Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    29. Srpanj 2016. 19:33

A vjeverica ne zeli otkrit identitet na forumu zbog carobnih kolacica👍👍👍😉

vjeverica8
    29. Srpanj 2016. 19:57

Ako ga otkrijem olakšala sam im posao skroz, ne bi našli dvije s mojim imenom 

CrazyPuppet
    29. Srpanj 2016. 19:58

Elle Mojsijev brat se zvao Aron, kak sad to po psu?!?!
    Za Jakova je isto bilo masu komentara, odakle smo to ime izvukli... ma ignorirat i gotovo.
    Bellaru ma ne razbijam si glavu s budalama, samo pokazuju kolko su sami nekulturni s takvim komentarima. Ja ime ne mislim mijenjat, kakvo je takvo je, moje je... i nemam nis protiv muslimana, dapace, imaju mi super imena. 
    Mm mi sad digao živac jer me namrdao da malog idemo ošišat trimerom... sad izgleda ko da je iz Auschwitza izašo.... do sad sam ga ja uvijek skaricama sisala, i nikad nije bilo savrseno, al ovo sad je majko moja mila... jadno dijete s tulavim roditeljima, ahaahahaha

vjeverica8
    29. Srpanj 2016. 20:04

Crazy brzo će narasti  taman dok se vratiš iz rodilišta nećeš ni skuziti 

bellaru
    29. Srpanj 2016. 20:11

Meni je Maks po psu😕 
    Ma meni je sve ok dok ljudi ne daju glupa imena djeci. Jedni ljudi dali djetetu ime kamenko. Ne kuzim😕 
    Ne zelim nikog osudjivat i svatko ima drugaciji ukus i pravo nazvat svoje dijete kako hoce. Ja npr volim ta skroz stara imena kao simun, andrija,ilija, itd a nisam ljubitelj modernih novih mada i tih ima lijepih al kamenko??😮

Vjeverice a u kojoj drzavi moras dat dva imena?

bellaru
    29. Srpanj 2016. 20:12

Crazy ma narast ce kosa...da vidis kakva sam ja bila sve kad sam bila mladja..mama je fraze imala kad me znala vidjet nakon frizure

bellaru
    29. Srpanj 2016. 20:21

Pogledajte cure ovo😢😢😢😢

http://www.24sata.hr/lifestyle/dirljivo-muz-bolesnoj-supruzi-narucio-flashmob-za-godisnjicu-484962

vjeverica8
    29. Srpanj 2016. 20:42

Baš divan muž 
    Bellaru u onoj preko bare 

Ugolina
    29. Srpanj 2016. 20:45

Ko voli meksicku nek dode k meni 

Btw,ja poznam jednog arona koji je nazvao svog psa po sebi aron

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.