il jako cvrsto spavam il ne boli tako jako kako ja mislim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.